Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 5661 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 567

Φλαμπουράρης για Μαρινόπουλο: Διάψευση όσων αντιμάχονται τις επιλογές της κυβέρνησης

Για ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κάνει λόγο ο δικηγόρος των μετόχων Πάνου, Στέφανου και Πάνου Μαρινόπουλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Κάρτα του Αγρότη θα διαθέτει και η Alpha Bank, υπογράφηκε η συμφωνία με το ΥπΑΑΤ

H Alpha Bank διαθέτει στην αγορά την «Κάρτα του Αγρότη», κατόπιν υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτύξεως και Τροφίμων.

Συνάντηση εργασίας με τον Τομεάρχη του Αγροτικού Τομέα στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου

Συνάντηση εργασίας είχε στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ο Τομεάρχης του Αγροτικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας κύριος Γιώργος Κασαπίδης με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γ. Σκούρα και τον Διευθυντή κ. Θ. Γεωργόπουλο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του οινοπαραγωγικού κλάδου και ο σχεδιασμός μακρόπνοης πολιτικής για το κρασί και την άμπελο. Αναλυτικότερα:

Τελικά ποιους εξυπηρετεί η αύξηση του ΕΦΚ στα καύσιμα ρωτάνε οι Πρατηριούχοι

Για επιβεβαίωση των θέσεών της σχετικά με τις επιπτώσεις από την αύξηση του ΕΦΚ στα καύσιμα κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα του μέτρου «είναι πλέον ορατά».

Ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς θα συναντήσει τη διοίκηση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Τη Χίο θα επισκεφθεί το Σάββατο (14/1) και την Κυριακή (15/1) ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και πολίτες για να συζητήσει μαζί τους για το προσφυγικό, τις μεταναστευτικές ροές, τη Συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας και να τους ενημερώσει για τις θέσεις του με έμφαση στην πρότασή του για αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν.

Διάκριση της Syngenta Hellas με το Χρυσό Βραβείο στο διαγωνισμό Environmental Awards 2016

Διάκριση της Syngenta Hellas με το Χρυσό Βραβείο στο διαγωνισμό Environmental Awards 2016

Ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για τη Syngenta Hellas, καθώς απέσπασε το βραβείο “GOLD AWARD”,  (1η θέση) στον διαγωνισμό “Enviromental Awards” για το σύστημα διαχείρισης υγρών αποβλήτων ΗΕLIOSEC. H Syngenta διαγωνίστηκε και πρώτευσε στην Κατηγορία: Sustainable Agriculture, που αφορά σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένες περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες που συνδέονται με τη γεωργική δραστηριότητα ή έχουν αναπτύξει καινοτόμες πρακτικές συνυφασμένες με τον ορισμό της Αειφόρου Γεωργίας. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2016 στο Athenaeum InterContinental.

Με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης δέχθηκε την Πέμπτη (12/1/2017) στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων κ. Σάββα Μπαλουκτσή και Μέλη του Δ.Σ.

ΔΑΟΚ Σερρών: έως 31/1 υποχρεωτική δήλωση στοιχείων παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το 2016

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών υπενθυμίζει σε όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα των ζωοτροφών (παρασκευαστήρια ζωοτροφών, εμπόρους πρώτων υλών και σύνθετων ζωοτροφών, κυλινδρόμυλους και μεταφορικές εταιρείες), την υποχρέωσή τους να υποβάλουν στην υπηρεσία μας δήλωση στοιχείων παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το προηγούμενο έτος 2016. Η δήλωση είναι υποχρεωτική βάσει της κείμενης νομοθεσίας (ΦΕΚ 244/14-2-2008) για τον υπολογισμό των ανάλογων τελών που πρέπει να καταβληθούν.

Συνάντηση Υπουργού Οικονομίας με τον Πρέσβη της Αυστραλίας για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Τζον Γκρίφιν.

Φρουτολαχανικά και ελαιόλαδο πρωταγωνιστούν στις εξαγωγές του Νοεμβρίου σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων

Κοντά στην επίτευξη νέου ιστορικού ρεκόρ όσον αφορά τις εξαγωγές του 2016 βρίσκεται η χώρα μας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) με βάση τα στοιχεία του Νοεμβρίου 2016. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανάλυση του ΠΣΕ και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛ-ΣΤΑΤ, τον περασμένο Νοέμβριο η συνολική αξία των εξαγωγών αυξήθηκε κατά 4,2%. Όπως επισημαίνει ο ΠΣΕ, τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές της ανοδικής πορείας, καταγράφοντας αύξηση που αγγίζει το 19,3%, με πρωταγωνιστές τα φρουτολαχανικά και το ελαιόλαδο που κατέγραψαν διψήφια ποσοστά αύξησης.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,7207031 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version