Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 348 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 35

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/5/2016

Ξεκίνησαν, πρωιμότερα από πέρσι, οι εξαγωγές των θερινών φρούτων ροδάκινων, βερίκοκων, νεκταρινιών, κερασιών αλλά και καρπουζιών, πεπονιών, με ευοίωνες προοπτικές και με τιμές ανταποκρινόμενες σε αυτές των καταναλωτικών αγορών. Συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων, κυρίως προς χώρες της Μ. Ανατολής, καθώς και αγγουριών και τοματών, κυρίως προς Βαλκανικές αγορές. Επίσης συνεχίσθηκαν με φθίνοντες ρυθμούς οι εξαγωγές πορτοκαλιών και ακτινιδίων και με ελάχιστους μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ. Συνεχίζονται και οι εξαγωγές φράουλας κυρίως προς τις αγορές της δυτικής Ευρώπης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/5/2016

Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές μήλων, κυρίως προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και εξαγωγές ντομάτας και αγγουριών προς βαλκανικές χώρες. Με μικρούς ρυθμούς οι εξαγωγές ακτινιδίων, πορτοκαλιών και με ελάχιστες ποσότητες μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με αυξημένους ρυθμούς κυρίως προς τις αγορές της Δύσης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/5/2016

Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές μήλων, κυρίως προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και εξαγωγές ντομάτας και αγγουριών προς βαλκανικές χώρες (+50% περίπου). Συνεχίζονται με μικρούς ρυθμούς οι εξαγωγές ακτινιδίων, πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ, με αρκετές όμως ποσότητες και των τριών ειδών αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με αυξημένους ρυθμούς (+32% περίπου) κυρίως προς τις αγορές της Δύσης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 29/4 - 6/5/2016

Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές μήλων, κυρίως προς τις χώρες της Μέσης Ανατολήςβ αλλά και εξαγωγές ντομάτας και αγγουριών προς βαλκανικές χώρες. Συνεχίζονται με μικρούς ρυθμούς οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ αλλά και ακτινιδίων, με αρκετές ποσότητες και των τριών ειδών αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν κυρίως προς τις αγορές της Δύσης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 23 - 28/4/2016

Με μικρούς σχετικά ρυθμούς συνεχίσθηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών αλλά και ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 1.115 τόνους), με αρκετές ποσότητες αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς χώρες της Μέσης Ανατολής. Συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών και τοματών. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν κυρίως προς τις αγορές της Δύσης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 16 - 22/4/2016

Με μικρούς σχετικά ρυθμούς συνεχίσθηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ αλλά και ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 1078 τόνους), με αρκετές ποσότητες αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Με καλύτερους ρυθμούς κινούνται οι εξαγωγές στις Βαλκανικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς χώρες της Μέσης Ανατολής. Συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών και τοματών. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με προσανατολισμό στις αγορές της Δύσης και με υστέρηση στις τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 9 - 15/4/2016

Με μικρούς σχετικά ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και αυτή την εβδομάδα, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ αλλά και ακτινιδίων, που συνεχίζουν τις εξαγωγές και προς τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 1.009 τόνους), με αρκετές ποσότητες αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Με καλύτερους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές στις Βαλκανικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και αγγουριών και τομάτας. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν κυρίως με προσανατολισμό στις αγορές της Δύσης και με υστέρηση στις τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 2 - 8/4/2016

Με μειωμένους ρυθμούς, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 922 τόνοι). Αρκετές ποσότητες είναι αδιάθετες είτε συγκομισμένες είτε αποθηκευμένες. Με καλύτερους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές προς τις βαλκανικές χώρες. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς τις αγορές της Μέσης Ανατολής, όπως και οι εξαγωγές αγγουριών και ντομάτας. Οι εξαγωγές φράουλας γίνονται κυρίως προς τις αγορές της δυτικής Ευρώπης με υστέρηση τιμών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25/3 - 1/4/2016

Με μειωμένους ρυθμούς, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 889 τόνοι). Και τη νέα εβδομάδα αναμένεται μειωμένη ζήτηση μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης και με καλύτερους ρυθμούς στις Βαλκανικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων (κυρίως προς χώρες της Μ. Ανατολής), καθώς και αγγουριών και τοματών. Με μικρότερους ρυθμούς συνεχίστηκαν οι εξαγωγές φράουλας.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 19 - 24/3/2016

Με αυξημένους ρυθμούς, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών λόγω της τροφοδότησης των αγορών εν όψει του Πάσχα των καθολικών. Επίσης με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ αλλά και ακτινιδίων προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Πάντως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται μειωμένη ζήτηση μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής και αγγουριών και τοματών με τις τιμές όμως να είναι σε χαμηλότερα επίπεδα  Επίσης οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με καλούς ρυθμούς.

Επιστροφή

1990-2016 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5820313 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version