Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Εξαγορά της Agrostis από τη Novacert

Εξαγορά της Agrostis από τη Novacert


Η NOVACERT ΕΠΕ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρία της Ελλάδος στον αγροδιατροφικό τομέα, ανακοινώνει την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρίας πληροφορικής Agrostis Α.Ε. Η στρατηγική αυτή συνεργασία σηματοδοτεί την είσοδο της NOVACERT στον αναπτυσσόμενο κλάδο των νέων τεχνολογιών και αποδεικνύει έμπρακτα την αποστολή της εταιρίας να παρέχει διαρκώς καινοτόμες υπηρεσίες στον πρωτογενή τομέα.

Η Agrostis είναι μία εταιρεία Αγροτεχνολογίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε το 2012 και είναι leader στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών πληροφορικής και νέων τεχνολογιών αποκλειστικά για τον πρωτογενή τομέα. H Agrostis συνδυάζει τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών στο χώρο της Γεωπονικής και της Πληροφορικής επιστήμης και στελεχώνεται από έμπειρα στελέχη διοίκησης και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παρέχει εφαρμογές λογισμικού (ifarma, mint, metris, sima) για παρακολούθηση και διαχείριση αγροτικών εκμεταλλεύσεων από ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς και μεταποιητικές μονάδες, αναπτύσσει υπηρεσίες και συστήματα γεωργίας ακριβείας, εμπορεύεται συστήματα ελέγχου θερμοκηπίων και άλλα συστήματα αυτοματισμού για τον πρωτογενή τομέα και αναπτύσσει πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης καλλιεργειών ως υπηρεσία (Farming as a Service).

H τεχνογνωσία της Agrostis σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία της NOVACERT στον ελληνικό πρωτογενή τομέα θα οδηγήσει σε σημαντικές συνέργειες και θα διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες ευνοώντας τη αναπτυξιακή δυναμική της Agrostis και την περεταίρω διείσδυση της στην Ελληνική αγορά.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Agrostis από τη NOVACERT, ανοίγονται νέες προοπτικές ανάπτυξης καινοτόμων εφαρμογών που θα συμβάλλουν στην ορθότερη διαχείριση, την ποιοτική αναβάθμιση και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωτογενούς τομέα.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,453125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version