Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Εκδηλώσεις / Συνέδρια - Ημερίδες

Συνέδρια - Ημερίδες

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader και μετά πατήστε το πορτοκαλί κουμπί του RSS feed RSS feed - συνέδρια, ημερίδες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της πιθανότητας, κάποια από τα στοιχεία να έχουν πλέον υποστεί μεταβολές, καλό θα είναι - προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και ταλαιπωριών - να επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν.

 
 

Βρέθηκαν 24 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3

Γεωχωρικές Προσεγγίσεις και Εξελίξεις στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Η  Ερευνητική Μονάδα Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (ΕΜΓΠΣ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία GIS (HellasGIs) διοργανώνουν, στο ΓΠΑ τον μήνα Μάιο 2018, κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων – συζητήσεων και διαδραστικών παρουσιάσεων - συμμετοχών με γενικό θέμα: «Γεωχωρικές Προσεγγίσεις και Εξελίξεις στη Γεωργία και στο Περιβάλλον» και συντονιστή τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΓΠΑ κ. Διονύση Καλύβα.

9/5/2018 έως 30/5/2018

Δραμοινογνωσία 2018

Μία από τις πιο επιτυχημένες δράσεις προώθησης των τοπικών προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα στη Δράμα και σε όλη την Περιφέρεια, η Δραμοινογνωσία 2018, θα διεξαχθεί από τις 20 – 27 Μαΐου προσκαλώντας τους λάτρεις του καλού κρασιού και της Δράμας να γευτούν εξαιρετικά κρασιά που συνθέτουν την γαστρονομική ταυτότητα της πόλης.

20/5/2018 έως 27/5/2018

Ημερίδα με τίτλο, ΟΣΠΡΙΑ: ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ

Το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει την 2η στην σειρά ημερίδα με τίτλο, ΟΣΠΡΙΑ: ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ στις 23 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 στο κινηματοθέατρο Μαρούλα.

23/5/2018

3ο Αγροτικό Συνέδριο Ναυτεμπορικής

Η Ναυτεμπορική προσφέρει βήμα σε όλους τους εμπλεκόμενους με τη λειτουργία του αγροτικού τομέα, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί φορείς, στελέχη του δευτερογενούς τομέα, συνεταιριστικές οργανώσεις, κ.α. διοργανώνοντας το 3ο Αγροτικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής με τίτλο «ο ρόλος της Ελληνικής Γεωργίας στην ανασυγκρότηση της χώρας», την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο Divani Caravel στην Αθήνα.

23/5/2018

Διεθνές συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, διατροφή και υγεία»

Το διεθνές συνέδριο με θέμα «Άμπελος, Οίνος, διατροφή και υγεία» διοργανώνει στο Ηράκλειο η έδρα της UNESCO «Κουλτούρα και παραδόσεις του Οίνου» του Πανεπιστημίου της Βουργουνδίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα», την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οίνου και την Ένωση Μεσογειακής διατροφής και υγείας.  Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Μαΐου του 2018.

23/5/2018 έως 26/5/2018

Ημερίδα Σταδιοδρομίας Τεχνολόγων Γεωπόνων

Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ-Θ), διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ημερίδα Σταδιοδρομίας Τεχνολόγων Γεωπόνων».

24/5/2018

Συνέδριο για τον Αγροδιατροφικό Τομέα, Νέες Τεχνολογίες, Επιχειρηματικότητα και Τοπική Ανάπτυξη στις Σέρρες

Ο Δήμος Σερρών και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνουν συνέδριο με τίτλο «Αγροδιατροφικός Τομέας, Νέες Τεχνολογίες, Επιχειρηματικότητα, Τοπική Ανάπτυξη» στις 24-26 Μαΐου 2018 στον χώρο του Δήμου Σερρών, Κ. Καραμανλή 1 .

24/5/2018 έως 26/5/2018

5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία - μέλος του BASF EΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ένα διήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων.

Η πρωτοβουλία αυτή πρόκειται να υλοποιηθεί με τη μορφή ενός συνεδρίου και Β2Β συναντήσεων γερμανικών εταιριών με Έλληνες παραγωγούς, στις 24 και 25 Μαΐου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων.

24/5/2018 έως 25/5/2018

1ο Διεθνές Συνέδριο του Κέντρου Ελιάς Κρίνος - Perrotis College

Το Κέντρο Ελιάς του Κολεγίου Περώττη διοργανώνει τo 1o Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς στις 24-26 Μαΐου του 2018 στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη.

24/5/2018 έως 26/5/2018

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων, Πρώην Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας τροφίμων και Διατροφής  του ΤΕΙ Θεσσαλίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: Όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας, την Παρασκευή 25 Μαίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας.

25/5/2018

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5058594 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version