Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Ελλάδα

Ελλάδα

RSS feed - Ειδήσεις από Ελλάδα

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 32933 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 3294

Αποστόλου: μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει πληρωθεί το 70 τοις εκατό των νέων αγροτών

«Μέσα σε 18 μόλις μήνες από την έγκριση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης έχουν ήδη προκηρυχθεί μέτρα συνολικού προϋπολογισμού 1,7 δις € και μαζί με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις από το προηγούμενο πρόγραμμα φτάνουν στα 3 δις €. Δηλαδή το 50% του προγράμματος έχει ήδη δεσμευτεί».

Από 13 Ιουλίου αιτήσεις στη Δράση Μεταποίησης και Εμπορίας για μη γεωργικό προϊόν

Στις 13 Ιουλίου ανοίγουν οι αιτήσεις στη Δράση για μονάδες παραγωγής αιθέριων ελαίων, πυρηνελαιουργείων, αποσταγμάτων οπωροκηπευτικών ή οινοστάφυλων, προϊόντων διατροφής από μαστίχα, γάλα γαϊδούρας κ.λ.π., οι οποίες θεωρούνται ότι παράγουν «μη γεωργικό προϊόν».

ΠΕ Ηρακλείου: Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας 2017

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου γνωστοποιεί ότι το πρόγραμμα εφαρμογής δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας έτους 2017 ξεκίνησε σήμερα Τρίτη (27/06/2017) στις Τοπικές Κοινότητες:

Αγροδιατροφική Σύμπραξη: Ατμομηχανή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην αναβάθμιση του πρωτογενή τομέα

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με τους παραγωγικούς, τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς και τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφής, συμπράττουν και συνεργάζονται. Στόχος μας και επιθυμία μας είναι η Αγροδιατροφική Σύμπραξη να αποτελέσει την «ατμομηχανή» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην αναβάθμιση του πρωτογενή τομέα, καθώς και ένα εργαλείο ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας». Αυτό υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ανοίγοντας τις εργασίες της πρώτης τακτικής Γενικής Συνέλευσης της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παράταση μέχρι το Νοέμβριο στην πληρωμή εισφορών δευτέρου εξαμήνου του 2016, σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του ΕΦΚΑ

Μετά τον θόρυβο από το άρθρο του ΑγροΤύπου για τα ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών δευτέρου εξαμήνου του 2016, τα οποία ανέγραφαν ότι θα έπρεπε να πληρωθούν μέχρι τις 10-15 Ιουλίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Ν. Παπαδόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται σε δηλώσεις που έκανε στη Βουλή ο Διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Θ. Μπακαλέξης ότι «η προθεσμία καταβολής των εισφορών του Β΄ εξαμήνου 2016 λήγει την 30/11/2017». Μιλάμε για δηλώσεις βέβαια και όχι επίσημη ανακοίνωση.

H Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων συμπαρίσταται στους συμβασιούχους

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να σταθούν, αγωνιστικά, στο πλευρό των συμβασιούχων των ΟΤΑ, που, μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους τους, παλεύουν για να μην απολυθούν, για το δικαίωμά τους σε μόνιμη και σταθερή δουλειά. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Στήριξη του διασυνοριακού εμπορίου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Περισσότερες από 300 ελληνικές επιχειρήσεις εκτιμάται ότι θα επωφεληθούν από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) «Trade Finance 2.0», που αποτελεί εκσυγχρονισμό και σημαντική βελτίωση  του πρώτου προγράμματος που ολοκληρώθηκε ήδη με μεγάλη επιτυχία, παρέχοντας, μεταξύ άλλων, τις απαιτούμενες εγγυήσεις προκειμένου ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο διασυνοριακό εμπόριο να ολοκληρώνουν τις δραστηριότητες τους (εισαγωγές και εξαγωγές).

Η ΔΑΟΚ Λακωνίας προσλαμβάνει 10 άτομα για τη δακοκτονία

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2017, προχωρά η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Λακωνίας, που εδρεύει στη Σπάρτη.

Αυξάνεται η παρακράτηση της βασικής ενίσχυσης για το εθνικό απόθεμα, το θέμα έρχεται στη Βουλή

«Για τη δημιουργία του εθνικού αποθέματος εφαρμόζεται γραμμική ποσοστιαία μείωση του ανώτατου ορίου του καθεστώτος βασικής ενίσχυσης σε εθνικό επίπεδο ποσοστού 3%. Το εν λόγω ποσοστό αυξάνεται για την κάλυψη των αναγκών χορήγησης δικαιωμάτων ενίσχυσης σε γεωργούς νεαρής ηλικίας και σε γεωργούς που αρχίζουν τη γεωργική τους δραστηριότητα σε ποσοστό 4,5%», αναφέρει η Υπουργική Απόφαση που υπογράφει ο Ευάγγελος Αποστόλου. Η απόφαση υποστηρίζει ότι η παρακράτηση αυξάνεται για την κάλυψη των αναγκών χορήγησης δικαιωμάτων ενίσχυσης σε γεωργούς νεαρής ηλικίας και σε γεωργούς που κάνουν έναρξη της γεωργικής τους δραστηριότητας. Αναμένεται όμως να καλύψει και τα «χαµένα» µισθωµένα δικαιώµατα του 2014, που δεν αποδόθηκαν λόγω λάθους (φόρμα 6), κατά τη διαδικασία της μεταβίβασης δικαιωμάτων του 2015.

Ενδιαφέρον Γερμανών για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα

Ενδιαφέρον Γερμανών για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα

«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο της Ελλάδας» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσε  το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, στο Mediterranean Palace Hotel, στα πλαίσια της επίσκεψης γερμανικής επιχειρηματικής αποστολής.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,46875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version