Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Απόψεις - Συνεντεύξεις

Απόψεις - Συνεντεύξεις

RSS feed - Απόψεις, συνεντεύξεις

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 2373 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 238

Πως μπορούμε να αυξήσουμε την αγροτική παραγωγή και να μειώσουμε την υπερβολικά υψηλή φορολογία

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το αγροτικό εισόδημα συρρικνώνεται και ο αγροτικός τομέας φθίνει, αν και αποτελεί βασικό τομέα για την προώθηση της ανάπτυξης εξαιτίας και των περιβαλλοντικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.

Το νομοθετικό πλαίσιο διαχείρισης αδέσποτων σκύλων στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες

Σε άρθρο της, που δημοσιοποίησε ο ΑγροΤύπος, η κ. Θεοδώρα Παπαβασίλη, απόφοιτος της Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πειραιά, ΜΒΑ Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρεται στο νομικό πλαίσιο διαχείρισης αδέσποτων σκύλων στην Ελλάδα και στις άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες.

«Ζούμε το όνειρό μας», δηλώνουν με αρκετή δόση ειρωνείας οι κτηνοτρόφοι

Με πικρία, αλλά και ιδιαίτερα καυστικό και ειρωνικό τρόπο, οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της Ανατολικής Μακεδονία Θράκης (ΑΜΘ), σε επιστολή τους προς το ΥπΑΑΤ, περιγράφουν τα προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο της ελληνικής κτηνοτροφίας. Η επιστολή, που έχει τίτλο: «ζούμε το όνειρό μας», αναφέρει τι δεν έχει γίνει και περιγράφει την «εικονική πραγματικότητα» που δίνουν οι δηλώσεις και ανακοινώσεις της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ.

Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας: Γολγοθά βιώνουν τα τελευταία έτη οι ροδακινοπαραγωγοί

«Το δικό μας Γολγοθά, βιώνουμε τα τελευταία έτη οι ροδακινοπαραγωγοί, αφού τα χτυπήματα που δεχόμαστε δεν έχουν τελειωμό, με την κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας. Και προσθέτει:

«Ο ΕΛΓΑ αγνόησε πάγιες εντολές με αποτέλεσμα πολλοί να μείνουμε εκτός αποζημίωσης» καταγγέλλουν αγρότες από την Ξάνθη

Νέα κρούσματα από παραγωγούς που έμειναν εκτός από το πρόσφατο πακέτο αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ (8,5 εκατ. ευρώ για ζημιές του 2018), είχαμε τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το Πάσχα η νέα πρόταση ΥπΑΑΤ για τα τρακτέρ των Σχεδίων Βελτίωσης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/4) συνάντηση στο ΥπΑΑΤ, του Προεδρείου του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) με τον Υπουργό κ. Σταύρο Αραχωβίτη, με θέμα την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την δημοσιοποίηση από πλευράς της Διαχειριστικής Αρχής, καταλόγου με ανώτατες επιλέξιμες τιμές ελκυστήρων για τα Σχέδια Βελτίωσης. Όπως δήλωσαν στον ΑγροΤύπο εκπρόσωποι του ΣΕΑΜ, «η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και η στάση του κ. Αραχωβίτη ήταν πολύ θετική».

Τις επόμενες ημέρες η απόφαση του δικαστηρίου για ένταξη του ΘΕΣγάλα στον προπτωχευτικό κώδικα, έρχονται νέοι κωδικοί προϊόντων

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αποφανθεί το δικαστήριο αναφορικά με την αίτηση ένταξης στον προ-πτωχευτικό κώδικα (Άρθρο 106 Β’) που κατέθεσε ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣγάλα. Η αίτηση του Συνεταιρισμού, που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να εισέλθει με επιτυχία στον ελληνικό «χάρτη» των γαλακτοκομικών προϊόντων και ν’ αποτελέσει υπολογίσιμο αντίπαλο για τους μεγάλους του κλάδου, μπαίνοντας όμως σε μια επικίνδυνη φάση μετέπειτα λόγω έλλειψης ρευστότητας συζητήθηκε στις 22 Μαρτίου 2019.

Ιδιωτικοποίηση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας καταγγέλλουν ΠΕΓΔΥ και ΠΟΓΕΔΥ, έρχεται σχέδιο νόμου για αγροτικό συνδικαλισμό που αναφέρεται στον κτηνίατρο εκτροφής

Για ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και του Επίσημου Κτηνιατρικού Ελέγχου, κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους η Πανελλήνια Ένωση Κτηνιάτρων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΓΔΥ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ).

Έλληνες χοιροτρόφοι: Αδικαιολόγητη οποιαδήποτε αύξηση τιμών στο σουβλάκι

Έλληνες χοιροτρόφοι: Αδικαιολόγητη οποιαδήποτε αύξηση τιμών στο σουβλάκι

Με αφορμή δημοσιεύματα περί επικείμενης αύξησης των τιμών στα σουβλάκια χοιρινού κρέατος ο ΑγροΤύπος απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων κ. Γιάννη Μπούρα.

E-LA-WON: Ελαιόλαδο με όνομα από την αρχαιότητα και χρυσαφένια γεύση

Ο κ. Γιάννης Καμπούρης, με καταγωγή από την Ίμβρο, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας E-LA-WON, που ασχολείται με την καλλιέργεια ελιάς, συγκομιδή, ελαιοποίηση και τυποποίηση. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο «το brand name του ελαιόλαδου μας έχει αρχαιολογικές ρίζες, αφού στις πινακίδες της Γραμμικής Γραφής Β το E-LA-WON σήμαινε ΕΛΑΙΟΝ». Μιλάμε για ένα γκουρμέ προϊόν, σε συσκευασία πολλών αστέρων και σε τιμή που δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό «λευκός χρυσός».

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 9,800781 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version