Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί για τον ΟΓΑ λόγω ενεργοποίησης του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ

Νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί για τον ΟΓΑ λόγω ενεργοποίησης του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ


Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η σύνδεση του ΟΓΑ στην τηλεφωνία του ΣΥΖΕΥΞΙΣ, και το νέο τηλεφωνικό φάσμα του είναι το 213-1519100 έως 213-1519599. Με την ενεργοποίηση του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ, ο Οργανισμός έχει δωρεάν τηλεφωνία πανελλαδικά με 3200 φορείς - υπηρεσίες περίπου, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο ίδιο δίκτυο, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Οργανισμού.

Πλέον οι φορείς του ΣΥΖΕΥΞΙΣ, οι ανταποκριτές του ΟΓΑ, οι πολίτες κ.λ.π. μπορούν να καλούν τους παραπάνω τηλεφωνικούς αριθμούς οι οποίοι είναι ήδη ενεργοί. Είναι σαφές ότι η κλήση από δημόσιο κτίριο ΣΥΖΕΥΞΙΣ προς το παραπάνω φάσμα, γίνεται ατελώς.

Σημειώνεται επίσης, ότι οι νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί του ΟΓΑ "213-1519100 έως 213-1519599" έρχονται να αντικαταστήσουν μόνο το παλαιό τηλεφωνικό κέντρο 210- 3322100 έως 210-3322400 (που εξυπηρετεί όλες τις εσωτερικές γραμμές αρκεί κάποιος να αντικαταστήσει το 210-3322--- με 213-1519--- ενώ τα τελευταία 3 ψηφία παραμένουν ίδια για το προς κλήση τηλέφωνο). Οι λοιπές εξωτερικές γραμμές και τα ΦΑΞ της κεντρικής υπηρεσίας του ΟΓΑ της οδού Πατησίων 30 παραμένουν ως έχουν. Εντός των ημερών θα ενταχθούν στο δίκτυο και οι υπηρεσίες στο κτίριο της οδού Αβέρωφ 7.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση για την κοινότητα ΣΥΖΕΥΞΙΣ, στην οποία πλέον ανήκει και ο ΟΓΑ, η παραπάνω ενεργοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί μεγάλο πλήθος τηλεφωνημάτων (σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και το 30%) ιδιαίτερα από Δήμους είναι προς τα κεντρικά του ΟΓΑ. Πλέον όλη αυτή η επικοινωνία γίνεται ατελώς. Για την υιοθέτηση της νέας υπηρεσίας από τους συναλλασσόμενους με τον ΟΓΑ θα ενημερωθούν οι ανταποκριτές με τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του ΟΓΑ κατά αντικείμενο.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version