Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Ελλάδα

Ελλάδα

RSS feed - Ειδήσεις από Ελλάδα

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 37143 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 3715

Ενδικοφανείς προσφυγές για τα Βιολογικά

Οδηγίες για τις ενδικοφανείς προσφυγές κατά του υπολογισμού πληρωμής για το Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» παρέχει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με σχετική του εγκύκλιο, που υπογράφει ο πρόεδρος του οργανισμού, κ. Θανάσης Καπρέλης.

Για θερμοκηπιακές καλλιέργειες και δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, μίλησε η Ολυμπία Τελιγιορίδου με τους ανθοπαραγωγούς

Συνάντηση με την Βουλευτή Α΄ Πειραιά κ. Γεωργία Γεννιά, τον πρόεδρο και εκπροσώπους του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Τροιζηνίας, είχε σήμερα Δευτέρα (10/12), στο γραφείο της, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Κάραβελ η 6η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ

Η 6η Συνεδρίαση της Επ. Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2020, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα (Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL», Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή ΤΚ.: 161 21/ Ώρα Προσέλευσης: 09.30π.μ., Ώρα Έναρξης Εργασιών : 10:00 π.μ., Ώρα Λήξης Εργασιών :15:00 μ.μ).

Έστειλαν ραβασάκι ΕΦΚΑ για αγροτικό εισόδημα σε αναπληρωτή εκπαιδευτικό που καλλιεργεί ένα χωραφάκι στο χωριό του

Έστειλαν ραβασάκι ΕΦΚΑ για αγροτικό εισόδημα σε αναπληρωτή εκπαιδευτικό που καλλιεργεί ένα χωραφάκι στο χωριό του

Το άκρον άωτον του… παραλογισμού ζει τελευταία ένας αναπληρωτής εκπαιδευτικός, που ασκεί ταυτόχρονα και αγροτική δραστηριότητα, δηλαδή καλλιεργεί ένα χωραφάκι στο χωριό του, προκειμένου να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημά του απο μισθωτή εργασία.

Το έργο ψηφιακής γεωργίας ανακοίνωσε ο υπουργός Νίκος Παππάς, αναμένεται η δημοσιοποίηση της προκήρυξης

Την άμεση προκήρυξη του έργου ψηφιακής γεωργίας από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αποφάσισαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο υπουργοί, Νίκος Παππάς και Σταύρος Αραχωβίτης, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Φιλ Χόγκαν, στο ΥπΑΑΤ. Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι και που θα καταχωρηθεί το έργο.

Στήριξη Ελλάδας για εξωτερική σύγκλιση και συνέχιση προγραμμάτων προώθηση ελληνικής φέτας, δεσμεύτηκε ο Φιλ Χόγκαν στο ΥπΑΑΤ

Τον Επίτροπο Γεωργίας, Φιλ Χόγκαν, υποδέχτηκε ΤΗ Δευτέρα (10/12/2018), στο ΥπΑΑΤ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς. Στη συνάντηση ο κ. Χόγκαν τόνισε ότι η στήριξη προς την προώθηση της ελληνικής φέτας είναι μεγάλη «και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν αυξηθεί 8% κατ’ έτος οι εξαγωγές φέτας από την Ελλάδα. «Επίσης τα επόμενα χρόνια θα έχουμε νέα προγράμματα για την ψηφιοποίηση της ευρωπαϊκής γεωργίας», πρόσθεσε. Μιλώντας για την Κοινή Αγροτική Πολιτική ο κ. Χόγκαν είπε πως πρόκειται για «μια πολιτική 60 ετών και είναι η πιο πετυχημένη πολιτική η οποία είναι και πλήρως Κοινή», υπογραμμίζοντας πως πρέπει να συνεχιστεί η βοήθεια προς τους γεωργούς αλλά και προς τους παραγωγούς οι οποίοι θέλουν να παράγουν ποιοτικά προϊόντων, υψηλής ποιότητας.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν υποχρεούνται να δηλώσουν επαγγελματικό λογαριασμό στην Εφορία

Αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν υποχρεούνται να δηλώσουν επαγγελματικό λογαριασμό στην Εφορία

Δεν υποχρεούνται να δηλώσουν επαγγελματικό λογαριασμό στην Εφορία αγρότες και κτηνοτρόφοι. Αυτό μας απάντησαν κατηγορηματικά τρεις λογιστές – φοροτεχνικοί με τους επικοινωνήσαμε, με αφορμή σχετικές ερωτήσεις αναγνωστών μας.

Με 3,90 ευρώ πουλήθηκε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο του Συνεταιρισμού Μεταμόρφωσης, μετά τις 15 Γενάρη η όποια αύξηση

Με 3,90 ευρώ πουλήθηκε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο του Συνεταιρισμού Μεταμόρφωσης, μετά τις 15 Γενάρη η όποια αύξηση

Παγιωμένη μοιάζει η κατάσταση σε σχέση με τις τιμές παραγωγού ελαιολάδου στην χώρα μας. Η Λακωνία που έχει χαμηλές οξύτητες πιάνει τιμές πέριξ των 4 ευρώ το κιλό, ενώ η Κρήτη παίζει στα 3 ευρώ, όπως και η πλειοψηφία των υπόλοιπων περιοχών της χώρας. Βέβαια, όπου οι ποιότητες δεν είναι καλές παρατηρούνται και πιο χαμηλές τιμές. Στην Ιταλία οι τιμές για τα αντίστοιχα με τα δικά μας καλά έξτρα παρθένα πιάνουν και 5 ευρώ το κιλό.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ειδικές μορφές τουρισμού, προσπάθεια διασύνδεσης αγροτικού τομέα με τον τουρισμό της υπαίθρου

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ειδικές μορφές τουρισμού, προσπάθεια διασύνδεσης αγροτικού τομέα με τον τουρισμό της υπαίθρου

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού: «Θεματικός τουρισμός - Ειδικές μορφές τουρισμού - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης - Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις». Με το νομοσχέδιο θεσμοθετείται ο τουρισµός υπαίθρου, ο οποίος διακρίνεται σε έξι κατηγορίες (αγροτουρισµός, οινοτουρισµός, οικοτουρισµός/πράσινος τουρισµός, περιηγητικές διαδροµές - πεζοπορία, γεωτουρισµός και αλιευτικός τουρισµός) µε βάση τις επιµέρους οργανωµένες δραστηριότητες που αναπτύσσονται.

Στη Νίκαια οι πρώτες ζυμώσεις για αγροτικές κινητοποιήσεις, το πλαίσιο αιτημάτων

Με τη συμμετοχή εννέα Ομοσπονδιών και εβδομήντα Αγροτικών Συλλόγων από διάφορες περιοχές της χώρας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 η σύσκεψη των αγροτών που συγκάλεσε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,890625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version