Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 5972 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 598

Από 8 Ιανουαρίου οι αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρήσεων Αγροδιατροφής για συμμετοχή τους σε εκθέσεις του εξωτερικού

Από 8 Ιανουαρίου οι αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρήσεων Αγροδιατροφής για συμμετοχή τους σε εκθέσεις του εξωτερικού

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης σχεδίων στη Δράση «Επιχειρούμε Έξω - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Η Δράση στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις. Στους τομείς περιλαμβάνεται και η Αγροδιατροφή - Βιομηχανία Τροφίμων.

Πλημμύρισε με οινόφιλους η Κρήτη την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Μια οινική Κυριακή ήταν αυτή που μας πέρασε, μιας και με αφορμή την Ευρωπαική Ημέρα Οινοτουρισμού, πάνω από 2.000 άτομα επισκέφθηκαν τα οινοποιεία της Κρήτης, διπλασιάζοντας σχεδόν την κίνηση σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη ημέρα.

Επιτρέπονται φορτηγά άνω των 4 τόνων στους παραγωγούς υπαίθριου εμπορίου

Είναι δυνατή η ταξινόμηση Φορτηγού Ιδιωτικής Χρήσης (ΦΙΧ) αυτοκινήτου μικτού βάρους άνω των 4 τόνων από μικροπωλητές και εμπόρους παζαριών, καθώς και από πωλητές λαϊκών αγορών.

Πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας χαρακτήρισε τα Θερμοκήπια Θράκης ο πρωθυπουργός

Στα «Θερμοκήπια Θράκης» και στους εργοστασιακούς χώρους του «Ομίλου Πλαστικά Θράκης», βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη. Μιλώντας στους εργαζόμενους της εταιρείας, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επίσκεψή του σε μια από τις πιο σημαντικές παραγωγικές μονάδες της περιοχής, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας.

1ο Αthens Innovation Festival: Η μεγάλη γιορτή της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας είναι εδώ

Από τις 20 μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, το Ζάππειο γίνεται το απόλυτο meeting point για  επιχειρήσεις, startups, πανεπιστήμια, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Το 1ο Athens Innovation Festival, η γιορτή καινοτομίας και επιχειρηματικότητας είναι γεγονός.

Ρουμανία: Τα φρούτα κυριαρχούν στις ελληνικές εξαγωγές και το 2016, στην πρώτη θέση παραμένουν τα εσπεριδοειδή

Οι ανάγκες της ρουμανικής αγοράς είναι μεγάλες, κυρίως στα τρόφιμα, δεδομένου ότι η χώρα εισάγει περίπου το 60% της σχετικής κατανάλωσης. Οι ελληνικές εξαγωγές παρουσιάζουν ανοδική πορεία τα τελευταία τρία χρόνια (2014 – 654 εκατ. ευρώ, 2015 – 730,1 εκατ. ευρώ, 2016 – 765,3 εκατ. ευρώ). Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικές παράμετροι που οδήγησαν στην αύξηση των ελληνικών εξαγωγών είναι η θετική μεταβολή του ΑΕΠ της ρουμανικής οικονομίας τα τελευταία έτη και η αύξηση του μέσου όρου των αποδοχών των Ρουμάνων. Κυρίαρχη θέση στις ελληνικές εξαγωγές κατέχουν τα νωπά οπωροκηπευτικά. Ειδικότερα τα εσπεριδοειδή κατέχουν την πρώτη θέση των ελληνικών εξαγωγών, με ποσοστό 6,01% επί του συνόλου.

Ημέρες καριέρας στην 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία ανοίγει τις πόρτες της, από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα διεξαχθεί η δράση JobDays. Αποτελεί μία πρωτοβουλία της έκθεσης τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με το skywalker.gr στο πλαίσιο δράσεων του «Επί το έργον».

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκθέσεις για τα Logistics και την Εφοδιαστική Αλυσίδα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκθέσεις για τα Logistics και την Εφοδιαστική Αλυσίδα

Τον καλύτερο οιωνό αναφορικά με το μέλλον του κλάδου εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, αποτέλεσε η 6η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» και η 1η «Cargo Truck & Van», που διοργανώθηκε από την o.mind Creatives, στο Metropolitan Expo, στις 4-6 Νοεμβρίου και αποτελεί το σταθερό διετές ραντεβού της αγοράς logistics ανελλιπώς από το 2007. Ο ΑγροΤύπος ήταν Χορηγός Επικοινωνίας στις Εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van».

Εκδηλώσεις από ΣΕΒΙΤΕΛ και ΦΙΛΑΙΟΣ στα πλαίσια του εορτασμού Ημέρες Ελαιολάδου

Δύο ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εκδηλώσεις με θέμα το ελαιόλαδο θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου) και της ΦΙΛΑΙΟΣ (Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου) στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού του θεσμού «Ημέρες Ελαιολάδου».

Στην FMC το τμήμα Φυτοπροστασίας της DuPont

Στα χέρια της FMC βρίσκονται πλέον όλα τα προϊόντα Φυτοπροστασίας της DuPont. Οι δύο εταιρείες είχαν υπογράψει μια οριστική συμφωνία στις 31 Μαρτίου 2017 και τώρα πλέον έχουν ικανοποιήσει όλες τις απαραίτητες συνθήκες και εγκρίσεις που χρειάζονται. Η FMC απόκτησε το Τμήμα Φυτοπροστασίας της DuPont, το οποίο η συγκεκριμένη εταιρεία έπρεπε να εκχωρήσει έτσι ώστε να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή πολιτική, στα πλαίσια της συγχώνευσής της με την Dow Chemical Company, η οποία ολοκληρώθηκε στις 31 Αυγούστου 2017 και σχηματίστηκε η DowDuPont™.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version