Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 6530 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 653

Barilla: Μια νέα σειρά προϊόντων από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής

H Barilla φέρνει μια διαφορετική γευστική εμπειρία στο τραπέζι σας.

Πολλές παραβάσεις στο εμπόριο υγρών καυσίμων βρήκε η ΑΑΔΕ

Ποσοστό παραβατικότητας, που ξεπερνά το 33,2% καταδεικνύουν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για το λαθρεμπόριο και τη φοροδιαφυγή στα πρατήρια υγρών καυσίμων το 2018, με βάση τα στοιχεία του συστήματος εισροών - εκροών. Συγκεκριμένα υπήρξαν τα ακόλουθα απολογιστικά στοιχεία, όπως αυτά καταγράφηκαν από το σύνολο των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ (φορολογικές, τελωνειακές, χημικές):

ΚΕΟΣΟΕ για ελληνικές εξαγωγές κρασιού: Γερμανία πρώτη στην ΕΕ, ΗΠΑ και Καναδάς στις Τρίτες Χώρες

Όπως αναφέρει η ΚΕΟΣΟΕ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη των εξαγωγών ελληνικού οίνου διαχρονικά αλλά και σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ανά χώρα με προορισμό την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και προς τις Τρίτες Χώρες. Η εικόνα το 2018 δείχνει ότι «ατμομηχανή» στις εξαγωγές προς την ΕΕ παραμένει η Γερμανία, ενώ οι εξαγωγές προς Τρίτες Χώρες παρουσιάζουν μικρή μείωση των ποσοτήτων προς ΗΠΑ και Καναδά.

Πήρε ΦΕΚ η ψηφιακή υπηρεσία για τη διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων, πως θα λειτουργεί

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Αρ. 453) η υπουργική απόφαση που αφορά την λειτουργία της ψηφιακής υπηρεσίας για τη διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων. Η συγκεκριμένη απόφαση θα βοηθήσει στην εφαρμογή της νομοθεσίας για την εξόφληση των παραγωγών νωπών και ευαλλοίωτων προϊόντων μέσα σε 60 ημέρες, η οποία ψηφίστηκε τέλος Δεκεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ, στις 15/2/2019, η εφαρμογή του μέτρου πρόκειται να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι η σχετική νομοθεσία προβλέπει την άρση του τραπεζικού απορρήτου η οποία θα γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει υπόνοια για καταχώριση νοθευμένων, εικονικών ή πλαστών παραστατικών. Το ερώτημα του ΑγροΤύπου είναι ποιοι θα είναι αυτοί που θα κάνουν τους ελέγχους και διασταυρώσεις στην συγκεκριμένη ψηφιακή πλατφόρμα για να επιβάλλουν τα πρόστιμα.

Η BASF παίρνει την καλλιέργεια του βαμβακιού στα χέρια της

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην κατάμεστη αίθουσα του The Met Hotel, εκδήλωση με θέμα: Η BASF είναι αξία στο βαμβάκι. Οι εκπρόσωποι της BASF Ελλάς παρουσίασαν τη νέα εποχή της εταιρίας στην καλλιέργεια του βαμβακιού και μίλησαν για τη Νέα δομή, τις Νέες ολοκληρωμένες λύσεις και τη Νέα  κοινή εποχή που ξεκινά.

Υπερατλαντική βράβευση 2019 για την E-LA-WON

Στον 20ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Los Angeles, έναν από τους κορυφαίους στις Ηνωμένες Πολιτείες και πέμπτο παγκοσμίως, όπου έλαβαν μέρος 530 δείγματα EVOO από όλα τα μήκη της Υφηλίου, συγκεντρώνοντας τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας και επαγγελματισμού για την απονομή των μεταλλείων, η E-LA-WON βραβεύτηκε για το packaging με «bronze μετάλλιο», προσθέτοντας στη συλλογή της ακόμη μια τιμητική διάκριση για τις συσκευασίες της.

Η Bayer εκπαιδεύει τους παραγωγούς σιτηρών σε βέλτιστες πρακτικές φυτοπροστασίας

Ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer πραγματοποίησε ενημερωτικές παρουσιάσεις, στις 11 και 13 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού και στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, για τους παραγωγούς των ευρύτερων  περιοχών.

ΕΔΟΚ: Καταγγελία σύμβασης με τη διαφημιστική εταιρεία που έτρεχε το πρόγραμμα Meet the Lamb

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ), αφού ενημερώθηκαν από τη νομική σύμβουλο κ. Καούκη, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία την καταγγελία της σύμβασης με τη διαφημιστική εταιρεία Sopexa, η οποία ήταν εκτελεστικός φορέας του προγράμματος της ΕΔΟΚ «Meet the Lamb» και στη συνέχεια την υποβολή αιτήματος παράτασης του προγράμματος στο ΥπΑΑΤ με αλλαγή του εκτελεστικού φορέα.

Πολλαπλή Πιστοποίηση για τη Χαλβαδοποιία Ελλάδος - ΑΦΟΙ Παπαγιάννη με στόχο την ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού

Η Χαλβαδοποιία Ελλάδος - ΑΦΟΙ Παπαγιάννη ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), βάσει των απαιτήσεων των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 και των ιδιωτικών διεθνών πρωτοκόλλων BRCv7 και IFSv.6.1. Η πιστοποίηση με βάση τα ανωτέρω πρότυπα και ιδιωτικά πρωτόκολλα από τον έγκυρo φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέρει στην εταιρεία ένα διαβατήριο ποιότητας για τις διεθνείς αγορές.

Εντός Φεβρουαρίου θα γίνει η τροποποίηση του νόμου για τις βιολογικές αγορές

Εντός Φεβρουαρίου θα γίνει η τροποποίηση του νόμου για τις βιολογικές αγορές

Την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας (ΕΑΒΒΕ) με τον Προϊστάμενο του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Αγγελόπουλο Γεώργιο.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,84375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version