Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Η Syngenta στηρίζει το κάλεσμα των ηγετών για επιτάχυνση της δράσης υπέρ του κλίματος


Η Syngenta μαζί με 50 επιφανή στελέχη και παγκόσμιους επιχειρηματικούς ηγέτες παροτρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες, τους αρχηγούς κυβερνήσεων και τη διεθνή κοινότητα να εκπονήσουν ένα ενισχυμένο, φιλόδοξο σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Η συμμαχία των επικεφαλής των ηγετών του κλίματος, υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, κάλεσε για δράση πριν από την 24η Διάσκεψη των Συμβαλλομένων μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Αλλαγή του Κλίματος (UNFCCC), η οποία θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Πολωνία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Syngenta, Erik Fyrwald, δήλωσε: «Η αλλαγή του κλίματος απαιτεί ισχυρή ηγεσία και συλλογική δράση. Όλοι πρέπει να διαδραματίσουν έναν ρόλο μέσω της καινοτομίας, της δέσμευσης και της συνεργασίας και πρέπει να βρούμε καλύτερες λύσεις, πιο γρήγορα».

Η δέσμευση της Syngenta για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής περιλαμβάνει:

-Υποστήριξη των αγροτών στη θέσπιση βιώσιμων γεωργικών πρακτικών και τεχνολογιών όπως η ελάχιστη καλλιέργεια και η συντήρηση της γεωργίας. Το 2017, τα αγροκτήματα αναφοράς της Syngenta επέτυχαν βελτίωση της αποδοτικότητας των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά 14%

-Ορισμό στόχων με βάση την επιστήμη για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

-Συμμετέχει ενεργά στο προγράμματος Climate Smart Agriculture (CSA) 100, το οποίο συγκεντρώνει 100 κορυφαίες εταιρείες για να πραγματοποιήσουν μια επιστημονική και μετρήσιμη δέσμευση έως το 2030 στους τρεις πυλώνες παραγωγικότητας, ανθεκτικότητας και μετριασμού των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

-Η ενεργή συμμετοχή στον αγώνα Race to Zero2, η βελτίωση της υγείας και της γονιμότητας του εδάφους σε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια εκτάρια γεωργικών εκτάσεων στην Κίνα έως το 2023

-Η συνεργασία με το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συμβούλιο για την Αειφόρο Ανάπτυξη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Παγκόσμια Συμμαχία για την Έξυπνη Κλιματική Αλλαγή, οδηγούν στην προώθηση της πολιτικής και προάγουν τις προσεγγίσεις της CSA σε ολόκληρες αλυσίδες αξίας των τροφίμων.

«Η αλλαγή του κλίματος δημιουργεί σοβαρές και ξεχωριστές απειλές για την επισιτιστική ασφάλεια, τις αγροτικές κοινότητες και τις οικονομίες. Ως μέλος της Συμμαχίας πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι επιχειρήσεις αποτελούν μέρος της λύσης και διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Ως μία από τις κορυφαίες γεωργικές εταιρείες παγκοσμίως, δεσμευόμαστε λοιπόν να ακολουθήσουμε μια ολιστική επιστημονική προσέγγιση που θα ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Επενδύουμε πάνω από 1 δις δολάρια ΗΠΑ ετησίως στην έρευνα και την ανάπτυξη και συνεργαζόμαστε με τους υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής, τους επιστήμονες, την κοινωνία των πολιτών και την επενδυτική κοινότητα για να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε μια συνεκτική προσέγγιση», δήλωσε σχετικά ο κ. Fyrwald.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,027344 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version