Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 5547 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 555

Αλλαγές φορολογικού και Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στέκονται εμπόδια στην ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής τροφίμων

Αλλαγές φορολογικού και Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στέκονται εμπόδια στην ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής τροφίμων

Σύμφωνα με εκτιμήσεις κορυφαίων στελεχών του κλάδου της εστίασης, η οικονομική κρίση, οι συνεχείς αλλαγές του φορολογικού συστήματος και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στέκονται εμπόδια στην ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής και στις νέες επενδύσεις, όπως σημειώθηκε στο συνέδριο 3RD FOOD FOR SUCCESS, που πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη (25/10), στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Ο ΑγροΤύπος ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Πρόταση εξαγοράς των μετοχών της Σουρωτή από Ιβάν Σαββίδη

Επίσημη πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της «Σουρωτή» έναντι τιμήματος 1 ευρώ/μετοχή, κατέθεσε ο Όμιλος Επιχειρήσεων (Dimera Group) του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βασίλης Ζαφειρόπουλος εκλέχθηκε Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες, στη Νάουσα, οι εκλογές του Ελληνικού Συνδέσμου Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού (ΕΣΕΦΥ) συλλόγου που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον κλάδο της Ανθοκομίας, στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτωριούχων (ΕΝΑ).

Ευρωπαϊκή εγγύηση για δάνεια προς ελληνικές επιχειρήσεις μέσω της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και της Eurobank

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕ) και η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα υπέγραψαν συμφωνία εγγυήσεων μικρο-χρηματοδοτήσεων με στόχο τη στήριξη περισσότερων από 1.000 πολύ μικρών επιχειρήσεων (micro-enterprises) στην Κρήτη, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Προγράμματος της ΕΕ για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία (EaSI).

Ελεύθερη η χρήση της ένδειξης ΖΕΑΣ από όλες τις αλευροβιομηχανίες

Κοινόχρηστη και περιγραφική χαρακτηρίστηκε η λεκτική ένδειξη «ΖΕΑΣ» από την πρόσφατη Απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων, μια εξέλιξη που δίνει τη δυνατότητα της ελεύθερης χρήσης της λέξης από τις αλευροβιομηχανίες στα προϊόντα τους. Η υπόθεση έφτασε στην Επιτροπή Σημάτων μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των εταιρειών Αγρόκτημα Αντωνόπουλου και Μύλοι Λούλη ΑΕ για την αναγραφή της ένδειξης ΖΕΑΣ στα προϊόντα τους. Βασικός ισχυρισμός της εταιρείας Αγρόκτημα Αντωνόπουλου ήταν ότι είναι δικαιούχος του σήματος φήμης, δηλαδή της λέξης ΖΕΑΣ και δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες, μεταξύ αυτών και η εταιρεία Μύλοι Λούλη ΑΕ.

Τα κυριότερα ελληνικά τρόφιμα που εξάγουμε στην Πολωνία

Το εµπορικό ισοζύγιο μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας παραµένει ελλειµµατικό για τον τομέα των τροφίμων. Από πλευράς εισαγωγών από την Πολωνία, οι κυριότερες κατηγορίες προϊόντων είναι: κρέατα βοοειδών νωπά ή κατεψυγµένα, κρέατα χοιροειδών και πουλερικών, γάλα και κρέµα γάλακτος, τυριά, λαχανικά. Από πλευράς ελληνικών εξαγωγών, τα κυριότερα προϊόντα είναι: νωπά εσπεριδοειδή, βερίκοκα, κεράσια, ροδάκινα, φράουλες, μεταποιημένα ή διατηρημένα φρούτα και καρποί, ρύζι. Σύμφωνα με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της ελληνικής πρεσβείας στην Βαρσοβία, σε σχετική έρευνα που έγινε έδειξε ότι προοπτικές αύξησης εξαγωγών παρουσιάζουν τα εξής ελληνικά προϊόντα: Π.Ο.Π. – Π.Γ.Ε. και βιολογικά προϊόντα, νωπά οπωροκηπευτικά, φιλέτα ψαριών, κρασί και τυριά.

Το δυναμικό ISUZU D-MAX θα βρεθεί στην Αυτοκίνηση 2016, ευκαιρία για δωρεάν Test Drive από όποιον ενδιαφέρεται να το γνωρίσει

Το δυναμικό ISUZU D-MAX θα βρεθεί στην Αυτοκίνηση 2016, ευκαιρία για δωρεάν Test Drive από όποιον ενδιαφέρεται να το γνωρίσει

Η ISUZU, μαζί με τις μεγαλύτερες εταιρείες επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη έκθεση του χώρου της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, «Αυτοκίνηση 2016».

Τράπεζα Πειραιώς: Πρώτο εθνικό βραβείο για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Η συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον με θέμα “The Expandability of a Robust Certified EMS – the Case of Piraeus Bank” βραβεύτηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία “Management” σε εθνικό επίπεδο, στην επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Η εν λόγω συμμετοχή αφορά στο πιστοποιημένο κατά EMAS Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζει η Τράπεζα σε όλα της τα καταστήματα και τα κτήρια διοίκησης.

Η Bayer ανακοινώνει μία σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων μελέτης για την ασφάλεια των μελισσών σε σχέση με τα νεονικοτινοειδή

Η Bayer ανακοινώνει μία σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων μελέτης για την ασφάλεια των μελισσών σε σχέση με τα νεονικοτινοειδή

Monheim, 17 Oκτωβρίου, 2016 - Η Bayer ανακοίνωσε την έκδοση μιας σειράς επιστημονικών δημοσιεύσεων μελέτης αγρού μεγάλης κλίμακας σε σχέση με την ασφάλεια των μελισσών από την επένδυση σπόρων με νεονικοτινοειδή που πραγματοποιήθηκε στο Mecklenburg της Δυτικής Pomerania, μία πολιτεία της Βόρειας Γερμανίας. Η μελέτη έγινε με ευθύνη της Bayer και υλοποιήθηκε από διάφορους επιστημονικούς συνεργάτες. Σκοπός ήταν να αξιολογήσει τις πιθανές επιδράσεις των σπόρων ελαιοκράμβης που επενδύονται με clothianidin σε είδη μελισσών με διαφορετικό κύκλο ζωής, όπως στις μέλισσες (Apis mellifera), τους βομβίνους (Bombus terrestris) και σε ένα είδος αγριομελισσών (Osmia bicornis).

Τα τοπικά προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου εντυπωσίασαν στο Agro Quality Festival

Έντονη ήταν η παρουσία της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, με 26 περίπτερα, στο 7ο Agro Quality Festival που διεξήχθη στην Αθήνα.

Επιστροφή

1990-2016 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,261719 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version