Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Ελλάδα

Ελλάδα

RSS feed - Ειδήσεις από Ελλάδα

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 32666 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 3267

Αποστόλου: Κονδύλια 39,6 εκατ. ευρώ για αγροτική οδοποιία

Αποστόλου: Κονδύλια 39,6 εκατ. ευρώ για αγροτική οδοποιία

Το «πράσινο φως» για την προκήρυξη του μέτρου «Αγροτική Οδοποιία» από τις Περιφέρειες της χώρας, συνολικής δημόσιας δαπάνης 39,6 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε από την Καβάλα, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και τοπικούς βουλευτές ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Να ξεκαθαριστούν οι προϋποθέσεις στις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης

Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ξεκαθαριστούν οι προϋποθέσεις για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης και να μην χαθούν χρήματα για χιλιάδες παραγωγούς. Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ: Σατολιάς, Σωτηρόπουλος, Ανέστης, Κουτσιουπιάς πήραν τους περισσότερους σταυρούς. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, Παύλο Σατολιά, ανέδειξαν πρώτο οι κάλπες που στήθηκαν στο President την Παρασκευή (26/5), για εκλογή της πρώτης διοίκησης της νέας ΠΑΣΕΓΕΣ.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 20 - 26/5/2017

Συνεχίστηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών, καθώς και μήλων. Με αυξανόμενους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές κερασιών και καρπουζιών, ενώ ξεκίνησαν οι εξαγωγές βερίκοκων και ροδάκινων. Εφιστάται η προσοχή για τον αυστηρό έλεγχο της τήρησης των εμπορικών - ποιοτικών προδιαγραφών των εξαγομένων νωπών φρούτων.

Οι δασικοί χάρτες δίνουν παράταση για δύο χρόνια στην μη επιβολή συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια

Μια σημαντική αλλαγή στον ΕΝΦΙΑ περιέχει το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε την Παρασκευή (26/5) στην Βουλή.

Μεγάλη η επιβάρυνση από το νέο περιβαλλοντικό χαράτσι για το νερό άρδευσης

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επιβάλλει νέο χαράτσι στο νερό, πλήττοντας διπλά τους αγρότες, αφού θα το πληρώσουμε τόσο για την ύδρευση του αγροτικού νοικοκυριού,  όσο και για άρδευση των καλλιεργειών μας.

ΣΕΒΕΚ: Ανάγκη αναβάθμισης του συστήματος ελέγχου και εποπτείας στον τομέα του κρέατος

Με θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον τομέα του κρέατος, πραγματοποιήθηκε η Εσπερίδα την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων του.

Συναντήσεις και αντιδράσεις κατά την περιοδεία του Γ. Τσιρώνη στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο και το Λασίθι περιοδεύει την Παρασκευή (26/5) ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης.

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία για Συμβολαιακή Γεωργία σε βιολογικά οινοποιήσιμα σταφύλια

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας  την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Υποχρεώσεις και διαδικασίες για την αξιοποίηση εκχερσωμένων εκτάσεων

Τον τρόπο και τη διαδικασία χορήγησης έγκρισης γεωργικής εκμετάλλευσης εντός δασικών εκτάσεων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι υποχρεώσεις του δικαιούχου και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια, καθορίζονται με υπουργική απόφαση, που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Ο δικαιούχος υποχρεούται να προβεί εντός τριετίας στη φύτευση και τη δενδροκομική ή γεωργική αξιοποίηση της έκτασης ή την εξημέρωση των αγρίων οπωροφόρων ή καρποφόρων δένδρων, σύμφωνα με την εγκριθείσα σχετική μελέτη. Επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα κατά τους όρους του παραχωρητηρίου ή τις υποδείξεις της δασικής υπηρεσίας για την αποτελεσματική προστασία του παρακειμένου δάσους ή δασικής έκτασης, καθώς και για την εξασφάλιση της συνέχισης της δασοπονικής εκμεταλλεύσεως.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 6,847656 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version