Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Το Γαλλικό μοντέλο ανάπτυξης της αμπελουργίας και οινοποίησης

Το Γαλλικό μοντέλο ανάπτυξης της αμπελουργίας και οινοποίησης


Ποια είναι τα μυστικά του καλού αμπελιού για την παραγωγή καλού κρασιού, ποια η συνταγή που ακολουθούν οι Γάλλοι για να οργανώσουν την παραγωγή τους αλλά και λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους αμπελουργούς και οινοποιούς της χώρα μας. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τι αναφέρει για όλα αυτά ένας ακόμη Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό, ο οινολόγος στο επάγγελμα κ. Θάνος Φακορέλλης.

Διαβάστε αναλυτικά στο τεύχος Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

Τον ρόλο που παίζει για τους Γάλλους το μάρκετινγκ

Πως λειτουργούν οι Συνεταιρισμοί στη Γαλλία

Πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει ετησίως ο Γάλλος αμπελουργός

Ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και τι λύσεις υπάρχουν

Τα παραπάνω μαζί με άλλα πολλά πρακτικά θέματα και πλούσια επικαιρότητα που αφορούν τον Έλληνα Αγρότη, μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Φεβρουαρίου του Περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία». Το περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα πανελλαδικά και στα σημεία διανομής ελληνικού τύπου στην Κύπρο.
►Μην το χάσετε. Ζητήστε το στα περίπτερα.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version