Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 5611 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 562

Μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που σκοτώθηκε από έκρηξη σε μαγαζί στην πλατεία Βικτωρίας

Μια νεκρή ανέσυραν οι πυροσβέστες από τον υπόγειο χώρο καταστήματος εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα, όπου σημειώθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ισχυρή έκρηξη και αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Στο Αραβοελληνικό Οικονομικό Φόρουμ μίλησε ο Γιάννης Τσιρώνης

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, συμμετείχε στο 5ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ.

Οι παρενέργειες του ΕΦΚ στο κρασί πλήττουν Δημόσιο Ταμείο και νόμιμους οινοποιούς

Σε ερώτηση προς τους Υπουργούς 1) Οικονομικών και 2) Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου με Το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, σχετικά με τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στο Δημόσιο Ταμείο και στους νόμιμους οινοποιούς από την επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, που από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του, αποδιαρθρώνει έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους του αγροδιατροφικού τομέα.

Στα Σκόπια πάει η Creta Farms

Την είσοδό της στην αγορά της ΠΓΔΜ, με τα προϊόντα της σειράς «ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ», ανακοίνωσε η Creta Farms.

Πρωτεύουσα του μήλου το Νότιο Τιρόλο, όπου διεξήχθη με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Interpoma 2016

Πρωτεύουσα του μήλου το Νότιο Τιρόλο, όπου διεξήχθη με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Interpoma 2016

Η «καρδιά» των εξελίξεων σε ό,τι αφορά στην παραγωγή, αποθήκευση και αγορά του μήλου χτύπησε το τριήμερο 24-26 Νοεμβρίου στο Bolzano της Ιταλίας (Νότιο Τιρόλο) όπου διεξήχθη η δέκατη Interpoma. Πρόκειται για τη δημοφιλή έκθεση που διαξάγεται κάθε δύο χρόνια, με αντικείμενο την παραγωγή, αποθήκευση και την εμπορική προώθηση των μήλων. Η φετινή Interpoma 2016 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο “Fiera Bolzano” από 24 έως 26 Νοεμβρίου 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Έκθεση συνέρρευσαν περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες από 70 διαφορετικές χώρες ενώ συμμετείχαν πολυάριθμες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο μήλων.

Φωτεινή Αραμπατζή: Απούσα η κυβέρνηση από τα εμβληματικά μας προϊόντα

Ευκαιρίες συνεργασίας Ελλάδας με Αλγερία στον αγροτικό τομέα

Ευκαιρίες συνεργασίας Ελλάδας με Αλγερία στον αγροτικό τομέα

Η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα έχει γίνει στην παρούσα περίοδο σε κεντρική προτεραιότητα της αλγερινής κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για ελληνικές εξαγωγές στους τομείς αγροτικών μηχανημάτων, μελέτη - εγκατάσταση συστημάτων άρδευσης, και επεξεργασία - μεταποίηση των τροφίμων. Επίσης υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε τομείς όπως: α) Εξαγωγή αρδευτικών συστημάτων και know how για την επί τόπου εγκατάσταση  τους, β) Συνεργασία στον τομέα της αλιείας και μεταφορά τεχνογνωσίας για ιχθυοκαλλιέργειες, γ) Συνεργασία στην επεξεργασία - τυποποίηση ελαιολάδου. Στο μεταξύ το αλγερινό Υπουργικό Συμβούλιο, έχει θέσει σε ισχύ, από 1 Ιανουαρίου 2016, νομοσχέδιο με το οποίο δίνονται αυτομάτως άδειες εισαγωγών.

Στρατηγικός Επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Μιχάλης Σάλλας

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Αύξησης Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας υπογράφτηκε την Τρίτη (29/11/2016) Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας με τον κ. Μιχάλη Σάλλα, στο οποίο ρητά εκφράζεται η επιθυμία της συμμετοχής του στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο ως Στρατηγικός Επενδυτής, με ποσοστό τουλάχιστον 15% επί του συνόλου των Συνεταιριστικών μερίδων.

Συνεργασία Nufarm με τον Όμιλο Ευθυμιάδη στα προϊόντα φυτοπροστασίας

Συνεργασία Nufarm με τον Όμιλο Ευθυμιάδη στα προϊόντα φυτοπροστασίας

Σε μια πολύ σημαντική εμπορική συνεργασία, για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας Nufarm Europe, στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Αλβανία, προχώρησε την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, η μεικτή επιχείρηση KNE Certis B.V. που έχουν συστήσει ο ιαπωνικός Κολοσσός της Mitsui & Co, με τον όμιλο Ευθυμιάδη. Σκοπός αυτής της κίνησης ήταν η ουσιαστική αύξηση της εξωστρέφειας του Ομίλου.

H Bayer υποστηρίζει τη δημόσια πρόσβαση σε αναφορές μελετών φυτοπροστασίας σχετικές με την ασφάλεια

H Bayer υποστηρίζει τη δημόσια πρόσβαση σε αναφορές μελετών φυτοπροστασίας σχετικές με την ασφάλεια

Η Bayer υποστηρίζει τις αρχές που εγκαθίδρυσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αναφορικά με το βαθμό στον οποίο οι αρχές πρέπει να διασφαλίζουν δημόσια πρόσβαση σε μελέτες προϊόντων φυτοπροστασίας, υπό τον όρο ότι προστατεύονται εμπιστευτικά δεδομένα. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έθεσε κανονισμούς που εφαρμόζονται από τις αρμόδιες αρχές, τη βιομηχανία και το κοινό σε όλη την Ευρώπη και που προάγουν τη διαφάνεια και τη συμμετοχή όλων. Η Bayer υποστηρίζει αυτή την εξέλιξη, αλλά δίνει έμφαση στο ότι η προστασία των εμπιστευτικών δεδομένων όπως η σύσταση των προϊόντων και οι διαδικασίες παραγωγής πρέπει να διαφυλάσσονται από οποιοδήποτε αίτημα για δημόσια πρόσβαση.

Επιστροφή

1990-2016 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version