Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Απόψεις - Συνεντεύξεις

Απόψεις - Συνεντεύξεις

RSS feed - Απόψεις, συνεντεύξεις

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 1815 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 182

Προβλήματα στην εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων με αγροτικά εισοδήματα

Παραμένει το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με την εκκαθάριση όσων έχουν αγροτικό εισόδημα και ταυτόχρονα θεωρούν ότι έπρεπε να τύχουν του αφορολογήτου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι είναι ότι δεν είναι «κλικαρισμένος» ο κωδικός 037, με αποτέλεσμα οι εκκαθαρίσεις να βγάζουν μεγάλα ποσά φόρου προς καταβολή. Η τροποποίηση του άρθρου 29 του ν. 4172/13, μπορεί μεν να δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους έχοντες αγροτικό εισόδημα, να τύχουν του αφορολογήτου, σε καμία περίπτωση όμως (ακόμη) δεν έχει αλλάξει κάτι για μας τους Λογιστές Φοροτεχνικούς, όσον αφορά την υποβολή των δηλώσεων.

Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία ασφαλιστική εισφορά και αποζημίωση της παραγωγής από τον ΕΛΓΑ για όλα τα κηπευτικά και λύσεις στα προβλήματα της αδειοδότησης των γεωτρήσεων, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, κατά την επίσκεψη του υπουργού, Βαγγέλη Αποστόλου, στα γραφεία της οργάνωσης στα Μέγαρα, τη Δευτέρα (19 Ιουνίου).

Χ. Κασίμης: Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει προκηρυχθεί ο κύριος όγκος των μέτρων του ΠΑΑ

Οι εκτιμήσεις μας για το 2017 είναι ότι η απορρόφηση θα ξεπεράσει τα 850 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο θα ξεπεράσουμε τα 900 εκατ. ευρώ, που αφορά ανειλημμένες και τα καινούργια μέτρα. Αυτό τόνισε ο κ. Χ. Κασίμης, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, μιλώντας στην 3η Επιτροπή Παρακολούθησης, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο.

Ο καταναλωτής να απαιτεί από τον εστιάτορα να του γνωστοποιείται η προέλευση του χύμα οίνου

Ο καταναλωτής να απαιτεί από τον εστιάτορα να του γνωστοποιείται η προέλευση του χύμα οίνου

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτεί από τον εστιάτορα να του γνωστοποιείται η προέλευση του χύμα οίνου που σερβίρεται στον χώρο εστίασης του με αναγραφή της στον τιμοκατάλογο, επισημαίνει ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου.

Μια ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία δεν μπορεί να είναι µέλος των Copa Cogeca

Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, Παύλος Σατολιάς, για την εγγραφή της ΓΑΙΑ Επιχειρείν ως μέλους της Copa Cogeca. «Αυτή είναι η κατάντια των θεσμών που υπάρχει στην Ευρώπη. Μια ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί αγροτική οργάνωση και δεν μπορεί να είναι µέλος των Copa Cogeca», τονίζει.

Στο συνέδριο για το ροδάκινο στη Βέροια υπογράφεται το καταστατικό ίδρυσης Διεπαγγελματικής Πυρηνοκάρπων

Στο συνέδριο για το ροδάκινο στη Βέροια υπογράφεται το καταστατικό ίδρυσης Διεπαγγελματικής Πυρηνοκάρπων

Στα πλαίσια του 2ου διεθνούς συνεδρίου για το ροδάκινο, που γίνεται στη Βέροια, θα υπογραφεί το Καταστατικό Ίδρυσης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τα πυρηνόκαρπα, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου. «Μετά ενάμιση χρόνο προσπάθειας θα προχωρήσουμε στην ίδρυσης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων», δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Δημήτρης Χαμπίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, από τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας.

Βερίκοκα Μπεμπέκου: Οι χαμηλές τιμές στην Πελοπόννησο κάνουν ασύμφορη την καλλιέργεια

Από την Τρίτη (13 Ιουνίου) ξεκίνησε η συγκομιδή στην περιοχή της Κορινθίας βερίκοκων ποικιλίας Μπεμπέκου που πάνε για μεταποίηση όμως οι χαμηλές τιμές προβληματίζουν τους παραγωγούς, τονίζει στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Βασιλείου Κορινθίας κ. Μιχάλης Βαρδάκας.

Προτάσεις του ΑΚΚΕΛ ώστε να μην έρθει η ευλογιά των προβάτων στην χώρα μας

Προτάσεις του ΑΚΚΕΛ ώστε να μην έρθει η ευλογιά των προβάτων στην χώρα μας

Δώδεκα προτάσεις κατέθεσε το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) με στόχο να μην έρθει από την Τουρκία στον Έβρο η ευλογιά των προβάτων. Οι δώδεκα προτάσεις περιλαμβάνουν τα εξής:

ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας για Πρόγραμμα Νέων Αγροτών: Αρρυθμίες και έλλειψη ετοιμότητας του ΥπΑΑΤ

«Η απόφαση για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων του ΠΑΑ 2014-2020 στις Γενικές Διευθύνσεις Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειών, για τα δημοφιλή προγράμματα των νέων αγροτών, των σχεδίων βελτίωσης και των επενδύσεων στην μεταποίηση ήταν ελπιδοφόρα αλλά και επιβεβλημένη για όσους γνωρίζουν τα στοιχεία και τις αλήθειες των προηγούμενων προκηρύξεων. Η μέχρι σήμερα, όμως, πορεία υλοποίησης του πρώτου χρονικά Υπομέτρου 6.1  «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έδειξε αρρυθμίες, έλλειψη ετοιμότητας και ακαμψία από την πλευρά του ΥπΑΑΤ που δυσκολεύει σημαντικά το έργο των εκατοντάδων γεωτεχνικών των Περιφερειών που προσπαθούν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα», αναφέρει το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Νέοι Αγρότες: Οι καθυστερήσεις στο πρόγραμμα τους άφησαν χωρίς χρήματα, αδυνατούν να πληρώσουν το κόστος καλλιέργειας

Νέοι Αγρότες: Οι καθυστερήσεις στο πρόγραμμα τους άφησαν χωρίς χρήματα, αδυνατούν να πληρώσουν το κόστος καλλιέργειας

Χωρίς χρήματα έχουν μείνει οι αγρότες, που κατέθεσαν αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών. Οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος έχουν σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντέξουν τα έξοδα καλλιέργειας και να απειλούνται με οικονομική καταστροφή. Αυτό καταγγέλλει στον ΑγροΤύπο ο παραγωγός από την Φθιώτιδα κ. Ηλίας Μαυροζούμης.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,335938 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version