Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 451 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 46

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 4 - 10/8/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών, με αυξημένες ροές και τις προοπτικές να είναι ευοίωνες Η συγκομιδή των σταφυλιών σε Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και Ελλάδα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Συνεχίζεται επίσης η εξαγωγή λοιπών ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων με αυξητικές τάσεις (+9,8%), έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου και με τη ζήτηση σε ροδάκινα και νεκταρίνια αυξημένη.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 28/7 - 3/8/2018

Μηδενικές ροές έχουμε στις εξαγωγές φράουλας. Συνεχίζονται οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με τις προοπτικές να είναι ευοίωνες. Η συγκομιδή των σταφυλιών στην Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και την Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Για τους καταναλωτές, τα επιτραπέζια σταφύλια είναι πλέον φθηνότερα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/7/2018

Συνεχίσθηκαν με μικρές ροές οι εξαγωγές φράουλας. Συνεχίζονται οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με τις προοπτικές να είναι ευοίωνες. Η εξαγωγή ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων γίνεται με αυξητικούς ρυθμούς (η αύξηση φτάνει κατά μέσο όρο σε ποσοστό 9%) έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου (εξαίρεση έχουν τα ροδάκινα που έχουμε μικρή μείωση).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/7/2018

Συνεχίσθηκαν με μικρές ροές οι εξαγωγές φράουλας. Ξεκίνησαν με καλές προοπτικές οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών. Συνεχίζεται η εξαγωγή ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων, με αυξητικούς ρυθμούς. Παρουσιάζουν αύξηση σε ποσοστό 8,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ειδικότερα:

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/7/2018

Συνεχίσθηκαν με μικρές ροές οι εξαγωγές φράουλας. Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων, με αυξητικούς ρυθμούς. Παρουσιάζουν αύξηση σε ποσοστό 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ειδικότερα:

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 29/6 - 6/7/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών με ελάχιστες ποσότητες και περαιώθηκαν οι εξαγωγές μανταρινιών οι οποίες παρουσίασαν ρεκόρ.Με μεγάλο ρεκόρ ύψους 158,033 τόνων έναντι 107.285 πέρσυ ουσιαστικώς τελείωσαν οι εξαγωγές ακτινιδίων κατατάσσοντας την χώρα μας στην 3η παγκόσμια εμπορική δύναμη.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 23-29/6/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών με ελάχιστες ποσότητες. Ρεκόρ με 157.985 τόνους έναντι 107.283 πέρσι σημείωσαν οι εξαγωγές ακτινιδίων. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων και οι εξαγωγές αγγουριών και τοματών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 16-22/6/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών με ελάχιστες ποσότητες. Οι εξαγωγές ακτινιδίων ουσιαστικώς ολοκληρώθηκαν με τις ποσότητες  να καταγράφουν για άλλη μια εβδομάδα «ρεκόρ» όλων των εποχών, με 157.858 τόνους έναντι 107.277 πέρσι. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και τοματών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 9-15/6/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών με ελάχιστες ποσότητες Οι εξαγωγές ακτινιδίων βρίσκονται στο τέλος τους με τις μέχρι σήμερα ποσότητες εξαγωγών να καταγράφουν για άλλη μια εβδομάδα «ρεκόρ» όλων των εποχών, με 157.410 τόνους έναντι 107.253 πέρσι. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και τοματών. Με μεγάλη ροή συνεχίζονται και οι εξαγωγές φράουλας, καταγράφοντας ήδη ρεκόρ πενταετίας και αυτές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 1-8/6/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών  και μανταρινιών με ελάχιστες ποσότητες. Οι εξαγωγές ακτινιδίων βρίσκονται στο τέλος τους με τις μέχρι σήμερα ποσότητες  εξαγωγών  να καταγράφουν για άλλη  μια εβδομάδα ρεκόρ με 157.569 τόνους  έναντι 107.268 πέρσυ.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,15625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version