Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) - Εξωτερικό

RSS feed - Ειδήσεις από το εξωτερικό

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 9962 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 997

Ένα χρόνο πίσω οι αιτήσεις για εισαγωγή βιολογικών από τρίτες χώρες

Παρατείνεται κατά ένα χρόνο, δηλαδή έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 (από 31 Οκτωβρίου 2017 που ήταν) η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους φορείς και τις αρχές ελέγχου που αφορούν τους όρους εισαγωγής βιολογικών προϊόντων από τρίτες χώρες.

Κατάργηση διαχωρισμού ενεργών και μη ενεργών αγροτών και μείωση των άμεσων ενισχύσεων, φέρνει ο κανονισμός Omnibus

Κατάργηση του διαχωρισμού ενεργών και μη ενεργών αγροτών, ευελιξία στους κανόνες για τα επιλέξιμα βοσκοτόπια, δυνατότητα επανεξέτασης των αποφάσεων για μείωση των άμεσων ενισχύσεων κάθε έτος, καθώς και πληρωμές των νέων αγροτών σε πενταετή βάση, περιλαμβάνονται στους νέους κανόνες για τις αγροτικές επιδοτήσεις, που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ στις αρχές του 2018. Συγκεκριμένα τα κράτη μέλη της ΕΕ που εκπροσωπήθηκαν στην Ειδική Επιτροπή Γεωργίας (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα), υιοθέτησαν, τη Δευτέρα (16/10/2017), συμφωνία για τον λεγόμενο κανονισμό «Omnibus» περί πληρωμών αγροτικών επιδοτήσεων. Είχε προηγηθεί η συμφωνία της εσθονικής προεδρίας με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Compo Expert και Xinyangfeng

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων η Compo Expert υπέγραψε, στις 12 Οκτωβρίου, συμφωνία συνεργασίας με την κορυφαία κινεζική εταιρεία λιπασμάτων Hubei Xinyangfeng Fertilizer Co.

Εννέα εκθέτες, από Ελλάδα και Κύπρο, στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων drinktec, στο Μόναχο

Με εννέα εκθέτες εκπροσωπήθηκαν η Ελλάδα και η Κύπρος στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων (liquid food technolog), drinktec 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και ανανέωσε το ραντεβού της με εκθέτες και κοινό για τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η ΕΕ έδωσε το πράσινο φως για πληρωμή προκαταβολής 70 τοις εκατό του τσεκ από 16/10, μετά τις 25 αναμένεται να πληρώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Η ΕΕ έδωσε το πράσινο φως για πληρωμή προκαταβολής 70 τοις εκατό του τσεκ από 16/10, μετά τις 25 αναμένεται να πληρώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέτρεψε σε πέντε ακόμη κράτη μέλη, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, να αυξήσουν τις προκαταβολές (στο 70% για τις άμεσες ενισχύσεις και στο 85% για τις ενισχύσεις αγροτικής ανάπτυξης) στους αγρότες που πλήττονται από δυσχερείς κλιματολογικές συνθήκες και αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας.

Από τη Bayer στη BASF το Basta και η σχετική τεχνολογία

Από τη Bayer στη BASF το Basta και η σχετική τεχνολογία

Στα πλαίσια της εξαγοράς της Monsanto, η Bayer υπέγραψε συμφωνία με την BASF για την πώληση του ζιζανιοκτόνου glufosinate (Basta) και της τεχνολογίας LibertyLink™ που αφορά τη δημιουργία και αξιοποίηση ποικιλιών καλλιεργούμενων φυτών με ανθεκτικότητα στο συγκεκριμένο ζιζανιοκτόνο, για 5,9 δισεκατομμύρια ευρώ.

Enterprise Greece: Δυναμική ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga 2017

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η αυξημένη κατά 30% επίσημη Εθνική Συμμετοχή της χώρας μας στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, Anuga 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2017. Η Εθνική Συμμετοχή διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.). Στη φετινή Anuga, στην οποία συμμετείχαν 107 χώρες με περισσότερους από 7.400 εκθέτες, η Ελλάδα κατατάχθηκε στην 6η θέση σε επίπεδο συμμετοχών.

Πάνω από 60.000 επισκέπτες αναμένονται στη διεθνή έκθεση Agrilevante της Ιταλίας

Πάνω από 60.000 επισκέπτες αναμένονται στη διεθνή έκθεση Agrilevante της Ιταλίας

Η αγροτική έκθεση μηχανημάτων και τεχνολογίας Agrilevante θα πραγματοποιηθεί στο Μπάρι της Ιταλίας, από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017.

Επαρκή χρηματοδότηση της ΚΑΠ μετά το 2020, ζήτησε η ελληνική πλευρά στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ

Επαρκή χρηματοδότηση της ΚΑΠ μετά το 2020, ζήτησε η ελληνική πλευρά στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ

Στις 9 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η τακτική σύνοδος του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας- Αλιείας στο Λουξεμβούργο. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπος Κασίμης. Σχετικά με σχεδιασμό της νέας ΚΑΠ μετά το 2020, ο κ. Κασίμης συμφώνησε επί της αρχής με τη δήλωση των χωρών Visegrad για την ανάγκη επαρκούς χρηματοδότησης, απορρίπτοντας κάθε ιδέα εθνικής συγχρηματοδότησης.

Ανακοινώθηκε η συμφωνία ΕΕ με Χιλή στο εμπόριο βιολογικών προϊόντων

Στις 9 Οκτωβρίου 2017, το Συμβούλιο της ΕΕ εξέδωσε απόφαση, σχετικά με τη σύναψη της συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Χιλής για το εμπόριο βιολογικών προϊόντων.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,21875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version