Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Ελλάδα

Ελλάδα

RSS feed - Ειδήσεις από Ελλάδα

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 35174 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 3518

Στην Κρήτη έχουν πάρει μέχρι στιγμής άδεια 4.400 γεωτρήσεις, οι αναγκαίες ποσότητες ορθολογικής άρδευσης για τις κυριότερες καλλιέργειες του νησιού

Στην Κρήτη έχουν πάρει μέχρι στιγμής άδεια 4.400 γεωτρήσεις, οι αναγκαίες ποσότητες ορθολογικής άρδευσης για τις κυριότερες καλλιέργειες του νησιού

Μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων και έχουν εκδοθεί οι αντίστοιχες άδειες σε περίπου 11.000 αιτήσεις στη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Εκτιμάται από την υπηρεσία ότι οι συνολικές αιτήσεις στην υπηρεσία θα ξεπεράσουν τις 15.000.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 13-20/4/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών  και μανταρινιών με πολύ χαμηλούς ρυθμούς λόγω αφ ενός της μικροκαρπίας της υφιστάμενης ηρτημένης παραγωγής  και των υπέρμετρων απαιτήσεων της παραγωγής. Οι εξαγωγές ακτινιδίων συνεχίσθηκαν με επίσης μικρή  ροή.

Σοβαρές ζημιές σε ελαιόδεντρα από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ηλεία

Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ Πάτρας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφρειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, σήμερα Παρασκευή (20 Απριλίου 2018), όπου συναντήθηκε με το διευθυντή του ΕΛΓΑ Πάτρας, Γιώργο Κεχαγιά.

Σε μπελάδες βρέθηκε καλλιεργητής βιομηχανικής κάνναβης στην Κρήτη

Σε μπελάδες έβαλε η καλλιέργεια βιομηχανικής (κλωστικής) κάνναβης έναν Χανιώτη παραγωγό. Πρόκειται για το ιδρυτικό μέλος του «KannaBio ΚΟΙΝΣΕΠ», Σεραφείμ Κανδύλα, ο οποίος συνελήφθη, στις 18 Απριλίου, στο λιμάνι της Σούδας.

Παράταση έως 24 Απριλίου 2018 πήραν οι αιτήσεις για βιολογική κτηνοτροφία

Παράταση παίρνει η υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο 11 Βιολογικές Καλλιέργειες, έως την ερχόμενη Τρίτη 24 Απριλίου 2018, σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της πρόσκλησης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της διαύγειας με υπογραφή του γενικού γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ Κασίμη.

Τι αλλάζει στη συνδεδεμένη για τους αιγοπροβατοτρόφους που έχουν καθετοποιημένες μονάδες

Τους όρους με τους οποίους θα λαμβάνουν συνδεδεμένη ενίσχυση οι κτηνοτρόφοι με δικές τους καθετοποιημένες μονάδες, στα πλαίσια της οικοτεχνίας και μεταποιούν το δικό τους αιγοπρόβειο γάλα, ορίζει νέα τροποποιητική απόφαση (ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1359).

Μ. Τζελέπης: Πολλά και ανυπέρβλητα τα προβλήματα των αγροτών στο Σουφλί

Ο Υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου, Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Έφη Αχτσιόγλου, έφερε στην Βουλή «τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής του Δήμου Σουφλίου».

Μ Χαρακόπουλος: Απαγόρευση παραγωγής ΠΟΠ σε εισαγωγείς πρόβειου γάλακτος

«Τον τελευταίο καιρό, τα φαινόμενα μείωσης των τιμών σε γάλα και κρέας έχουν ενταθεί, προκαλώντας εύλογη αναταραχή στον κτηνοτροφικό κόσμο και ιδιαίτερα στους αιγοπροβατοτρόφους. Οι ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος, που ανταγωνίζονται αθέμιτα την εγχώρια παραγωγή, αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι ζητούν επειγόντως την εντατικοποίηση επισταμένων ελέγχων, που είναι ευθύνη της πολιτείας».

Δόθηκε παράταση στην υποβολή αιτήσεων για σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών (Μέτρο 9)

Δόθηκε παράταση στην υποβολή αιτήσεων στήριξης για το Μέτρο 9 για Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020.

Έρχεται διαγραφή οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία για αγρότες με μπλοκάκια

Ανάσα σε χιλιάδες ασφαλισμένους αναμένεται να δώσει η νέα νομοθετική πρωτοβουλία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, με την οποία θα απαλλαγούν από τις οφειλές που έχουν κυρίως προς το πρώην ΤΕΒΕ οι ασφαλισμένοι διαφόρων κατηγοριών, οι οποίοι εκτός από τις εισφορές που κατέβαλαν στο δικό τους ταμείο, για παράδειγμα δημοσιογράφοι ή αγρότες, χρεώνονταν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως βεβαιωμένες οφειλές από τον πρώην ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ). Η νομοθετική διάταξη θα αφορά βεβαιωμένες οφειλές έως και τις 31/12/2016.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,470215 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version