Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Μπλόκο στην υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ λόγω αναβάθμισης του taxisnet

Μπλόκο στην υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ λόγω αναβάθμισης του taxisnet


Δυσλειτουργίες καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, αλλά και αναμένεται να καταγραφούν τις επόμενες ημέρες στο σύστημα TaxisNet, όπως ενημερώνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήδη δημιουργεί πρόβλημα στις πύλες ΟΣΔΕ (ΚΥΔ), κατά την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ από αγρότες και κτηνοτρόφους.

Σημειώνεται πως κατά την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ από τους παραγωγούς είναι απαραίτητη η λήψη κωδικού (μετά φτιάχνεται νέος κωδικός) από το σύστημα Taxisnet. Εφόσον λοιπόν αυτό είναι «πεσμένο», τότε δεν υποβάλλονται δηλώσεις ΟΣΔΕ από τους παραγωγούς.

Προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζονται τις τελευταίες ώρες, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι και τις επόμενες ημέρες, δεν θα είναι δυνατή η υποβολή δηλώσεων.

Σημειωτέον ότι οι δυσλειτουργίες αποδίδονται σε εργασίες αναβάθμισης των δικτυακών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα:

- Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από τις 15.00 έως τις 20.00, ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

- Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 08.00 έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 24.00, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Ως εκ τούτου υπάρχουν πύλες που ανακοίνωσαν ότι θα παραμείνουν κλειστές το Σάββατο. Μια από αυτές είναι του ΑΣ Πηλίου, ο οποίος ανακοίνωσε τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 11 Μαίου 2019 δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου-Β. Σποράδων προς εξυπηρέτηση των παραγωγών και μελών της περιοχής που επιθυμούν να καταθέσουν δικαιολογητικά για την καταχώρηση της ΕΑΕ 2019, κατόπιν Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών που ενημερώνει ότι δε θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του (taxis, gsis)».

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,640625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version