Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Ποιο θα είναι το ύψος των συνδεδεμένων σε κορινθιακή σταφίδα, πορτοκάλια, σπόρους σποράς, ρύζι, σηροτροφία, βόειο και αιγοπρόβειο κρέας


Αλλαγές στις τιμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων κορινθιακής σταφίδας, πορτοκαλιών, σπόρων σποράς αιγοπρόβειου και βόειου κρέατος σε σχέση με τις ενδεικτικές τιμές τους, που αντιστοιχούν στο 2017 φέρνουν σχετικές αποφάσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που δημοσιεύτηκαν στον διαδικτυακό τόπο «Διαύγεια».

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, που υπογράφηκαν και ανοίγουν το δρόμο για πληρωμές αυτή την εβδομάδα, όπως έγραψε πρώτος ο ΑγροΤύπος εδώ και αρκετές ημέρες, αύξηση της ενίσχυσης έχουμε στην κορινθιακή σταφίδα από τα 35,3 ευρώ το στρέμμα της ενδεικτικής στα 49,3 ευρώ. Επίσης, στο ρύζι, όπου αντί για 25,7 ευρώ (ενδεικτική τιμή), οι δικαιούχοι θα λάβουν 27,9 ευρώ το στρέμμα. Ακόμα αύξηση της ενίσχυσης έχουμε καί στο βόειο κρέας όπου η ενίσχυση είναι στα 192,5 ευρώ ανα θυλικό ζώο έναντι των 149 ευρώ ανα θυλικό ζώο που ήταν η ενδεικτική τιμή.

Επιπλέον, η συνδεδεμένη για τα πορτοκάλια που προορίζονται για χυμοποιήση καθορίστηκε στα 52 ευρώ το στρέμμα, αυξημένη σε σχέση με την ενδεικτική τιμή.

Στον αντίποδα, μειωμένη αναμένεται να λάβουν οι επιλέξιμοι παραγωγοί την συνεδεδεμένη ενίσχυση σπόρων σποράς, το γεγονός ότι η επιλέξιμη έκταση καλλιέργειας στον τομέα των σπόρων σποράς, η οποία λόγω της αύξησης των δηλωμένων στρεμμάτων, αναμένεται να φτάσει μόλις τα 31,2 ευρώ το στρέμμα, αντί των 68,4 ευρώ ανά στρέμμα της ενδεικτικής. Μειωμένη θα είναι και η συνδεδεμένη ενίσχυση για το αιγοπρόβειο, στα 9,7 ευρώ ανα ζώο έναντι 11 που ήταν η ενδεικτική τιμή.

Όσον αφορά στην σηροτροφία, η ενίσχυση δεν αλλάζει σε σχέση με την ενδεικτική, παραμένοντας στα 248 ευρώ ανά κουτί.

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις

Η απόφαση για την κορινθιακή σταφίδα

Η απόφαση για τους σπόρους σποράς

Η απόφαση για την σηροτροφία

Η απόφαση για το ρύζι

Η απόφαση για το βόειο

Η απόφαση για το αιγοπρόβειο

 

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,71875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version