Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

BRAVO 2018 - Διάλογος για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής

11/12/2018


Για 9η συνεχή χρονιά, ο θεσμός BRAVO που υλοποιεί το QualityNet Foundation, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, αναπτύσσει έναν μεγάλο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που κορυφώνεται με την ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018 που πραγματοποιείται την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Ετήσια εκδήλωση Bravo 2018 περιλαμβάνει τον ετήσιο διάλογο, που φέτος αναπτύσσεται γύρω από το κρίσιμο θέμα «Η αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής», με τις εξής θεματικές: Νέα Μοντέλα Ανάπτυξης – Η Συνεργασία Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα – Πολιτική Προστασία & Κλιματική Αλλαγή, που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

Εκπρόσωποι Θεσμικών, Επιχειρηματικών και Κοινωνικών φορέων, όπως οι κ. κ. Ε. Σαρτζετάκης, καθηγητής μέλος της Επιτροπής Κλιματικής Αλλαγής, Ε. Τσοτσορός, Πρόεδρος Ομίλου ΕΛΠΕ, Ν. Χαραλαμπίδης, Γεν. Διευθυντής Greenpeace, Γ. Βερνίκος, Πρόεδρος ΟΚΕ, Κ. Παπαλεξανδρή, Γενική Διευθύντρια Ελλάδας Trans Adriatic Pipeline, Χ. Δούκας, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Κ. Αγοραστός, Πρόεδρος ΕΝΠΕ, Ε. Λέκκας, Πρόεδρος ΟΑΣΠ, συνεισφέρουν στο δημόσιο διάλογο για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής στη χώρα μας μέσα από:

  • Την παρουσίαση των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται, καθώς και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υλοποίηση των Εθνικών πολιτικών.
  • Τις συνέργειες που διαμορφώνονται στο πλαίσιο της οικονομίας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας και τη συμβολή τους στην υποστήριξη της Κλιματικής Αλλαγής.
  • Την ανάδειξη της σημασίας της συνεργασίας Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα στην ανάπτυξη των υποδομών.
  • Την ανάδειξη των οργανωτικών υποδομών που απαιτούνται για την επιτυχή αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης από τις φυσικές καταστροφές, καθώς και της αποτελεσματικής συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στην υποστήριξη της Κοινωνικής Συνοχής.

Ο διάλογος για τις προκλήσεις της Κλιματικής Αλλαγής, μετά τον απόηχο των τραγικών συμβάντων που συνέβησαν στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο, συμπίπτει χρονικά με την παρουσίαση του σχεδίου για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΚΛΙΜΑ 2030 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, καθώς και την παγκόσμια διάσκεψη για τη Κλιματική Αλλαγή και των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, αλλά και τις συνέπειες των φαινομένων της Κλιματικής Αλλαγής που ζούμε  ήδη ως χώρα και μας αφορούν όλους!

Η συμμετοχή στην Ετήσια Εκδήλωση BRAVO 2018 είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται μόνο με προσωπικές προσκλήσεις, τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν στο τηλέφωνο 210-6891524 ή στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία τους στο email .

Η Ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018 τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και τη υποστήριξη του ΣΕΒ, της ΚΕΔΕ και την ΕΝΠΕ. Υποστηρίζεται, επίσης, από τον Όμιλο ΕΛΠΕ, τον Όμιλο Μυτιληναίο, την εταιρία ΟΤΕ-COSMOTE, τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και την εταιρία Coca-Cola. Χορηγοί επικοινωνίας είναι  οι:  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤ1, ATHENS VOICE, REAL.GR, FORTUNE, CNN GREECE, ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, FLASHTV, ECOΖΗΝ, CSRNEWS.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΜΕΑ, AFTODIOOIKISI.GR, OTANEWS.GR, MYOTA.GR, WATER&WASTE.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,2851563 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version