Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά

Αγορά

RSS feed - Αγορά

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 5824 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 583

ΠΕ Ηρακλείου: Ενημέρωση για εγγραφή στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ζωοτροφών

Όπως επισημαίνει η ΔΑΟΚ ΠΕ Ηρακλείου στο πλαίσιο οδηγιών της Ε.Ε προς τα κράτη μέλη διευκρινίστηκε ότι ο Καν. (ΕΚ) 183/2005 εφαρμόζεται και στην λιανική πώληση ζωοτροφών για οικόσιτα παραγωγικά ζώα.

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων Η ΠΙΝΔΟΣ συνεχίζει να κερδίζει βραβεία

Η ΠΙΝΔΟΣ βραβεύτηκε στο διεθνή διαγωνισμό που διοργάνωσε το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότηταs - iTQi στις Βρυξέλλες, στις 14/06/2017.

ΘΕΣγάλα: Πλάνο δημιουργίας 30 νέων καταστημάτων μέσω franchise στην Αθήνα, έρχεται και η διανομή στο σπίτι

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ολοκληρώνοντας 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προχωράει στην εφαρμογή του πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα έτη.

Συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στη μεγάλη Γιορτή Γαστρονομίας του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου

Μοναδικές γεύσεις από ροδάκινο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της πρώτης γιορτής γαστρονομίας που έγινε στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας, στην πλατεία Εληάς, το απόγευμα της Κυριακής, 18 Ιουνίου.

Διαβαλκανική συνεργασία στον αγροδιατροφικό τομέα

Η ανάγκη για ευρύτερη χρήση της δορυφορικής παρατήρησης στον αγροτικό τομέα, αλλά και για περαιτέρω συντονισμό της δράσης των βαλκανικών χωρών προς την κατεύθυνση αυτή, ήταν τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν κατά την 1η Συνάντηση Στρογγυλής Τράπεζας για την αειφόρο ανάπτυξη στα Βαλκάνια, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στην ορεινή κοινότητα της Βλάστης Κοζάνης, με συνδιοργάνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.

Στο Όσλο της Νορβηγίας για δεύτερη φορά τα κρητικά κρασιά

Στο Όσλο της Νορβηγίας, βρέθηκε για δεύτερη φορά , το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete), όπου οργάνωσε εκπαιδευτικό Master Class για το κρητικό κρασί, με επίκεντρο τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η δράση αυτή χρηματοδοτήθηκε από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους και είχε ως βασικό σκοπό την προώθηση των Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. οίνων του νησιού (λευκά, ροζέ, κόκκινα και γλυκά κρασιά).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Το 2Ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον, που διοργανώθηκε 25 – 26 Μαΐου 2017, στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Mε επιτυχία η συμμετοχή της εταιρείας ΤΕΟFERT στην AgroExpo 2017

Mε επιτυχία η συμμετοχή της εταιρείας ΤΕΟFERT στην AgroExpo 2017

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας ΤΕΟFERT στην 2η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017.

Η Dow AgroSciences ανακοινώνει ένα καινούργιο πολλά υποσχόμενο μυκητοκτόνο στην καλλιέργεια σιτηρών

Το Inatreq™ Active, μια καινούργια δραστική ουσία με μυκητοκτόνο δράση για την καλλιέργεια των σιτηρών, είναι προ των πυλών. Η Dow AgroSciences είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αυτό το νέο μόριο, θα είναι το πρώτο μετά από έρευνα μιας δεκαετίας, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από μοναδικό τρόπο δράσης και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση αρκετών εκ των πιο σημαντικών ασθενειών των σιτηρών.

Στρατηγικό σχέδιασμό για την κλωστοϋφαντουργία ζητούν οι επιχειρήσεις του κλάδου

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραδοσιακά παραγωγικός και εξαγωγικός κλάδος της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας ενημέρωσαν τον αναπλ. υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Χαρίτση, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Κλωστοϋφαντουργίας (ΣΕΒΚ), Ελευθέριος Κούρταλης και μέλη του ΔΣ Ευρ. Δοντάς, Αν. Βαρβαρέσου και Βασ. Πολύχρονος, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,78125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version