Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Ελλάδα

Ελλάδα

RSS feed - Ειδήσεις από Ελλάδα

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 30717 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 3072

Συνάντηση Αποστόλου με αντιπροσωπεία του Γερμανικού κοινοβουλίου

Με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διατροφής και Γεωργίας του ομοσπονδιακού γερμανικού Κοινοβουλίου, συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Η ΠΕ Κιλκίς ανάρτησε τους δικαιούχους ολοκληρωμένης διαχείρισης καπνού, μέχρι πότε θα γίνονται ενστάσεις

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 που αφορούν την πρόσκληση 4539/02-04-2012 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της ημερομηνίας της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 24/10/2016 έως και 31/10/2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ζητά να μην επικυρωθούν από την Βουλή οι εμπορικές συμφωνίες ΕΕ με Καναδά και Ν. Αφρική

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας εξέδωσε σήμερα, 25 Οκτωβρίου 2016, την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΠΕ Χίου: Από 1 Νοεμβρίου ανοίγει το σύστημα για μεταβολές ελαιοκομικού μητρώου

Ανακοινώνεται στους ελαιοκαλλιεργητές του Νομού Χίου ότι οι μεταβολές του ελαιοκομικού μητρώου θα υλοποιηθούν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) από την 1η Νοεμβρίου 2016 έως την 31η Ιανουαρίου 2017.

Πληρώνει νιτρορύπανση η ΔΑΟΚ Λάρισας για 2012 και 2013 και θα ακολουθήσει το 2014

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους της δράσης 2.1 - Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών των Γεωργοπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων του Μέτρου 214, ότι σχετικά με τις εκκρεμότητες των πληρωμών για τα έτη εφαρμογής 2012 και 2013 (μεταβιβάσεις, αιτήσεις θεραπείας, εκ παραδρομής λάθη, ενστάσεις), εδόθη στην υπηρεσία, στις 24/10/2016, εντολή για αποστολή παρτίδων πληρωμής και αναμένονται οι τελευταίες ρυθμίσεις του μηχανογραφικού συστήματος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών για το τριήμερο, ποια εξαιρούνται της απαγόρευσης

Αυξημένα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου λαμβάνει η Τροχαία. Μεταξύ άλλων, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:

Άρχισαν οι συμψηφισμοί, ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου στους αγρότες

Άρχισαν οι συμψηφισμοί, ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου στους αγρότες

Περίπου 141.161 φορολογούμενοι, οι οποίοι είχαν πιστώσει στον τραπεζικό λογαριασμό της εφορίας 8,73 εκατ. ευρώ περισσότερα από αυτά που όφειλαν, εμφανίζονται από το περασμένο Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, να έχουν εξοφλήσει τις αντίστοιχες βεβαιωμένες οφειλές. Αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησαν οι συμψηφισμοί οφειλών και πληρωμών από το δημόσιο, που σε συνδυασμό με την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, φαίνεται ότι ανοίγει το δρόμο για την πληρωμή του ΕΦΚ πετρελαίου στους αγρότες, το επόμενο διάστημα.

Απειλούνται με κατασχέσεις χιλιάδες αγρότες για οφειλές προς ΟΓΑ που φτάνουν συνολικά στα 420 εκατ. ευρώ

Έκθεση για τα χρέη ιδιωτών και επιχειρήσεων στα ασφαλιστικά ταμεία, δημοσίευσε το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) και σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία απογειώθηκαν στα 16,9 δισ. ευρώ. Μόλις το τελευταίο τρίμηνο οι οφειλές αυξήθηκαν κατά 300 εκατ. ευρώ. Αύξηση σημείωσε και ο αριθμός των οφειλετών, με χρέη άνω των 5.000 ευρώ, που έφτασαν τις 316.855 άτομα, τα οποία έχουν μεταφερθεί για αναγκαστική είσπραξη στο ΚΕΑΟ. Σύμφωνα με την έκθεση, μέχρι τις 30/9/2016, στο ΚΕΑΟ είχαν ενταχθεί 50.624 αγρότες οφειλέτες στον ΟΓΑ με τις συνολικές οφειλές να ανέρχονται στα 420.128.038 ευρώ.

Στην ανάγκη να υπάρξει νέο θεσμικό πλαίσιο για τους συνεταιρισμούς σε όλη την Ευρώπη συμφώνησαν Έλληνες συνεταιριστές και Γερμανοί βουλευτές

Το θέμα της δημιουργίας ενιαίου θεσμικού πλαισίου για τους Συνεταιρισμούς σε όλη την Ευρώπη έθεσε ο πρόεδρος τους Συνεταιρισμού «Αιχμέας» και μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Γιώργος Ανέστης, ως βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας και δημιουργίας προστιθέμενης αξίας υπέρ των αγροτών, ενώπιον αντιπροσωπείας του γερμανικού Κοινοβουλίου που επισκέφθηκε την χώρα μας, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την γεωργία, τη διατροφή και την πορεία του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής Οικονομίας, με επίκεντρο την Αγροτική Ανάπτυξη.

Στην Αιτωλοακαρνανία ο Βαγγέλης Αποστόλου για τις ζημιές από τις πλημμύρες

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, θα μεταβεί αύριο Τετάρτη 26/10/2016, στην Αιτωλοακαρνανία όπου θα επισκεφθεί τις περιοχές του Μεσολογγίου και της Ναυπακτίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Επιστροφή

1990-2016 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,289063 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version