Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Ελλάδα

Ελλάδα

RSS feed - Ειδήσεις από Ελλάδα

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 32384 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 3239

Βροχή οι κατασχέσεις για χρέη προς το δημόσιο

Κατακόρυφη αύξηση καταγράφει ο ρυθμός της αύξησης κατασχέσεων από την εφορία για τους οφειλέτες του ελληνικού Δημοσίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο πρώτο δίμηνο του έτους επιβλήθηκαν μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης σε 33.933 φορολογουμένους με οφειλές άνω των 500 ευρώ.

Αύξηση κονδυλίων για Νέους Αγρότες, Δακοκτονία και ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ, ζητά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των νέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Αλέξης Χαρίτσης: Πάνω από 2 δισ. ευρώ για στήριξη της βιομηχανίας και της μεταποίησης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης ήταν κεντρικός ομιλητής στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας.

Κύκλωμα απατεώνων στην γαλλική αγορά με θύματα Έλληνες εξαγωγείς ελαιολάδου

Για φαινόμενα απάτης - που πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα - στην γαλλική αγορά, σε βάρος ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, κάνει λόγο το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της πρεσβείας μας στο Παρίσι, εφιστώντας την προσοχή των επιχειρηματιών. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές περιπτώσεις εξαπάτησης σε εξαγωγείς ελαιολάδου αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχουν κρούσματα και σε άλλα προϊόντα. Όπως σημειώνεται στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, πρόκειται για προσπάθειες εξαπάτησης με δράστες που υποκρίνονται ότι εκπροσωπούν υπαρκτές γαλλικές επιχειρήσεις, με τις οποίες όμως ουδεμία σχέση διατηρούν. Οι δράστες να στοχεύουν κυρίως σε μικρές και μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις. Οι ελληνικές εταιρείες πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές σε παραγγελίες που τους αποστέλλονται ηλεκτρονικώς, από επιχειρήσεις με τις οποίες δεν έχουν προηγούμενη συνεργασία.

ΝΔ: Καθυστερούν οι προκηρύξεις του ΠΑΑ και μηδενική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων Σχεδίου Γιούνγκερ στον αγροδιατροφικό τομέα

Την άνευ προηγουμένου καθυστέρηση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην απορρόφηση των δισεκατομμυρίων ευρώ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ΠΑΑ 2014-2020, καθώς και στην αξιοποίηση του συνόλου των χρηματοδοτικών εργαλείων της Ε.Ε. στηλιτεύουν 22 βουλευτές της ΝΔ, με πρώτη υπογράφουσα την Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή σε σχετική Επίκαιρη Επερώτηση, που απευθύνουν στον αρμόδιο Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Δασικοί χάρτες: Περιπτώσεις που χωρίς ένσταση και παράβολα θα γίνεται η διόρθωση λαθών

Δασικοί χάρτες: Περιπτώσεις που χωρίς ένσταση και παράβολα θα γίνεται η διόρθωση λαθών

Με Yπουργική Aπόφαση που υπέγραψε ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1366/Β/2017) καθορίζεται ο προσδιορισμός, ο τρόπος και η διαδικασία διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων στην κατάρτιση και κύρωση των δασικών χαρτών.  Με την απόφαση αυτή δίνεται αφενός η δυνατότητα στους πολίτες να αιτηθούν ατελώς στις Δασικές Υπηρεσίες τη διόρθωση των πρόδηλων σφαλμάτων, χωρίς να είναι πάντοτε απαραίτητη η υποβολή αντίρρησης και αφετέρου η δυνατότητα στις ίδιες τις Δασικές Υπηρεσίες να διορθώσουν οίκοθεν τα σφάλματα αυτά, χωρίς να ταλαιπωρείται ο πολίτης.

Ο παγετός έφερε ζημιές σε καλλιέργειες στην Εορδαία

Ζημιές στις καλλιέργειες κερασιού, σε Μεσόβουνο και Πύργους, προκάλεσε ο παγετός που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και Παρασκευής (20 και 21 Απριλίου), με τις εκτιμήσεις να φέρουν το ποσοστό των καταστροφών στο 70-80%, ενώ στα ίδια περίπου ποσοστά εκτιμάται ότι κυμαίνονται και οι ζημιές στις μηλοκαλλιέργειες.

Να δοθεί παράταση και να συνεχιστεί η υποβολή δηλώσεων ζημιάς ζητάνε οι αγρότες της Λάρισας

Για σοβαρό πρόβλημα που «έχει δημιουργηθεί από τον παγετό σε διάφορες περιοχές του νομού Λάρισας με αποτέλεσμα τη μειωμένη παραγωγή σε καλλιέργειες», κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ).

Ο ΕΛΓΟ καλεί τους Νέους Αγρότες να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους υλοποίησης για τα μαθήματά τους

Να επικοινωνήσουν με τους περιφερειακούς υπεύθυνους υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης καλούνται οι Νέοι Αγρότες του 2014, από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, ώστε εφόσον γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ζητά παράταση προθεσμίας για εναρμόνιση καταστατικών των αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων

Επιστολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας κ. Κωστής Νούσιος, ζητώντας την παράταση της προθεσμίας για την εναρμόνιση των καταστατικών των αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων σύμφωνα με τις επιταγές του Ν. 4384/2016 (λήγει στις 26 Απριλίου).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,328125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version