Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 5775 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 578

Νέο Προϊόν Μικρο-χρηματοδότησης Αγροτών μέχρι 5.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς

Το νέο προϊόν «Μικρο-χρηματοδότησης Αγροτών» έως 5.000 ευρώ, αποτελεί ένα ευέλικτο εργαλείο για τον αγροτικό κόσμο από την Τράπεζα Πειραιώς.

Στην οινοποιία επενδύει η Lyktos Group του Μιχάλη Σάλλα

Έχοντας βάλει την προσωπική του σφραγίδα του σε περισσότερες από 30 εξαγορές και συγχωνεύσεις τα τελευταία 25 χρόνια, ο Μιχάλης Σάλλας, τολμά ξανά.

10,5 εκατ. ευρώ για προώθηση του ελληνικού κρασιού σε τρίτες χώρες

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου της προώθησης του ποιοτικού ελληνικού οίνου σε αγορές τρίτων χωρών, έχει εγκρίνει έως σήμερα 34 από τις υποβληθείσες προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 10,5 εκατ. ευρώ, οινοποιητικών επιχειρήσεων και φορέων που συμμετέχουν στο μέτρο αυτό. Παράλληλα, έχει υπογράψει 11 συμβάσεις με δικαιούχους που ήδη εκτελούν δράσεις προβολής και προώθησης του σημαντικού αυτού προϊόντος για την ελληνική οικονομία.

ΣΕΔΗΚ: Επαναλαμβάνεται φέτος η βράβευση Ξενοδοχείων που προωθούν την ελιά και το ελαιόλαδο

Το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ μετά την επιτυχία που είχε η περσινή βράβευση των Ξενοδοχείων που ανέπτυξαν δραστηριότητες σχετικές με την ανάδειξη και προώθηση της ελιάς και του ελαιόλαδου, αποφάσισε να επαναλάβει την δράση αυτή και κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο 2017 και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα ξενοδοχεία να συμμετάσχουν στην σχετική διαδικασία.

Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για τη δημιουργία καινοτόμων επιχειρήσεων

Υπό εξέταση έχει θέσει το υπουργείο Οικονομικών νομοσχέδιο για την ανάπτυξη των νεοφυών επιχειρήσεων το οποίο άμεσα θα κοινοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στις 27/4 ξεκινάει η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στις 27 Απριλίου ανοίγει τις πύλες της στο Άλσος Κηφησιάς η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Στις 18 ημέρες που θα διαρκέσει (έως 14/5) θα φιλοξενηθούν περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 65 ανθοπαραγωγοί.

Τα μυστικά του κρητικού αμπελώνα γνώρισαν οι Κορεάτες

Τα μυστικά του κρητικού αμπελώνα γνώρισαν οι Κορεάτες

Εννεαμελής ομάδα Κορεατών δημοσιογράφων από μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικά (έντυπα και ψηφιακά) της χώρας, βρέθηκαν στην Κρήτη με σκοπό να γνωρίσουν τις κρητικές ποικιλίες, τον κρητικό αμπελώνα και τον κρητικό τρόπο ζωής.

Εξαιρετικές εντυπώσεις για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό του Α.Σ. Ζαγοράς

Εξαιρετικές εντυπώσεις για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό του Α.Σ. Ζαγοράς

Με τη βράβευση των μαθητών δημοτικού σχολείου που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ένα μήλο την ημέρα…το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου, που έγινε γνωστός πανελληνίως από το εμπορικό σήμα «ZAGORIN» ολοκληρώθηκε η καινοτόμα αυτή διοργάνωση. Η απονομή βραβείων και επαίνων πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας στις 7 Απριλίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στην αίθουσα “Jacqueline de Romilly”, παρόντος του Υπουργού κ. Γαβρόγλου. H βράβευση πλαισιώθηκε από ειδική εκδήλωση, με έκθεση μέρους των εικαστικών έργων των παιδιών αλλά και προβολή μέρους των ψηφιακών έργων.

Κίνδυνος για τις εξαγωγές Ελληνικών Προϊόντων λόγω πιστοποίησης, νομοθετική ρύθμιση μετά το Πάσχα υπόσχεται το Υπουργείο Οικονομίας

Σε κίνδυνο οι ελληνικές εξαγωγές από ένα σημαντικό λάθος που έγινε το 2013 αλλά και την καθυστέρηση που έχει υπάρξει στη διόρθωσή του. Πρόκειται για το λάθος της υπαγωγής του ανεξάρτητου έως τότε Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) στο Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ) που ιδρύθηκε με το νόμο 4109/2013. Όμως, η απορρόφηση του ΕΣΥΔ από το ΕΣΥΠ (όπως έγινε και με τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης-ΕΛΟΤ και το Εθνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας) αντιβαίνει του κοινοτικού δικαίου, αφού οι δραστηριότητες της διαπίστευσης πρέπει να είναι διακριτές και πλήρως ανεξάρτητες. Αντίθετα η διοικητική διάρθρωση του ενιαίου φορέα (ΕΣΥΠ) και η κατανομή αρμοδιοτήτων δεν διασφαλίζει την επιβεβλημένη από τις ευρωπαϊκές οδηγίες ανεξαρτησία και αυτονομία του φορέα διαπίστευσης.

Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά

Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά

Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν DELEGATE™ 250WG με βάση την δραστική ουσία Spinetoram για την καταπολέμηση πολλών επιβλαβών εντόμων σε μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά. Παράλληλα έγινε η τεχνική παρουσίαση του υπό  έγκριση προϊόντος RADIANT™ 120SC (ίδιας δραστικής ουσίας) το οποίο αφορά καλλιέργειες βαμβακιού και της αμπέλου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version