Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την τυποποιημένη διαδικασία ελέγχου των ψεκαστήρων στην Ευρώπη

25/9/2018 έως 28/9/2018


To 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την τυποποιημένη διαδικασία ελέγχου των ψεκαστήρων στην Ευρώπη - Spise 2018, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο συνεδρίων του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών από 25 – 28 Σεπτεμβρίου 2018 και αποτελεί διοργάνωση του Ινστιτούτου Βιοοικονομίας και Αγροτοτεχνολογίας του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάδος, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε στενή συνεργασία με το εργαστήριο αναφοράς για την επιθεώρηση PAE στην Ελλάδα της ELGO-DEMETER.

 Το συνέδριο προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τις διατάξεις σχετικά με την επιθεώρηση του φυτοπροστατευτικού εξοπλισμού που αναφέρονται στο άρθρο 8 της οδηγίας 2009/128 / ΕΚ της ΕΕ, οι οποίες είναι δεσμευτικές για όλα τα κράτη μέλη, να γίνει σωστή ερμηνεία και περαιτέρω συζήτηση για το καθένα από αυτά. Επιπλέον, δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ξεκινήσουν περαιτέρω προδιαγραφές τις οποίες πρέπει να αναπτύξουν και να εναρμονίσουν τα κράτη μέλη από μόνα τους (επικουρικότητα) και να τα θέσουν σε λειτουργία.

Η συμμετοχή εμπειρογνωμόνων στην επιθεώρηση των ψεκαστήρων που χρησιμοποιούνται από όλα τα κράτη μέλη, εκπρόσωποι από επίσημους οργανισμούς, είτε εθνικούς είτε ευρωπαίους, πελάτες ή αγρότες, επιτρέπει στους συνοδούς να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης και των προοπτικών της υποχρεωτικής διαδικασίας ελέγχου των ψεκαστήρων σε χρήση στην Ευρώπη.

Το 7ο Ευρωπαϊκό συνέδριο θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για την αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης σε κάθε κράτος μέλος και για την κατανόηση των δυσκολιών που συναντήθηκαν και των αναγκαίων ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυσή τους. Επιπλέον, αυτή τη φορά θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν και να συζητήσουν τα σημαντικά στοιχεία μετά τη διαδικασία υποχρεωτικής επιθεώρησης σε όλα τα μέλη της ΕΕ, αξιολογώντας και συζητώντας τις μεγάλες διαφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,171875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version