Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Η εκδοχή Αλμπαντάκη στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον ποιοτικό έλεγχο του ελαιολάδου

Η εκδοχή Αλμπαντάκη στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον ποιοτικό έλεγχο του ελαιολάδου


Τη δική του εκδοχή δίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cretan Mill, κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης, σχετικά με ένα θέμα που προέκυψε από δημοσίευση του τοπικού Τύπου στην Κρήτη. Το θέμα αφορούσε τον τρόπο, με τον οποίο γίνεται η εξέταση των δειγμάτων του ελαιολάδου.

Με αφορμή λοιπόν μια επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Καλέσσα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του χωριού, η οποία ήταν κατάμεστη, ο κ. Αλμπαντάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη των παραγωγών σε βάθος χρόνου, αλλά και της προστασίας τους από επιτήδειους και συμφέροντα.

Στα πλαίσια αυτά ο κ. Αλμπαντάκης, δίνει κατά καιρούς και σειρά συνεντεύξεων  και δηλώσεων για το ελαιόλαδο και την πορεία του. Σε ένα από αυτά τα ρεπορτάζ, υπήρξε μια παρεξήγηση, καθώς παραποιήθηκαν τα λεγόμενα του.

Ο κ. Αλμπαντάκης μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση- επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια:

«Με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω ότι ουδέποτε μέσα από δηλώσεις μου καταφέρθηκα σε βάρος του ΣΕΒΙΤΕΛ και του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιείται η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου των δειγμάτων του ελαιολάδου από το έγκριτο και πλήρως καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Η δημοσίευση των απόψεων που αναφέρονται μέσα στο εν λόγω δημοσιογραφικό κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε σε τοπικό Μέσο , θέλω να πιστεύω ότι παραποιήθηκαν εκ παραδρομής από την πλευρά του δημοσιογράφου και του Μέσου Ενημέρωσης, με το οποίο διατηρώ μια άριστη σχέση και συνεργασία.

Η πολύχρονη ενασχόληση μου με το λάδι και η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, έχει αποδείξει πως πάντα κινούμαι στα πλαίσια της διαφάνειας, αναγνωρίζοντας τα καθ’ ύλην αρμόδια Όργανα και τους νόμιμα λειτουργούντες ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Με δεδομένα τα παραπάνω και με γνώμονα πάντα την προστασία, προώθηση και ανάδειξη του ελαιολάδου και τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης και όχι μόνο, αποστέλλω το παραπάνω κείμενο, προκειμένου να δοθεί μια ειλικρινής εξήγηση για το ατυχές συμβάν, το οποίο επαναλαμβάνω αποτελεί προϊόν λάθους εκτίμησης και αντίληψης των λεγομένων μου».

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version