Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Επιβράβευση των συνεργατών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής


Με ένα υπέροχο ταξίδι στην Μπολόνια και στην Βερόνα, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν,  όχι μόνο με βάση τις παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά και τη διαχρονική τους σχέση με την εταιρία. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική επιφύλαξε για την ομάδα της πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις, που όχι μόνον κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, αλλά και ενέτειναν την σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων και των εκπροσώπων της Εταιρίας.

Συγκεκριμένα φέτος, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου Unipol, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς Μετόχους της Συνεταιριστικής και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παρουσίαση που έγινε από τον Enrico San Pietro, Γενικό Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών της Unipol, με θέμα τα στοιχεία του Ομίλου και την τηλεματική, στην οποία ο Όμιλος Unipol είναι ένας από τους leader παγκοσμίως και τις καινοτόμες λειτουργίες που έχουν εφαρμόσει στην ασφαλιστική αγορά της Ιταλίας. Μετά από την εντυπωσιακή παρουσίαση, ακολούθησε περιήγηση σε διάφορα κτίρια της Εταιρίας, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Art Gallery του Ομίλου που φιλοξενούσε έργα σημαντικών καλλιτεχνών, να περιηγηθούν στο μουσείο του Ομίλου και να συμμετάσχουν σε εξομοιωτές οδικής ασφάλειας.

Ακολούθησε το Εταιρικό Meeting της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ  με το δίκτυό της. Ο  Πρόεδρος, Θωμάς Ιωαννίδης καλωσορίζοντας τους συνεργάτες, αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τους Μετόχους από την υπόλοιπη Ευρώπη. Χαιρετισμούς απηυθύναν οι εκπρόσωποι της UNIPOL και της MACIF και αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, Marc Guy Victor Sordoni και Filippe Da Costa. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Προέδρος των Συνεταιριστικών Τράπεζων, Νικόλαος Μυρτάκης, ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης και ο Προέδρος του Επιμελητήριου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος,  Δημήτριος Ζορμπάς και τα στελέχη Μανώλης Φουντουλάκης και Τάνια Σταυρίδου, ανέπτυξαν την στρατηγική της Εταιρείας, την Εμπορική Πολιτική και την Τεχνολογική Πρόοδο αντίστοιχα. Η κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ και η κα Εύα Βαρουχάκη, Νομική Σύμβουλος της ΕΑΕΕ αναφέρθηκαν σε θέματα που απασχολούν την Ασφαλιστική Αγορά. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με το συντονισμό της Διευθύντριας Διοικητικού και Ανάπτυξης, κας Νεκταρίας Μπέσσα, ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών που ξεχώρισαν στο 2017. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η κα Γεωργία Λαμπράκη-Μπρίντιζι, Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας.

Το τετραήμερο ταξίδι των συνεργατών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες αποχαιρέτισαν την όμορφη Μπολόνια με μεγάλο ενθουσιασμό για το μέλλον της Εταιρίας και για όλα εκείνα που βίωσαν και είδαν σε αυτόν τον προορισμό. Τόσο η Διοίκηση της Εταιρίας όσο και το δίκτυο των συνεργατών της, δεσμεύτηκαν από κοινού να αντιμετωπίσουν μαζί κάθε πρόκληση  και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη ανάπτυξη της.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8515625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version