Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Διαγωνισμοί πώλησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου σε Πελοπόννησο και Κρήτη

Διαγωνισμοί πώλησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου σε Πελοπόννησο και Κρήτη


Πλειοδοτικό διαγωνισμό για την πώληση 55 τόνων έξτρα παρθένου ελαιολάδου (0,23 οξύτητα) προκήρυξε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μολάων – Πακίων, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του ΑγροΤύπου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους έως τις 7.30 το απόγευμα της 12/09/2019, στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης και πιο συγκεκριμένα στο ελαιουργείο, όπου και θα γίνει το άνοιγμα των προσφορών.

Ο πλειοδότης με την κατακύρωση της δημοπρασίας θα πρέπει εντός 24 ωρών να καταβάλλει το 10% της αξίας του ελαιολάδου ως εγγύηση και στη συνέχεια θα υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό.

Κρήτη
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου συνεχίζοντας την ορθή και διαφανή πρακτική του διαγωνισμού στην διάθεση του ελαιολάδου των παραγωγών μελών του, θέτει σε δημοπρασία 50 τόνους ελαιολάδου οξύτητας 0,30 και δέχεται προσφορές μέχρι την 12/9/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00. Επίσης την ίδια ημέρα δημοπρατεί περίπου 9 τόνους μούργα  ελαιολάδου (6 τόνους μούργα και 3 τόνους λάδι). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2895041229.

Διαγωνισμό προκήρυξε τις προηγούμενες ημέρες και ο Συνεταιρισμός Παλαικάστρου από την περιοχή της Σητείας, προσκαλώντας με ανακοίνωση που εξέδωσε τους ενδιαφερομενους «να υποβαλλουν προσφορές για την αγορά ΠΟΠ ελαιολάδου 35 τόνων οξύτητας 0,8%, το αργότερο μέχρι τη 04/09/2018 και ώρα 19:00». Ωστόσο όλα θα κριθούν μέχρι την επόμενη Τρίτη, όπως είπε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της οργάνωσης, κ. Παπαδάκης.

Μεσσηνία
Εν τω μεταξύ ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Καλαμάτας καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν σφραγισμένες προσφορές για την Δημοπρασία εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου ποσότητας 30 τόνων Π.Ο.Π. Καλαμάτας οξύτητας 0,3 με πιστοποιημένη πλήρη χημική ανάλυση. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει την Δευτέρα (10 Σεπτεμβρίου) και ώρα 15:00 μ.μ. στα γραφεία του Συνεταιρισμού Φαραί Καλαμάτας. Η εγγύηση συμμετοχής καθορίστηκε στα 500 ευρώ.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,421875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version