Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Οικονομικές Ενισχύσεις

Οικονομικές Ενισχύσεις

RSS feed - Οικονομικές ενισχύσεις

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 7717 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 772

Πιστώθηκε το υπόλοιπο 10% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ για ζημιές του 2017

Πιστώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών ποσά ύψους 16.950.613,01 ευρώ, που αντιστοιχούν στο 10% των περσινών αποζημιώσεων για ζημιές που έγιναν το 2017.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώθηκαν οι ενισχύσεις de minimis στους κτηνοτρόφους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώθηκαν οι ενισχύσεις de minimis στους κτηνοτρόφους

Από την Πέμπτη (13/12) άρχισαν να φαίνονται στους λογαριασμούς των αιγοπροβατοτρόφων οι ενισχύσεις de minimis. Συνολικά πιστώθηκαν 40.233.881 ευρώ σε 44.952 δικαιούχους. Επίσης πληρώθηκαν ανειλημμένες υποχρεώσεις γεωργοπεριβαλλοντικών, νέων αγροτών και Leader.

Βγήκε απόφαση και εγκύκλιος για τα de minimis στους αιγοπροβατοτρόφους, 5 ευρώ στο κεφάλι το τελικό ποσό

Ανοίγει το δρόμο για τις πληρωμές των de minimis τις επόμενες ημέρες στους αιγοπροβατοτρόφους η σχετική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, που πήρε ΦΕΚ στις 11 Δεκεμβρίου και σχετική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ. Όπως αναφέρεται στην απόφαση δικαιούχοι είναι οι εξής παραγωγοί:

Από Παρασκευή ξεκινά να πληρώνεται το κοινωνικό μέρισμα του 2018, τα 6 βήματα για την κατάθεση της αίτησης

Από Παρασκευή ξεκινά να πληρώνεται το κοινωνικό μέρισμα του 2018, τα 6 βήματα για την κατάθεση της αίτησης

Καταληκτική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων του κοινωνικού μερίσματος 2018 είναι η Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, για αιτήσεις που έχουν εγκριθεί έως και την Τρίτη (11 Δεκεμβρίου), το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή (14 Δεκεμβρίου).

Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανειλημμένες νέων αγροτών και βιολογικής γεωργίας, συνολικά 2,9 εκατ. ευρώ

Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανειλημμένες νέων αγροτών και βιολογικής γεωργίας, συνολικά 2,9 εκατ. ευρώ

Το ποσό των 2.927.990 ευρώ πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις 10/12/2018 έως 11/12/2018, σε συνολικά 257 δικαιούχους. Οι πληρωμές αφορούν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις νέων αγροτών και τη βιολογική γεωργία.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, η πληρωμή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης ύψους 66,2 εκατ. ευρώ

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Μέχρι τέλος του 2018 πληρωμή αποζημιώσεων ζητούν οι παραγωγοί βιομηχανικής ντομάτας της Ηλείας

Οι παραγωγοί βιομηχανικής ντομάτας στην Ηλεία, σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα, εξέφρασαν την ανάγκη να αποζημιωθούν άμεσα μέχρι το τέλος του έτους.

Τα ποσά που θα δοθούν ως de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς, προσπάθεια να γίνει η πληρωμή έως το τέλος του έτους

Αναλυτικά στοιχεία σε σχέση με τα επερχόμενα de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς για τις ζημιές έναντι των βροχοπτώσεων του 2018 έδωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο, ο βουλευτής νομού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Σηφάκης. Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά «τα de minimis θα είναι 100 ευρώ το στρέμμα στα ροδάκινα και 120 ευρώ στα νεκταρίνια για τις ποικιλίες κοντά στην ζημιά τέλους Ιουνίου και 50 – 60 ευρώ σε ροδάκινα και νεκταρίνια αντίστοιχα όσον αφορά στις επόμενες ζημιές». Σύμφωνα με τον κ. Σηφάκη, καταβάλλεται προσπάθεια να πληρωθούν τα de minimis αυτά έως το τέλος του τρέχοντος έτους, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς χρειάζεται χρόνος για να περαιωθεί η διαδικασία, να υπογραφούν υπουργικές αποφάσεις κ.λπ.

Ενισχύσεις de minimis 8,2 εκατ. ευρώ στους καπνοπαραγωγούς ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ

Την καταβολή κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) συνολικού ύψους 8,2 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς καπνού ποικιλίας «Μπασμά» ανακοίνωσε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σταύρος Αραχωβίτης. Την σχετική ανακοίνωση για το νέο αυτό πακέτο έκανε ο κ. Αραχωβίτης στο πλαίσιο συνάντησης με βουλευτές και εκπροσώπους της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Καπνού, των συνεταιρισμών και ομάδων καπνοπαραγωγών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, αναλόγως την περιοχή και το ποσοστό ζημίας, που υπέστη η σοδειά Μπασμά, το ποσό ενίσχυσης θα είναι είτε 65 ευρώ το στρέμμα, είτε 100 ευρώ το στρέμμα.

Την Πέμπτη πληρώνονται τα 1.000 ευρώ στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

Την Πέμπτη πληρώνονται τα 1.000 ευρώ στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

Την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, θα καταβληθεί σε 1.000 δικαιούχους, το χρηματικό βοήθημα για τις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ), με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,90625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version