Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Προστιθέμενη αξία και γευστικό προϊόν το δίπτυχο επιτυχίας της Lucia s Farm

Προστιθέμενη αξία και γευστικό προϊόν το δίπτυχο επιτυχίας της Lucia s Farm


Στην επιτυχημένη επί του πρακτέου συνταγή που ακολουθεί η Lucia’ s Farm, με στόχο την ενίσχυση των παραγωγών, την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, αλλά και το σερβίρισμα στον τελικό καταναλωτή γευστικών επιλογών αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Farm, κ. Θύμης Ευθυμιάδης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που οργάνωσε σ’ έναν καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018.

Ο κ. Θύμης Ευθυμιάδης παρείχε αναλυτικά στοχεία για την παραγωγική διαδικασία των γνωστών πλέον στην αγορά προϊόντων της Lucia’ s Farm, όπως είναι η τομάτα σε τσαμπί, η τομάτα baby, τα τοματίνια Fiesta και τα τοματίνια μινιόν. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην υδροπονική μέθοδο παραγωγής των προϊόντων, υποστηρίζοντας ότι η Lucia’ s Farm κάνει πράξη την αειφόρο γεωργία, με σκοπό την ποιότητα. Ο κ. Θύμης Ευθυμιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η θρέψη για τα προϊόντα της Lucia’ s Farm, καθώς επίσης και τον βιολογικό τρόπο καταπολέμησης των εχθρών της τομάτας, δηλαδή με τα ωφέλιμα έντομα.

Εκτός από τα διάφορα είδη τομάτας η Lucia’ s Farm, σημείωσε ο κ. Ευθυμιάδης, διαθέτει στην αγορά –πρώτη στην Ελλάδα- και την baby πατάτα, για την οποία υπάρχουν συνεργασίες με ομάδες παραγωγών σε Πελοπόννησο και Νευροκόπι Δράμας.

Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες, καθεμία με τα δικά της χαρακτηριστικά και γευστικές ιδιότητες. Όπως τονίστηκε οι ποικιλίες που διάλεξαν οι άνθρωποι της εταιρείας για τις πατάτες Lucia’s Farm, μετά από χρόνια δοκιμών τόσο στο χωράφι όσο και με τεστ γευσιγνωσίας, είναι ιδανικές για τις εδαφολογικές και κλιματικές συνθήκες της κάθε περιοχής.

 

«Ως συνέπεια, παράγουν ιδιαίτερα γευστικές πατάτες, που μπορούν να μαγειρευτούν στο τηγάνι, στον φούρνο, στην κατσαρόλα, αλλά και για υπέροχες σαλάτες», κατέληξε ο κ. Ευθυμιάδης.

«Έχει μεγάλη σημασία που τα προϊόντα της Lucia’ s Farm είναι τυποποιημένα. Έτσι γνωρίζουμε, εμείς που τα χρησιμοποιούμε πολύ, πόσο γευστικά και ποιοτικά ξεχωριστά είναι. Το ίδιο πρέπει να γίνεται με όλα τα προϊόντα», τόνισε εξάλλου μιλώντας στον ΑγροΤύπο, από την πλευρά του, ο Brand Ambassador, Σωτήρης Κοντιζάς, που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα θερμοκήπια της εταιρείας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ολοκληρωμένης διαχείρισης, ασφάλειας και ποιότητας, αξιοποιώντας μάλιστα τη γεωθερμία.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version