Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Άνοιγμα στους επιχειρηματίες εστίασης για να προωθήσει το «Εμπάρου Νάμα» κάνει ο Συνεταιρισμός Εμπάρου

Άνοιγμα στους επιχειρηματίες εστίασης για να προωθήσει το «Εμπάρου Νάμα» κάνει ο Συνεταιρισμός Εμπάρου


Εκδήλωση προβολής του δικού του brand έξτρα παρθένου ελαιολάδου, του «Εμπάρου Νάμα» διοργανώνει στις 23 Φεβρουαρίου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου.

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εμπάρου, κ. Αριστείδης Ψαράκης, τονίζοντας τα ακόλουθα «σκοπός της εκδήλωσής μας είναι το άνοιγμα στη ντόπια αγορά και ιδίως στους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού. Το «Εμπάρου Νάμα», που το τυποποιούμε μόνοι μας στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας εδώ και δυο χρόνια, διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, τη γεύση και το άρωμά του».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΣ Εμπάρου πραγματοποιεί, μεταξύ άλλων και διαγωνισμούς πώλησης ελαιολάδου και εξασφαλίζει με τον τρόπο αυτό, υψηλότερες τιμές, για τους παραγωγούς – συνεταίρους, που είναι και μέλη της ομάδας παραγωγών του ΑΣ. Συνολικά ο ΑΣ Εμπάρου έχει 220 μέλη. Παράλληλα, συμμετέχει σε εκθέσεις στο εξωτερικό.

Όπως μας εξήγησε ο κ. Ψαράκης, στα άμεσα σχέδια της οργάνωσης είναι να δημιουργήσει ζώνες ελαιοκαλλιέργειας, ώστε να μπορεί να ελέγχει τη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου των μελών του και ώστε αυτό να παράγεται με ένα ενιαίο τρόπο και με συγκεκριμένες καλλιεργητικές πρακτικές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συνεταιρισμού έχει ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23/02/2019 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η 1η Ημερίδα με θέμα «Εμπάρου Νάμα» στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Εμπάρου.

Θα γίνει παρουσίαση του «Εμπάρου Νάμα» που παράγει και τυποποιεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου σε επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης. Σε αυτή θα συμμετέχουν όσοι επαγγελματίες μας έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο email: info@embaroscoop.gr εως τη Δευτέρα 18/02/2019.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο περιφερειάρχης Κρήτης, ο Δήμαρχος Βιάννου καθώς και οι εμπλεκόμενοι με το ελαιόλαδο τοπικοί φορείς.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Περογιαννάκης Γεώργιος

Πληροφορίες:

Ψαράκης Αριστείδης (Πρόεδρος Ε.Σ)

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,515625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version