Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Ελλάδα

Ελλάδα

RSS feed - Ειδήσεις από Ελλάδα

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 33824 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 3383

Τρύγος 2017 στο Αμύνταιο: Η καλύτερη χρονιά της δεκαετίας

Τρύγος 2017 στο Αμύνταιο: Η καλύτερη χρονιά της δεκαετίας

Η καλλιεργητική περίοδος 2016-2017 υπήρξε ιδιαίτερα ευνοϊκή για την υγιεινή κατάσταση των σταφυλιών όλων των ποικιλιών στο οροπέδιο του Αμυνταίου. Όπως επισημαίνει η ΚΕΟΣΟΕ, οι ήπιες θερμοκρασίες του καλοκαιριού οδήγησαν σε μία αργή και ποιοτική ωρίμαση.

Από αναβολή σε αναβολή πάει το ΔΣ του ΕΛΓΑ την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών

Πρέπει να σταματήσει ο εμπαιγμός των ροδακινοπαραγωγών και η διοίκηση του ΕΛΓΑ να πει αυτό που έχει να πει. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ, όσον αφορά τις αποζημιώσεις καρπόπτωσης, για τις οποίες η ομάδα εργασίας του ΥπΑΑΤ είναι θετική, οι ροδακινοπαραγωγοί θα κατέβουν σε κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ τους. Επίσης αναμένουμε και την τοποθέτηση των βουλευτών Ημαθίας και Πέλλας. Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, για το ζήτημα που θα τεθεί την επόμενη πλέον εβδομάδα, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ., μετά την δεύτερη αναβολή της σχετικής συνεδρίασης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/10/2017

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών κυρίως από την περιοχή της Καβάλας. Με ελάχιστους ρυθμούς και από αποθέματα συνεχίζονται οι εξαγωγές θερινών φρούτων (νεκταρινιών, δαμάσκηνών κ.α.). Συνεχίζονται επίσης και οι εξαγωγές ακτινιδίων.

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η απόκτηση της εταιρίας ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. από την εταιρία ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.

Το νέο ΔΣ της ΕΒΖ εξέλεξε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), εξέλεξε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε με απαρτία (82,61%).

ΔΑΟΚ Πιερίας: Οι δικαιούχοι πληρωμής ολοκληρωμένης τεύτλων 2014, δείτε μέχρι πότε γίνονται οι ενστάσεις

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη), έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων ενταγμένων στη 2η πρόσκληση της δράσης 2.3 Β «Ολοκληρωμένη διαχείριση στην παραγωγή σακχαροτεύτλων» για το έτος 2014.

Διευκρινίσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος για τις ενισχύσεις στα πράσινα νησιά

Διευκρινίσεις για το καθεστώς ενισχύσεων των μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στα «πράσινα νησιά», που θεσπίζονται με το νόμο για το Δομημένο Περιβάλλον, δίνουν πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

 

Ο ΕΛΓΑ ζητά προτάσεις με στόχο την βελτίωση του κανονισμού ασφάλισης

Ο ΕΛΓΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι άμεσα, «θα ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την επικαιροποίηση της αναλογιστικής μελέτης που εκπονήθηκε το 2014 αλλά και για την εκπόνηση νέων επιμέρους αναλογιστικών μελετών.

Το ΥπΑΑΤ καθόρισε ημερομηνία συγκομιδής, δεν αρκεί λένε οι εξαγωγείς που ζητούν ελέγχους για αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης

Το ΥπΑΑΤ καθόρισε ημερομηνία συγκομιδής, δεν αρκεί λένε οι εξαγωγείς που ζητούν ελέγχους για αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης

Υπογράφηκε η σχετική απόφαση από το ΥπΑΑΤ, στην οποία - όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑγροΤύπου - καθορίζεται σαν ημερομηνία συγκομιδής για την κύρια ποικιλία ακτινιδίων σε όλη την χώρα η 10η Οκτωβρίου. «Όμως αυτό δεν αρκεί», υποστηρίζουν οι Έλληνες εξαγωγείς, οι οποίοι ζητούν να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί κατά την σύσκεψη στο Υπουργείο, στις 9/10/2017 (δηλαδή αριθμό brix για ακτινίδια που διακινούνται στην χώρα μας και στο εξωτερικό, συσκευασία μιας χρήσης κ.α.).

Πληροφορίες για το πρόγραμμα δάσωσης γαιών που ανοίγει την άνοιξη

Με σημαντικές αλλαγές επιστρέφει μετά 12 χρόνια το πρόγραμμα της δάσωσης γεωργικών και μη γεωργικών γαιών. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, όλες τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο μέτρο που πρόκειται να «ανοίξει» την άνοιξη.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,077148 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version