Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) - Εξωτερικό

RSS feed - Ειδήσεις από το εξωτερικό

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 9809 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 981

Τροπολογίες στην ΚΑΠ για αποζημίωση αγροτών από καιρικά φαινόμενα και στήριξη των κτηνοτρόφων στα νησιά κατέθεσε η ΝΔ

Δύο τροπολογίες για την ΚΑΠ στο πλαίσιο της αναθεώρησης του κοινοτικού προϋπολογισμού (κανονισμός Omnibus), κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, μαζί τους Ευρωβουλευτές κ.κ. Λευτέρη Χριστοφόρου από την Κύπρο και Salvatore Cicu από την Ιταλία. Με την πρώτη τροπολογία προτείνεται η θέσπιση ευέλικτης στήριξης του εισοδήματος των παραγωγών σε περίπτωση έκτακτων συνθηκών όπως ακραία καιρικά φαινόμενα ή ασθένειες ζώων. Η δεύτερη τροπολογία σχετίζεται με τον κανονισμό άμεσων ενισχύσεων και αφορά στη στήριξη όλων των νησιωτικών περιοχών για την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

ΕΕ: Ανώνυμες καταγγελίες το νέο ευρωπαϊκό εργαλείο κατά των καρτέλ

Οι πολίτες της ΕΕ μπορούν πλέον να συμβάλλουν ανώνυμα στην καταπολέμηση των συμπράξεων και άλλων αντιανταγωνιστικών πρακτικών. Σε αυτές τις πρακτικές συγκαταλέγονται η συμφωνία επί των τιμών ή των προσφορών που υποβάλλονται για δημόσιες συμβάσεις, η παρεμπόδιση της εισόδου προϊόντων στην αγορά ή ο αθέμιτος αποκλεισμός των ανταγωνιστών, και μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες ζημίες στην ευρωπαϊκή οικονομία.

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε το τουρκικό μπλόκο στα ρωσικά σιτηρά

«Η αγορά των σιτηρών δεν περιορίζεται μόνο στην Τουρκία, είναι ευρεία και διαμορφωμένη, και συνεπώς όταν κλείνει ένα της τμήμα, σημαίνει ότι περνάμε στα υπόλοιπα τμήματά της», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, με αφορμή το μπλόκο στις εισαγωγές ρωσικών σιτηρών χωρίς δασμούς.

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για τα χημικά αποφάσισε ότι το glyphosate δεν κατατάσσεται στα καρκινογόνα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για τα χημικά αποφάσισε ότι το glyphosate δεν κατατάσσεται στα καρκινογόνα

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Επικινδυνότητας της Ευρωπαϊκής Αρχής για τα Χημικά (ECHA) αφού μελέτησε όλα τα διαθέσιμα δεδομένα κατέληξε στο συμπέρασμα, το οποίο δημοσιοποίησε στις 15 Μαρτίου, ότι δεν υπάρχει καμιά ένδειξη που να συνηγορεί για την κατάταξη του glyphosate στην κατηγορία των ουσιών που έχουν καρκινογόνο ή μεταλλαξιγόνο δράση ούτε κάποια τοξική δράση στην αναπαραγωγή.

Παρεμβάσεις Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή για την προστασία των κουνελιών και ιπποειδών

Σειρά παρεμβάσεων για την προστασία των ζώων πραγματοποίησε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Ισπανία: η φετινή παραγωγή ελαιολάδου και επιτραπέζιων ελιών

Ισπανία: η φετινή παραγωγή ελαιολάδου και επιτραπέζιων ελιών

Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία του Υπουργείου Γεωργίας της Ισπανίας, η παραγωγή ελαιολάδου της τρέχουσας ελαιοκομικής περιόδου (2016/2017) πρόκειται να κυμανθεί περί τους 1.311.000 τόνους, έναντι 1.395.100 τόνων της προηγούμενης εσοδείας (2015/2016), εμφανίζοντας μείωση της τάξης του 6,0%. Η παραγωγή επιτραπέζιας ελιάς εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 490.800 τόνους, έναντι 601.800 τόνων της προηγούμενης εσοδείας (2015/2016), δηλαδή παρουσιάζει μείωση της τάξης του 18,4%.

Copa Cogeca υπέρ των αλλαγών στην σήμανση των κρασιών που προτείνει η Επιτροπή

Copa Cogeca υπέρ των αλλαγών στην σήμανση των κρασιών που προτείνει η Επιτροπή

Στις 13 Μαρτίου 2017, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε έκθεση προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο σχετικά με την υποχρεωτική επισήμανση στις φιάλες των αλκοολούχων ποτών του καταλόγου των συστατικών και της θρεπτικής αξίας. Οι ευρωπαϊκές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa και Cogeca χαιρετίζουν την έκθεση σχετικά με την επισήμανση των αλκοολούχων ποτών.

Φιλ Χόγκαν: Πετυχημένο το μέτρο ενίσχυσης των κτηνοτρόφων για μείωση της παραγωγής γάλακτος

Πετυχημένο χαρακτήρισε ο Επίτροπος Γεωργίας, Φιλ Χόγκαν, το εθελοντικό σύστημα επιδότησης των κτηνοτρόφων της ΕΕ με στόχο να μειώσουν την παραγωγή γάλακτος, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της γαλλικής ομοσπονδίας παραγωγών γάλακτος (FNPL).

Οι Ευρωβουλετές ψήφισαν σχέδιο Κανονισμού για αυστηρότερους ελέγχους στα τρόφιμα

Το σχέδιο Κανονισμού που θα καταστήσει αυστηρότερους τους ελέγχους και τις επίσημες επιθεωρήσεις σε όλο το μήκος της διατροφικής αλυσίδας, εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τετάρτη (15 Μαρτίου). Όπως αναφέρουν οι Ευρωβουλευτές ο  νέος Κανονισμός θα βελτιώσει τη δυνατότητα ανίχνευσης της προέλευσης των τροφίμων, θα καταπολεμήσει τις πρακτικές εξαπάτησης και θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην διατροφική αλυσίδα.

Το ελαιόλαδο των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Ζολί βγήκε στην αγορά

To Σατό Μιραβάλ στη νότια Γαλλία, ιδιοκτησία του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Ζολί, δεν πωλείται - παρά το διαζύγιο - και έβγαλε και την πρώτη του συγκομιδή ελαιολάδου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,414063 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version