Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Αποκαλυπτήρια για το νέο καστανό ρύζι της 3αλφα που εγκλωβίζει στους κόκκους του όλα τα πολύτιμα συστατικά

Αποκαλυπτήρια για το νέο καστανό ρύζι της 3αλφα που εγκλωβίζει στους κόκκους του όλα τα πολύτιμα συστατικά


Ένα νέο προϊόν, το Καστανό Ρύζι 10’ λάνσαρε στο ράφι εδώ και ένα μήνα η εταιρεία 3αλφα. Με την ευκαιρία αυτή, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παρουσίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου, στον όμορφο χώρο του Κτήματος «Αρίστη» στο Χαλάνδρι, το εν λόγω καινοτόμο προϊόν, που έρχεται να απαντήσει στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, για γεύση, ταχύτητα και ευεξία.

Η δημιουργία του 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’, είναι αποτέλεσμα της πολύμηνης συνεργασίας των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης, Ποιοτικού Ελέγχου, Προμηθειών και Μάρκετινγκ της 3αλφα – Αφοί Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ, μας τόνισαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, που κάνει προσπάθεια να φέρει «την πιο υγιεινή νοστιμιά στο καθημερινό μας τραπέζι».

Το προϊόν δεν χρειάζεται να ετοιμαστεί παρά μόνο 10 λεπτά, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δεν περιέχει σάκχαρα και αλάτι και αποτελεί πηγή μαγγανίου, στοιχείου που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που συντελούν στην παραγωγή ενέργειας και στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε στο κοινό σήμερα ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο έρχεται να απαντήσει στην σύγχρονη τάση που επιτάσσει η ευεξία, η γεύση και η ταχύτητα. 

Προέρχεται από κόκκους µακρύσπερµου ρυζιού, από τους οποίους έχει αφαιρεθεί µόνο ο εξωτερικός φλοιός, διατηρεί άθικτα τα μέρη που περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θρεπτικής του αξίας (το ενδοσπέρµιο, τη φύτρα και το πίτουρο), εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό των κόκκων του τα πολύτιμα συστατικά τους ύστερα από τη φυσική επεξεργασία με βραστό νερό (parboiling), δήλωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας 3αλφα, κ. Κώστας Καραγεωργίου.

«Το τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή είναι απλά άψογο γιατί κρύβει στον πυρήνα του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αυτή την υγιεινή νοστιμιά, αλλά και το μεράκι και την αγάπη της οικογένειας της 3αλφα», δήλωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο, η κα Όλγα Κουρέα, από τμήμα Marketing της εταιρείας.

Στην διάρκεια της σημερινής παρουσίασης οι παριστάμενοι είχαν στο τέλος της εκδήλωσης την ευκαιρία να γευτούν φρεσκομαγειρομένες γεύσεις, με βάση το εν λόγω προϊόν της 3αλφα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία 3αλφα έχει τζίρο περί τα 23 εκατ. ευρώ και συνεργάζεται με 300 και πλέον παραγωγούς από διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά κυριότερα από τη Θεσσαλία κι άνω. Οι παραγωγοί αυτοί είναι συνήθως οργανωμένοι σε ομάδες.

Η έκπληξη της ημέρας ήρθε από την επίσης παριστάμενη Lady Papaya (κατά κόσμον Νίκη Χάγια), η οποία εκτός του ότι μαγείρεψε επί τόπου παρέδωσε μάθημα γιόγκας.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,484375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version