Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 5713 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 572

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος την Τρίτη, μεταβιβάζονται στον Σκλαβενίτη

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Μαρινόπουλος, γνωστοποιώντας ότι την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, τα καταστήματά της μεταβιβάζονται στην εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη Α.Ε.Ε.».

Πυρκαγιά κατέστρεψε τυροκομείο στη Λάρισα

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε τυροκομείο στη Λάρισα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η φωτιά προήλθε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα.

Από 1 Μαρτίου πάνε στον Σκλαβενίτη τα καταστήματα της Μαρινόπουλος

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Μαρτίου, η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ στην οποία περνούν τα καταστήματα της Μαρινόπουλος σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.: Μεγάλο πλήγμα στην ελληνική κτηνοτροφία επιφέρει η CETA

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Αλέξανδρος Κοντός, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για την ελληνική φέτα:

Διαγωνισμός ελαιολάδου KOTINOS: παράταση αποστολής δειγμάτων έως 28/2/2017

Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017 δόθηκε στην αποστολή των δειγμάτων για τη συμμετοχή στον πλέον αξιόπιστο διαγωνισμό Ποιότητας Τυποποιημένου Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου “ΚΟΤΙΝΟΣ”, τον οποίο διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ.

Ο όμιλος Σαββίδη διευρύνει την παρουσία του στην Σουρωτή

Στον όμιλο Σαββίδη πέρασε το πακέτο των 702.471 μετοχών (περίπου το 4,5%) της Σουρωτής, που κατείχε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σουρωτής.

Πάνω από 3.000 επισκέπτες στη έκθεση κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στο Ηράκλειο

Για δέκατη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά, στις 18 με 20 Φεβρουαρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

ΣΕΑΜ: μείωση 40 τοις εκατό στις πωλήσεις τρακτέρ την τελευταία διετία

Αρνητικά έκλεισε το 2016 στις πωλήσεις γεωργικών ελκηστήρων, όπως σημειώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), καθώς σε σχέση με το 2015 παρουσίασαν πτώση κατά 25%. Αν μάλιστα συνυπολογισθεί και η πτώση 18% που είχε συντελεστεί μέσα στο 2015, μέσα σε μία διετία οι πωλήσεις έχουν συρρικνωθεί συνολικά κατά 40%. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκε και η αγορά των θεριζοαλωνιστικών μηχανών με μόλις 13 πωλήσεις, αλλά και η αγορά των χορτοδετικών μηχανών με μόλις 49 παραγγελίες. Δενδροκομικά τρακτέρ αγόρασαν στην πλειοψηφία τους οι παραγωγοί το 2016. Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΜ κ. Σάββας Μπαλουκτσής ανέφερε τα εξής:

Σημαντική συνεργασία Bayer και Yara στον τομέα λογισμικού εφαρμογών γεωργίας ακριβείας

Σημαντική συνεργασία Bayer και Yara στον τομέα λογισμικού εφαρμογών γεωργίας ακριβείας

Oslo / Monheim, February 20, 2017 – Η Bayer και η Yara International ASA (Yara) επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους σε επίπεδο λογισμικού, ώστε να παρέχουν στους αγρότες εργαλεία ψηφιακής γεωργίας που θα συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας, της κερδοφορίας και της αειφορίας της εκμετάλλευσής τους. Στόχος είναι η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής γεωργίας, αλλά και η διάδοση της χρήσης ήδη διαθέσιμων τεχνολογιών, όπως είναι η δοκιμασμένη λύση εφαρμογής αζωτούχων λιπασμάτων της Yara, N-Sensor™ και η εφαρμογή επεξεργασίας δεδομένων μέσω φωτογραφικών λήψεων από κινητό τηλέφωνο, ImageIT™.

ΣΠΕΛ: Εξαίρεση φορολόγησης εταιρικών αυτοκινήτων

Ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ) με επιστολή του προς το Υπουργείο Οικονομικών ζητά να εκδοθεί νέα ερμηνευτική εγκύκλιος ανάλογη με την ΠΟΛ.1219/6-10-2014, που να απαλλάσσει από τη φορολόγηση την χρήση του εταιρικού αυτοκινήτου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,425781 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version