Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Οικονομικές Ενισχύσεις

Οικονομικές Ενισχύσεις

RSS feed - Οικονομικές ενισχύσεις

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 7424 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 743

Οι αναγκαίες ποσότητες ανά στρέμμα για την είσπραξη συνδεδεμένων το 2018

Τις ποσότητες ανά προϊόν που πρέπει να παραδώσει ο παραγωγός στις αντίστοιχες μεταποιητικές επιχειρήσεις και το χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων, προκειμένου να είναι δικαιούχος συνδεδεμένης ενίσχυσης φυτικής παραγωγής για το 2018 ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η εγκύκλιος αφορά τους όρους επιλεξιμότητας για τις στρεμματικές συνδεδεμένες ενόψει της υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης του νέου έτους.

Πληρώνονται την Παρασκευή οι συνδεδεμένες σε ψυχανθή, καρπούς με κέλυφος και σπαράγγια, την Τρίτη το ύψος ενίσχυσης σκληρού σιταριού

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, θα γίνουν οι πληρωμές συνδεδεμένων στρεμματικών ενισχύσεων για όσπρια για ανθρώπινη κατανάλωση, κτηνοτροφικά ψυχανθή, μηδική, καρπούς με κέλυφος (καρύδια, κάστανα, αμύγδαλα, φυστίκια, φουντούκια) και σπαράγγια. Μειώσεις στο ύψος ενίσχυσης που θα δοθεί υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα, εκτός των σπαραγγιών, σε σχέση με το ύψος ενίσχυσης του 2017, με τη μεγαλύτερη μείωση να καταγράφεται στην περίπτωση των οσπρίων. Παράλληλα από Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το σκληρό σιτάρι. Επιπλέον, στις 9, 12 και 13 Φεβρουαρίου, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πλήρωσε 1.532.283,59 ευρώ σε 64 δικαιούχους, ποσό που αφορά κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις, ενώ ξεχωρίζει η πληρωμή 1.411.496,24 ευρώ σε 1 δικαιούχο για έκτακτα μέτρα στήριξης στα οπωροκηπευτικά.

ΥπΑΑΤ: Και επιλαχόντες θα ενταχθούν στο Μέτρο της Οριστικής Παύσης Αλιευτικών Δραστηριοτήτων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μετά από τεκμηριωμένο αίτημά του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σχετική παρέμβασή του προς τον Επίτροπο Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων κ. Karmenu Vella, πήρε το «πράσινο φως» για την πλήρη αξιοποίηση των πόρων του Μέτρου της Οριστικής Παύσης Αλιευτικών Δραστηριοτήτων, με την ένταξη ενός μέρους των επιλαχόντων αλιέων, εφόσον κάποιοι εκ των υφιστάμενων 766 δικαιούχων δεν υλοποιήσουν το Μέτρο.

Μέσα στη βδομάδα πακέτο πληρωμής συνδεδεμένων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αυτή τη βδομάδα θα γίνουν οι πληρωμές για όσπρια για ανθρώπινη κατανάλωση, κτηνοτροφικά ψυχανθή, μηδική, καρπούς με κέλυφος (καρύδια, κάστανα, αμύγδαλα, φυστίκια, φουντούκια) και σπαράγγια. Για αυτά τα προϊόντα τη Δευτέρα (12/2) το ΥπΑΑΤ θα ενημερώσει με τις αναλυτικές λίστες των τιμών συνδεδεμένων ενισχύσεων τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να τρέξει το πρόγραμμα πληρωμών.

Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ 2.348.467 ευρώ σε 52 δικαιούχους στις 2 και 6 Φεβρουαρίου

 Από 2 έως 6 Φεβρουαρίου 2018, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πλήρωσε συνολικά 2.348.467,40 ευρώ σε 133 δικαιούχους. Οι πληρωμές αφορούσαν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις του 2017 και 2018.

Καθορίστηκαν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις του 2017 για όσπρια, κτηνοτροφικά - σανοδοτικά ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος

Υπεγράφησαν από τον Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου και τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κόκκαλη οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στον καθορισμό του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το έτος 2017 (άρθρο 52 Κανονισμός Ε.Ε. 1307/2013) για την καλλιέργεια των οσπρίων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, των πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών, των πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών, των σπαραγγιών και των καρπών με κέλυφος.

Πληρώθηκε η συνδεδεμένη των ζαχαρότευτλων

Πληρώθηκε η συνδεδεμένη των ζαχαρότευτλων

Πληρώθηκε η συνδεδεμένη ενίσχυση που είχε υποσχεθεί στους τευτλοπαραγωγούς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου. Συνολικά το ποσό που πληρώθηκε στους 1.891 δικαιούχους καλλιεργητές ήταν 4.482.576,97 ευρώ (πήραν ενίσχυση ύψους 72 ευρώ ανά στρέμμα). Τα χρήματα κατεβλήθησαν στους λογαριασμούς των διακαιούχων την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018.

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 20,8 εκατ. ευρώ από ΕΛΓΑ για ζημιές του 2017

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 20,8 εκατ. ευρώ από ΕΛΓΑ για ζημιές του 2017

Αποζημιώσεις ύψους 20,8 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ, την Πέμπτη (1 Φεβρουαρίου 2018), σε 18.183 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.

Υπογράφτηκε η Υπουργική Απόφαση για συνδεδεμένη σε τεύτλα, 72 ευρώ ανά στρέμμα για 2017

Ικανοποίησε την υπόσχεσή που είχε δώσει στους τευτλοπαραγωγούς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, καθώς υπέγραψε σήμερα Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, την υπουργική απόφαση για την καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα τεύτλα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει η πληρωμή.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πλήρωσε 14.539.989 ευρώ σε 52 δικαιούχους στις 26 και 29 Ιανουαρίου

Από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2018, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πλήρωσε συνολικά 14.539.989,15 ευρώ σε 52 δικαιούχους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,9375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version