Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) - Εξωτερικό

RSS feed - Ειδήσεις από το εξωτερικό

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 10085 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 1009

Ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer με δυναμική παρουσία και φέτος στο Fruit Logistica

Ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer με δυναμική παρουσία και φέτος στο Fruit Logistica

Πιστή στη δέσμευση της για αειφορία, η Bayer αναδεικνύει ένα σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη των στόχων αυτών, που δεν είναι άλλος από την Συνεργασία  Στη φετινή Fruit Logistica παρουσίασε διαφορετικές πρωτοβουλίες και προγράμματα που συμβάλουν  στη αειφόρο γεωργία.

Με μικρή μείωση στις πωλήσεις κλείνει το 2017 η Sygenta

Η αγορά της Nidera Seeds και η αύξηση πωλήσεων σπόρων κατά 6% δεν κατάφερε να φέρει αύξηση των γενικών πωλήσεων στην μητρική εταιρεία Sygenta, η οποία έκλεισε το οικονομικό έτος 2017 με πτώση πωλήσεων της τάξεως του 1%.

Σεμινάρια σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα με στόχο να γνωρίσουν τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου

Σεμινάρια σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα με στόχο να γνωρίσουν τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, σε συνεργασία με την Sopexa Hellas και με την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) της ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο, πραγματοποίησαν ενημερωτικό σεμινάριο, στις 5/2/2018, για τις ωφέλειες της μαστίχας στην υγεία. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 70 άτομα, ακαδημαϊκοί, γιατροί όλων των ειδικοτήτων και εισαγωγείς από την Ιαπωνία. Αντίστοιχο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια και στη Νότια Κορέα.

Σε 45 έως 47 εκατ. τόνους θα φτάσουν οι φετινές εξαγωγές σιτηρών της Ρωσίας, η Αργεντινή ζητά την αύξηση εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στη ρώσικη αγορά

Σε 45 έως 47 εκατ. τόνους θα φτάσουν οι φετινές εξαγωγές σιτηρών της Ρωσίας, η Αργεντινή ζητά την αύξηση εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στη ρώσικη αγορά

Το ρωσικό Υπουργείο Γεωργίας εκτιμά ότι φέτος θα εξαχθούν 45 - 47 εκατ. τόνοι σιτηρών, συμπεριλαμβανομένων 35 εκατ. τόνων σίτου, κυρίως προς Αίγυπτο, Τουρκία και Μπαγκλαντές. Πάντως η ρωσική κυβέρνηση έχει στόχο τα επόμενα χρόνια να αυξήσει την παραγωγή σιτηρών, με αποτελεσματικότερη χρήση της αρόσιμης γης και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Enterprise Greece: Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας, στη Fruitlogistica 2018, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στη Γερμανία, από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2018.

Τα πατατάκια από καρύδα Ταϊλάνδης η χρυσή καινοτομία της Fruit Logistica 2018

Τα πατατάκια από καρύδα Ταϊλάνδης η χρυσή καινοτομία της Fruit Logistica 2018

Τα «Pook Coconut Chips» της γερμανικής εταιρίας PookSpaFoods κέρδισε το  χρυσό βραβείο καινοτομίας στη φετινή Fruit Logistica. Αυτό αποφάσισαν οι επισκέπτες της έκθεσης στη ψηφοφορία που διήρκεσε 7-8 Φεβρουαρίου 2018. Η γερμανική εταιρεία εντυπωσίασε τους διεθνείς επισκέπτες με τα υπέροχα πατατάκια της, κατασκευασμένα από καρύδα Ταϊλάνδης, χωρίς λάδι ή λίπος.

Επιτροπή στήνουν οι Ευρωβουλευτές για να μελετήσουν το glyphosate

Επιτροπή στήνουν οι Ευρωβουλευτές για να μελετήσουν το glyphosate

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ) ενέκρινε τη σύσταση και τη σύνθεση ειδικής επιτροπής για την εξέταση της ευρωπαϊκής διαδικασίας έγκρισης των φυτοφαρμάκων. Η σύσταση της ειδικής επιτροπής θα μελετήσει το ζιζανιοκτόνο γλυφοσάτη (glyphosate). Η θητεία της ειδικής επιτροπής, η οποία θα έχει 30 μέλη, θα διαρκέσει εννέα μήνες.

Ξεκίνησε στο Βερολίνο η κορυφαία έκθεση για το παγκόσμιο εμπόριο φρούτων Fruit Logistica

Άνοιξε, στις 7/2/2018, τις πύλες της η κορυφαία έκθεση για το παγκόσμιο εμπόριο φρούτων, η Fruit Logistica, στο Βερολίνο.

Ολοκληρώθηκε η αγορά της Nidera seeds απο την Sygenda

Την απόκτηση της Nidera seeds που είναι μια σημαντική εταιρεία για την αγορά σπόρων της νότιας Αμερικής ανακοίνωσε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2018 η Sygenda από την εταιρεία COFCO International. «Το να έχουμε την Nidera seeds υπό την ηγεσία του Andre Dias ως μέρος της επιχείρησης μας είναι συναρπαστικό» τόνισε ο Διευθύνων σύμβουλος της Sygenda Erik Fyrwald.

ΚΑΠ μετά το 2020: Σενάρια σύγκλησης κονδυλίων κρατών μελών και μείωσης χρηματοδότησης στο τραπέζι διαβουλεύσεων

Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου ξεκινάει η συζήτηση για το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της ΕΕ, το οποίο θα επηρεάσει και την εφαρμογή της ΚΑΠ μετά το 2020. Σύγκληση κονδυλίων μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ, μείωση της χρηματοδότησης της ΚΑΠ μετά το 2020 ή/ και αύξηση της συνεισφοράς των κρατών-μελών για τη χρηματοδότηση της ΚΑΠ είναι ορισμένα από τα σενάρια που συζητιούνται στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για τη νέα ΚΑΠ.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version