Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Φυτέψτε Μελισσόκηπο στα μπαλκόνια σας και κερδίστε διακοπές σε βίλα στην Πάρο και την Πελοπόννησο

Φυτέψτε Μελισσόκηπο στα μπαλκόνια σας και κερδίστε διακοπές σε βίλα στην Πάρο και την Πελοπόννησο


Η Bee&BE είναι μια δράση που ξεκίνησε για να ενημερώσει το κοινό για τη σπουδαιότητα της Μέλισσας στη ζωή μας και για να παροτρύνει τους κατοίκους των πόλεων να δημιουργήσουν μελισσόκηπους με κατάλληλα λουλούδια σε βεράντες και κήπους.

Είναι μεγάλη ανάγκη να προστατεύσουμε τη μέλισσα, καθώς το 1/3 της τροφής μας προέρχεται από αυτή.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης των πολιτών στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς κι επειδή δεν είμαστε της θεωρίας, περνάμε όλοι μαζί σε Δράση!

Δημιουργούμε ο καθένας το δικό του μικρό ή μεγάλο οικιακό Μελισσόκηπο σε βεράντες και κήπους και θρέφουμε τον σπουδαιότερο Επικονιαστή μας: Τη Μέλισσα. Όχι μόνο αυτές που κάνουν το μέλι, αλλά και τα 20.000 είδη μέλισσας που υπάρχουν για να εξασφαλίζουν την τροφή μας και τη βιοποικιλότητα.

Την ποικιλία που χρειάζεται σε τροφή, μπορούμε να την εξασφαλίσουμε και στις πόλεις, φυτεύοντας τα κατάλληλα λουλούδια, βότανα και φυτά στα μπαλκόνια και τους κήπους μας. Το σύνθημα είναι Μελισσόκηποι Παντού! Μια εύκολα εφαρμόσιμη ιδέα, αφού ο καθένας μας μπορεί να κάνει κάτι τόσο απλό αλλά και τόσο σημαντικό!

Τι χρειάζεται να κάνουμε: Φυτεύουμε, τραβάμε ένα Home video από τη δημιουργία τους δικού μας μελισσόκηπου, το στέλνουμε στο και οι 3 πιο πλήρεις οικιακοί Αστικοί Μελισσόκηποι, θα κερδίσουν διακοπές σε βίλα στην Πάρο και την Πελοπόννησο!

Οι προδιαγραφές και τα κατάλληλα φυτά αναλύονται στη σελίδα Bee&BE – Μελισσόκηποι Παντού στο Facebook και είναι απλές: Τουλάχιστον 10 φυτά με διαδοχική άνθιση και φρέσκο νερό σε ένα πιατάκι με βοτσαλάκια ή υδρόφυτα, όπου μπορεί να καθίσει η μέλισσα για να πιει! Λουλούδια με γύρη, αρωματικά βότανα που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας, ένα οπωροφόρο σε γλάστρα, ένα αγιόκλημα, ακόμα και κρεμμύδια, μπορούν να συνθέσουν έναν οικιακό μελισσόκηπο που θα θρέφει τους επικονιαστές μας.

Ο Διαγωνισμός θα τρέξει 31/5/19 – 30/6/19!

«Ταξιδέψτε μαζί μας σε έναν καλύτερο κόσμο που θα έχετε δημιουργήσει εσείς», τονίζει στην ανακοίνωση.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,7109375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version