Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Οικονομικές Ενισχύσεις

Οικονομικές Ενισχύσεις

RSS feed - Οικονομικές ενισχύσεις

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 7111 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 712

Δήμος Σπάρτης: Μέχρι 25 Ιανουαρίου στον ΕΛΓΑ οι δηλώσεις ζημιάς από παγετό

Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει ότι οι ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου θα δέχονται δηλώσεις ζημιάς από τον παγετό της 31ης Δεκεμβρίου 2016 και 1ης Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Τετάρτη (25/1/2017).

ΔΑΟΚ Μεσσηνίας: δικαιούχοι βιολογικής κτηνοτροφίας 2013, ενστάσεις μέχρι 23/1/2017

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Μεσσηνίας (Καλαμάτα), ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2013, έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας και έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας.

Οδηγίες από τον ΕΛΓΑ στους παραγωγούς που έχουν υποστεί ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Οι πρόσφατες χιονοπτώσεις και οι ισχυροί παγετοί που επικράτησαν σε πολλές περιοχές της χώρας προξένησαν, εκτός των άλλων, και πολλά προβλήματα στον πρωτογενή τομέα. Ο ΕΛΓΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του πως, σε περίπτωση που έχουν υποστεί ζημιές στο ζωικό τους κεφάλαιο ή στη φυτική τους παραγωγή, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ των Δήμων τους ή με τα περιφερειακά Υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ.

Π. Σκουρλέτης: Θα υπάρξουν αποζημιώσεις στους αγρότες σε Αλόννησο και Σκόπελο

Θα υπάρξουν όλες εκείνες οι διαδικασίες ώστε να δοθούν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις είτε για τους αγρότες είτε για τις υποδομές, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μετέβη στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Αλοννήσου και της Σκοπέλου, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και τον διευθυντή του γραφείου του Δημοσθένη Παπασταμόπουλο.

Κονδύλια 40 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις ζημιών λόγω καιρικών συνθηκών παραμένουν αναξιοποίητα

Κονδύλια 40 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις ζημιών λόγω καιρικών συνθηκών παραμένουν αναξιοποίητα

Κοινοτικά κονδύλια τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ, που προβλέπονται στο Mέτρο 5 του νέου Προγράμματος για την οικονομική αποκατάσταση των πληγέντων παραγωγών, ακόμα και για τις περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ, λιμνάζουν αναξιοποίητα με ευθύνη της κυβέρνησης. Αυτό επισημαίνει η αναπληρώτρια Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ και βουλευτής Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή.

ΔΑΟΚ Έβρου: δικαιούχοι ολοκληρωμένης σακχαροτεύτλων 2014 (α πρόσκληση), ενστάσεις έως 13/1

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου, ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας η κατάσταση πληρωμών έτους 2014 των δικαιούχων, της 1ης Πρόσκλησης της Δράσης 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013.

ΔΑΟΚ Κιλκίς: δικαιούχοι ολοκληρωμένης σακχαροτεύτλων 2014 (α και β πρόσκληση), ενστάσεις έως 13/1

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΔΑΟΚ Κιλκίς, έχει αναρτηθεί από τις 5/1 η κατάσταση δικαιούχων (Πρώτη και Δεύτερη Πρόσκληση) της Δράσης 2.3 (Β) για το έτος 2014 «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις ΠΑΑ 2007-2013».  Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 13/1. (Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις).

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Η διαδικασία για αποζημίωση των κτηνοτρόφων από τον ΕΛΓΑ, ενημερωτική εκδήλωση για την ευλογιά

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, ότι από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), αποζημιώνεται το ζωικό κεφάλαιο από φυσικούς κινδύνους αλλά και από ασθένειες σύμφωνα με τον αριθμ. 157501/27-7-2011 ( ΦΕΚ 1669 Β/27-7-2011 ) Καν. του ΕΛΓΑ.

Ζημιές, διαπιστωμένες από τον ΕΛΓΑ, θα μετράνε για την συνδεδεμένη συμπύρηνων ροδάκινων για χυμοποίηση

Στην περίπτωση που υπάρχουν διαπιστωμένες εξατομικευμένες ζημιές ανά δικαιούχο από τον ΕΛΓΑ δύναται οι ποσότητες αυτές να προσμετρούνται στη συνολική επιλέξιμη ποσότητα για τη συνδεδεμένη των συμπύρηνων ροδάκινων για χυμοποίηση. Αυτό ορίζει σχετική τροποποιητική απόφαση σχετικά με τον «Καθορισμό λεπτομερειών χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα των συμπύρηνων ροδάκινων που οδηγούνται προς χυμοποίηση».

ΔΑΟΚ Μεσσηνίας: οι δικαιούχοι βιολογικής γεωργίας 2014 (νέα πενταετία), ενστάσεις μέχρι 16/1/2017

Η Δ/νση Αγροτικής Οκονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Μεσσηνίας (Καλαμάτα),ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2014 (Νέα Πενταετία), έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας και έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,1875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version