Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Σύσταση επιχειρησιακής ομάδας στο Μέτρο 16 Συνεργασία, μέχρι 22 Οκτωβρίου κατάθεση αιτήσεων

Σύσταση επιχειρησιακής ομάδας στο Μέτρο 16 Συνεργασία, μέχρι 22 Οκτωβρίου κατάθεση αιτήσεων


Δόθηκε παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων στήριξης για την 1η Δράση του Μέτρου 16 «Συνεργασία». Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις έως τις 22/10/2018 (με την προηγούμενη απόφαση έληγε στις 3/9/2018). Η Δράση ενισχύει την σύσταση επιχειρησιακής ομάδας (αγροτών - φορέων) με 5.000 ευρώ. Οι επιχειρησιακές ομάδες, πρέπει να αποτελούνται από δύο τουλάχιστον μέλη, το ένα εκ των οποίων να είναι γεωργός, κτηνοτρόφος ή μορφές συλλογικής οργάνωσης αγροτών (π.χ. ομάδες παραγωγών). Τα υπόλοιπα μέλη μπορεί να είναι, ερευνητικοί φορείς, επιχειρήσεις που εμπλέκονται στους τομείς της γεωργίας και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Το μέτρο της «Συνεργασίας» έχει δύο Υπομέτρα το 16.1-16.2: για την «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας» και το Υπομέτρο 16.1-16.5: για την «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα, περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή».

Αναλυτικότερα:

Το Υπομέτρο 16.1-16.2 περιλαμβάνει:
Δράση 1: «Ίδρυση (δυνητικών) Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας» και
Δράση 2: «Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου (project) των Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας»

Το Υπομέτρο 16.1-16.5 περιλαμβάνει:
Δράση 1: «Δημιουργία συνεργασιών, ίδρυση Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ, με σκοπό την προώθηση δράσεων οι οποίες επιδεικνύουν σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή».
Δράση 2: «Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου (project) των συνεργασιών με σκοπό την προώθηση δράσεων οι οποίες επιδεικνύουν σεβασμό για την προστασία του περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή».

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 64 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε την απόφαση για παράταση

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,53125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version