Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Μια ακόμα βράβευση για τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Μια ακόμα βράβευση για τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου


Μια νέα μεγάλη και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση ήρθε για τους βιολογικούς «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου» στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου TERRAOLIVO International competition 2018.

«Ο Διαγωνισμός αποτελεί τον 2ο κορυφαίο διαγωνισμό ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο, βάση των διεθνών προτύπων και της κατάταξης από το διεθνές  EVOOWR με αξιολόγηση 9 /10», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λάκωνα παραγωγού.

Πραγματοποιήθηκε δε στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, από 12 έως 14 Ιουνίου 2018 και συμμετείχαν εκατοντάδες δείγματα ελαιόλαδων από 20 χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ, η Ουρουγουάη, το Περού  κ.λπ.

«Oι βιολογικοί  «Eλαιώνες Σακελλαρόπουλου» τιμήθηκαν με μια πολύ μεγάλη βράβευση από τους ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters)  του διαγωνισμού TERRAOLIVO για το limited edition ελαιόλαδο τους Majestic flavored blend evoo», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η βράβευση αυτή για το Majestic flavored blend evoo, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά φέτος, είναι η τρίτη συνεχόμενη βράβευση σε ισάριθμες συμμετοχές του σε παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμούς ελαιολάδων για το 2018.

Η πρώτη βράβευση του Majestic blend evoo gourmet ήρθε στο Τόκυο της Ιαπωνίας, τον Απρίλιο στον OLIVE JAPAN International evoo competition 2018  με Ασημένιο βραβείο, η δεύτερη μεγάλη επιβράβευση του ήρθε τον Μάιο, στην πόλη Πέστουμ, στην περιοχή της Καμπανίας στην Ιταλία στον παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιόλαδου ΕVOO IOOC 2018 (EVOO International Olive Oil Contest) όπου και το Majestic blend evoo limited edition τιμήθηκε με το Χρυσό βραβείο.

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος δηλώνει: «Είναι για εμάς μια μεγάλη και ιδιαίτερη βράβευση, γιατί προέρχεται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιόλαδου, από πολλά κράτη παγκοσμίως  στον διαγωνισμό TERRAOLIVO ιnternational competition,που είναι στους κορυφαίους διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός όλων αυτών των βραβεύσεων, καθιστούν το Majestic blend evoo flavored ένα από τα πιο πολυβραβευμένα ελληνικά αρωματικά ελαιόλαδα σε όλο τον κόσμο για το 2018».

Η συγκεκριμένη βράβευση συμπληρώνει το 85ο διεθνές  βραβείο για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και αποτελεί έναν αριθμό βραβεύσεων ρεκόρ για Έλληνα παραγωγό.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4921875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version