Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά / EIMA International Bologna: Το...
EIMA International Bologna: Το ραντεβού του Νοεμβρίου για το 2018

EIMA International Bologna: Το ραντεβού του Νοεμβρίου για το 2018


Οι προετοιμασίες για την διεθνή έκθεση αγροτικών μηχανημάτων που έχει προγραμαμτιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 του ερχόμενου Νοεμβρίου στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης της Μπολόνια, έχουν ήδη ξεκινήσει. Υπολογίζεται ότι περίπου 2.000 βιομηχανίες από τον κλάδο της μεταποίησης, αλλά και επιχειρηματίες θα συρρεύσουν από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει 14 τομείς εμπορευμάτων και τέσσερα εξειδικευμένα «σαλόνια», καθώς επίσης κι ένα επιπλέον, εξειδικευμένο, με θέμα τις τεχνολογίες άρδευσης και τα συστήματα διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Η 43η EIMA International, η έκθεση αγροτικών μηχανημάτων που έρχεται στην εμπορική έκθεση της Μπολόνια από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κόσμο.

Η FederUnacoma, η Ιταλική Ομοσπονδία Κατασκευαστών Αγροτικών Μηχανημάτων και Μηχανημάτων Εδάφους και Συναφών Εξαρτημάτων έχει επιφορτιστεί με τη διοργάνωση της EIMA International, συμπεριλαμβάνοντας περίπου 2.000 βιομηχανίες σε μια έκταση, μεγαλύτερη των 300.000 τετραγωνικών μέτρων.

Οι αφίξεις των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσουν τις 320.000 της αντίστοιχης έκθεσης του 2016, ενώ μεταξύ αυτών θα είναι αγρότες, επιχειρηματίες, εργολάβοι, τεχνικοί μηχανικής, καθώς και εκπρόσωποι πανεπιστημίων και του κράτους.

Η «ανανέωση» της έκθεσης γίνεται με δεκατέσσερις κατηγορίες εμπορευμάτων και πέντε εξειδικευμένα «σαλόνια». Ενα μεγάλο εκθεσιακο γεγονός, που φέρνει περισσότερους απο 800 κατασκευαστές μηχανημάτων.

Η ΕΙΜΑ Green εστιάστηκε στην κηπουρική και στη συντήρηση του πρασίνου για τους ειδικούς (επαγγελματίες) στον χώρο και τους χομπίστες και ενθουσιώδεις.\

Η ΕΙΜΑ Energy που καλύπτει την εφοδιαστική αλυσίδα βίο ενεργειας, ενός τομέα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω των οικολογικών προϊόντων και της μείωσης των αερίων.

Η ΕΙΜΑ MiA εστιάζει στην πολυλειτουργική γεωργία, με ιδιαίτερη αναφορά στην συντήρηση και την προστασία της γης.

Εκτός απο αυτα τα τέσσερα «σαλόνια», το 2018 θα φέρει κι ένα πέμπτο, το ΕΙΜΑ Idrotech Salon, το οποίο επικεντρώνεται αποκλειστικά στις τεχνολογίες άρδευσης και στη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Η επανεξέταση (ανανέωση) θα προσεγγίσει μέλη από το γενικό κοινό, σε αριθμούς συγκριτικούς με εκείνους που προέρχονται απο 180 χώρες για τη διοργάνωση του 2016 καθώς και επίσημες αντιπροσωπείες επιχειρηματιών ακολουθώντας τις 60 αντιπροσωπείες που πήραν μέρος στην τελευταία έκθεση.

Όλα αυτά, τα διοργανώνει η FederUnacoma and Ice, η ιταλική εμπορική υπηρεσία, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που παρέχει τα πάντα, από συναντήσεις με εκπροσώπους των κατασκευαστών που εκθέτουν διαφορα είδη προϊόντων με βάση συμφέροντα.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version