Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Η Bayer στην 7η  Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε

Η Bayer στην 7η Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε


Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η  Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Εφοδίων της επιχείρησης «ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε» το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα, όπου η Bayer έδωσε δυναμικά το παρόν. Εκτιμώντας τη μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία, η Bayer ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνεργάτη της  να συμμετάσχει ως εκθέτης ενισχύοντας την πρωτοβουλία που έχει καθιερωθεί ήδη ως θεσμός στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, ένας μεγάλος αριθμός παραγωγών, επισκέφτηκε το περίπτερο της Bayer στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη της και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους γεωπόνους της εταιρίας για τα νέα προϊόντα, καθώς και για τις διαθέσιμες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες παραγωγούς.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη της Εταιρίας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, κ. Απόστολο Κλοντζάρη ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό επισημαίνοντας ότι η γεωργία είναι ο πρωτογενής τομέας που θέτει τις βάσεις για καλύτερα αποτελέσματα στην Ελλάδα. «Η Bayer μετά την εξαγορά της Monsanto φέρει μεγάλη ευθύνη και ως πρωτοπόρος εταιρία καταβάλει κάθε προσπάθεια να αφουγκραστεί τον παραγωγό και να συμβάλει με τεχνολογία και έρευνα στην αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας της σοδειάς του. Για τον λόγο αυτό διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συνδυάζει λύσεις και ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης ώστε να συμβάλλει στη γεωργία του μέλλοντος και την αειφορία του παραγωγού» τόνισε ο κ. Κλοντζάρης.

Η Bayer δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του συνεργάτη της «ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε» δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει καινοτόμες ιδέες και να συμβάλει με την ενεργή συμμετοχή της στην υλοποίησή τους.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version