Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 457 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 46

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 13 - 19/10/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών, με πολύ μικρούς ρυθμούς και με την ζήτηση αυξημένη μαζί και οι τιμές. Η συγκομιδή συνεχίζεται στην Βόρεια Ελλάδα με πολύ μικρούς ρυθμούς, ενώ βρισκόμαστε στο τέλος της εμπορικής περιόδου.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 6 - 12/10/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών, με πολύ μικρούς ρυθμούς και με την ζήτηση αυξημένη μαζί και οι  τιμές  πλην όμως η συγκομιδή στην Νότια Ελλάδα έχει τελειώσει, ενώ συνεχίζεται στην Βόρεια Ελλάδα ,με μικρότερους ρυθμούς και προοπτικές καλύτερων τιμών παραγωγού.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 22 - 28/9/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με μικρότερους ρυθμούς και ζήτηση αυξημένη. Η συγκομιδή στη νότια Ελλάδα βρίσκεται στο τέλος της, ενώ συνεχίζεται στη βόρεια Ελλάδα με προοπτικές καλύτερων τιμών στην παραγωγή. Με μικρούς ρυθμούς συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων. Αναμένεται η έναρξη συγκομιδής και εξαγωγής χειμερινών φρούτων και λαχανικών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 15 - 21/9/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με μικρότερους ρυθμούς και ζήτηση αυξημένη, όμως η συγκομιδή στη νότια Ελλάδα βρίσκεται στο τέλος της, ενώ συνεχίζεται στη βόρεια Ελλάδα με προοπτικές καλύτερων τιμών στην παραγωγή. Με πολύ χαμηλούς ρυθμούς συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων, ελαφρώς αυξημένους έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 1 - 7/9/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με καλούς ρυθμούς και ζήτηση αυξημένη. Η ωριμότητα που υπήρξε σε κάποιες περιοχές της χώρας όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα εξάντληση των αποθεμάτων. Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων, με αυξημένους ρυθμούς (+3,2%) έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, με τη ζήτηση σε ροδάκινα και νεκταρίνια κανονική για την εποχή και τις τιμές πώλησης αλλά και παραγωγού σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25 - 31/8/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών, με μειωμένη για την εποχή ροή, οφειλόμενη στην υπερπροσφορά (ισπανικών κ.α.) στις καταναλωτικές αγορές. Αναμένεται σταδιακή αποκατάσταση της ζήτησης και ομαλοποίησή της μετά τις 10/9/2018.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 4 - 10/8/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών, με αυξημένες ροές και τις προοπτικές να είναι ευοίωνες Η συγκομιδή των σταφυλιών σε Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και Ελλάδα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Συνεχίζεται επίσης η εξαγωγή λοιπών ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων με αυξητικές τάσεις (+9,8%), έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου και με τη ζήτηση σε ροδάκινα και νεκταρίνια αυξημένη.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 28/7 - 3/8/2018

Μηδενικές ροές έχουμε στις εξαγωγές φράουλας. Συνεχίζονται οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με τις προοπτικές να είναι ευοίωνες. Η συγκομιδή των σταφυλιών στην Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και την Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Για τους καταναλωτές, τα επιτραπέζια σταφύλια είναι πλέον φθηνότερα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/7/2018

Συνεχίσθηκαν με μικρές ροές οι εξαγωγές φράουλας. Συνεχίζονται οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με τις προοπτικές να είναι ευοίωνες. Η εξαγωγή ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων γίνεται με αυξητικούς ρυθμούς (η αύξηση φτάνει κατά μέσο όρο σε ποσοστό 9%) έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου (εξαίρεση έχουν τα ροδάκινα που έχουμε μικρή μείωση).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/7/2018

Συνεχίσθηκαν με μικρές ροές οι εξαγωγές φράουλας. Ξεκίνησαν με καλές προοπτικές οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών. Συνεχίζεται η εξαγωγή ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων, με αυξητικούς ρυθμούς. Παρουσιάζουν αύξηση σε ποσοστό 8,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ειδικότερα:

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,0859375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version