Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Οικονομικές Ενισχύσεις

Οικονομικές Ενισχύσεις

RSS feed - Οικονομικές ενισχύσεις

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 6992 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 700

Δωρεάν διανομή μήλων την Τετάρτη από τον Δήμο Παλλήνης

Δωρεάν διανομή μήλων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης, την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016, στις νέες εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης, επί της οδού Έντισον στη Δ.Ε. Παλλήνης (πρώην 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης).

ΥπΑΑΤ: Κονδύλια 555 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την έναρξη διαβούλευσης του σχεδίου απόφασης για την εφαρμογή του Μέτρου 11 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Καθυστερούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους για οζώδη δερματίτιδα, εντός των ημερών 2,27 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους των Σερρών, λέει ο Αποστόλου

Καθυστερούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους για οζώδη δερματίτιδα, εντός των ημερών 2,27 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους των Σερρών, λέει ο Αποστόλου

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης επανήλθε εκ νέου με την υπ’ αριθμόν Α.Π.: 90/13-10-2016 Επίκαιρη Ερώτησή του, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου αναφορικά με την «καταβολή της αποζημίωσης των κτηνοτρόφων των οποίων το ζωικό κεφάλαιο έχει θανατωθεί λόγω της οζώδους δερματίτιδας», η οποία συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Πέμπτης 20-10-2016.

Μπήκαν τα υπόλοιπα του 2015 για βασική, πρασίνισμα, συνδεδεμένες, συνεχίζονται οι πληρωμές σε βιολογική κτηνοτροφία

Μπήκαν τα υπόλοιπα του 2015 για βασική, πρασίνισμα, συνδεδεμένες, συνεχίζονται οι πληρωμές σε βιολογική κτηνοτροφία

Με μικρή καθυστέρηση επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου αναφορικά με την καταβολή των υπολοίπων του 2015. Η σημαντικού ύψους πληρωμή σε μεγάλο αριθμό δικαιούχων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπόλοιπα βασικής και πράσινης ενίσχυσης 2015 συνολικού ύψους 2.393.914 ευρώ σε 91.286 δικαιούχους ενώ περιλαμβάνονται επίσης πληρωμές για εκκρεμότητες μιας σειράς συνδεδεμένων και ειδικών ενισχύσεων (αιγοπρόβατα, βοοειδή, βαμβάκι, φασόλι, βιομηχανική τομάτα, σιτάρι, σπόροι σποράς κ.ά).

Εξώδικο στον ΕΛΓΑ απειλούν να στείλουν οι παραγωγοί της Αμαλιάδας

Περιθώριο έως τις 30 Νοεμβρίου δίνει η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας στον ΕΛΓΑ για την καταβολή των προκαταβολών των αποζημιώσεων στους πληγέντες τοματοκαλλιεργητές από τις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου στη Βουπρασία.

Νέες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 15 εκατ. ευρώ, με καταβολές σημαντικών ποσών για πρόωρη συνταξιοδότηση, εμπορία μελιού και βιολογική κτηνοτροφία

Πληρωμές ύψους 15.087.550 ευρώ σε 32.150 δικαιούχους ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το διάστημα 7 με 13 Οκτωβρίου 2016. Μεταξύ των ποσών που καταβλήθηκαν περιλαμβάνονται: 5.238.657 ευρώ σε 29.138 δικαούχους για πρόωρη συνταξιοδότηση 953.269 ευρώ σε 240 δικαιούχους για βιολογική κτηνοτροφία,  1.659.034 σε για παραγωγή και εμπορία μελιού σε 2.528 δικαιούχους και 127.566 ερώ σε 86 δικαιούχους για πρόωρη σύνταξη αλιέων. Σε μικρότερο αριθμό δικαιούχων καταβλήθηνακ ποσά για αναδιάρθρωση αμπελώνων και δάσωση γαιών και ολοκληρωμένη τεύτλων ενώ σε ελάχιστους καταβλήθηκαν ποσά για νιτρορύπανση και σπάνιες φυλές.

Τα ποσά των ενισχύσεων για τα καθεστώτα του νέου αναπτυξιακού νόμου

Έως 30/11 μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι προς ένταξη στα καθεστώτα «Γενική επιχειρηµατικότητα» και «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ» ενώ ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες παραγωγούς αναμένεται να συγκεντρώσει το καθεστώς «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισµού» για το οποίο, η προθεσμία αίτησης μαζί με το καθεστώς «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους» λήγει στις 28 Απριλίου. Τα ποσά επιδοτήσεων για τα ανωτέρω καθεστώτα καθώς και άλλες λεπτομέρειες ορίζει απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερήσεως (Β' , 3315).

ΔΑΟΚ Κεφαλονιάς: Μέχρι 30 Νοεμβρίου δήλωση συγκομιδής οινοποιήσιμων ποικιλιών, ποιοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς ενημερώνει τους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών ότι πρέπει να υποβάλλουν ψηφιακά δήλωση συγκομιδής έως την 30/11/2016. Η δήλωση συγκομιδής είναι υποχρεωτική, για όλους τους παραγωγούς οινοστάφυλων, είτε παραδίδουν τη παραγωγή τους στα οινοποιεία, είτε οινοποιούν για λογαριασμό τους.

Ενισχύσεις σε 111 κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, διανέμονται, από τις 19/10/2016 έως τις 27/10/2016, ενισχύσεις σε συνολικά 111 κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στους νομούς Χίου, Θάσου, Ευβοίας, Ηλείας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ).

Στα 74,9 ευρώ η συνδεδεμένη βάμβακος το 2016, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Στα 74,9 ευρώ η συνδεδεμένη βάμβακος το 2016, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Στα 74,938 ευρώ το στρέμμα εφόσον η επιλέξιμη προς ενίσχυση έκταση δεν ξεπεράσει τα 2.500.000 στρέμματα και χορηγείται στους καλλιεργητές με την προϋπόθεση ότι έχουν αιτηθεί να τη λάβουν στην ενιαία αίτηση ενίσχυσης. Αυτά ορίζει σχετική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις λεπτομέρειες εφαρμογής της διαδικασίας ελέγχου για την πληρωμή της ειδικής καλλιεργητικής ενίσχυσης για το βαμβάκι περιόδου 2016-2017. Επιπλέον, όπως ορίζεται στην εν λόγω εγκύκλιο, οι παραγωγοί βάμβακος θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει για την καλλιέργειά τους αποκλειστικά πιστοποιημένο σπόρο με ελάχιστη ποσότητα 16 κιλών ανά καλλιεργούμενο εκτάριο ή 13 κιλών ανά εκτάριο στην περίπτωση καλλιέργειας υβριδίων βάμβακος με καταληκτική ημερομηνία σποράς την 31η Μαΐου 2016 εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας που απαιτείται επανασπορά.

Επιστροφή

1990-2016 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,267578 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version