Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 344 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 35

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 23 - 28/4/2016

Με μικρούς σχετικά ρυθμούς συνεχίσθηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών αλλά και ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 1.115 τόνους), με αρκετές ποσότητες αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς χώρες της Μέσης Ανατολής. Συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών και τοματών. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν κυρίως προς τις αγορές της Δύσης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 16 - 22/4/2016

Με μικρούς σχετικά ρυθμούς συνεχίσθηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ αλλά και ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 1078 τόνους), με αρκετές ποσότητες αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Με καλύτερους ρυθμούς κινούνται οι εξαγωγές στις Βαλκανικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς χώρες της Μέσης Ανατολής. Συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών και τοματών. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με προσανατολισμό στις αγορές της Δύσης και με υστέρηση στις τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 9 - 15/4/2016

Με μικρούς σχετικά ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και αυτή την εβδομάδα, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ αλλά και ακτινιδίων, που συνεχίζουν τις εξαγωγές και προς τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 1.009 τόνους), με αρκετές ποσότητες αδιάθετες είτε ηρτημένες ή αποθηκευμένες. Με καλύτερους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές στις Βαλκανικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και αγγουριών και τομάτας. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν κυρίως με προσανατολισμό στις αγορές της Δύσης και με υστέρηση στις τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 2 - 8/4/2016

Με μειωμένους ρυθμούς, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 922 τόνοι). Αρκετές ποσότητες είναι αδιάθετες είτε συγκομισμένες είτε αποθηκευμένες. Με καλύτερους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές προς τις βαλκανικές χώρες. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς τις αγορές της Μέσης Ανατολής, όπως και οι εξαγωγές αγγουριών και ντομάτας. Οι εξαγωγές φράουλας γίνονται κυρίως προς τις αγορές της δυτικής Ευρώπης με υστέρηση τιμών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25/3 - 1/4/2016

Με μειωμένους ρυθμούς, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ακτινιδίων και προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Ινδία 889 τόνοι). Και τη νέα εβδομάδα αναμένεται μειωμένη ζήτηση μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης και με καλύτερους ρυθμούς στις Βαλκανικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων (κυρίως προς χώρες της Μ. Ανατολής), καθώς και αγγουριών και τοματών. Με μικρότερους ρυθμούς συνεχίστηκαν οι εξαγωγές φράουλας.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 19 - 24/3/2016

Με αυξημένους ρυθμούς, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών λόγω της τροφοδότησης των αγορών εν όψει του Πάσχα των καθολικών. Επίσης με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές μανταρινιών ποικιλίας ορτανίκ αλλά και ακτινιδίων προς χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Πάντως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται μειωμένη ζήτηση μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής και αγγουριών και τοματών με τις τιμές όμως να είναι σε χαμηλότερα επίπεδα  Επίσης οι εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με καλούς ρυθμούς.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 5 - 18/3/2016

Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών ποικιλίας Μέρλιν, με τιμές, για τα κατάλληλα προς εξαγωγή, σε υψηλότερα ικανοποιητικά επίπεδα για τον παραγωγό λόγω της τροφοδότησης των αγορών εν όψει του Πάσχα των καθολικών. Επίσης ξεκίνησαν με μικρές προς το παρόν ποσότητες και τα πορτοκάλια Βαλέντσια και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ. Επίσης συνεχίζονται και οι εξαγωγές ακτινιδίων προς χώρες της Νότιας Ασίας. Αναμένεται μετά τα μέσα της εβδομάδος μειωμένη ζήτηση από τις καταναλωτικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων κυρίως προς χώρες της Μ. Ανατολής αλλά και αγγουριών και τοματών (με απώλειες ροής ποσοτήτων λόγω απεργιών και διείσδυσης τουρκικών σε Βουλγαρία, Ρουμανία) με τις τιμές σε χαμηλότερα επίπεδα Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίζονται με καλούς ρυθμούς λόγω εορτών Πάσχα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 27/2 - 4/3/2016

Με ελαφρά βελτιωμένους ρυθμούς, μετά το άνοιγμα των συνόρων, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων ειδικά για τα οποία υπάρχει μια συνεχιζόμενη μικρή αύξηση της ζήτησης προς Ινδία και Ινδονησία (με εξαγωγές μέχρι σήμερα αντίστοιχα 790 τόνοι και 161 τόνοι). Επίσης συνεχίστηκαν και οι εξαγωγές μήλων και αγγουριών και με μεγαλύτερες ποσότητες φραουλών. Οι διαμορφούμενες τιμές είναι ικανοποιητικές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 20 - 26/2/2016

Με μειωμένους ρυθμούς, λόγω απεργιών, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων, για τα οποία υπάρχει μια μικρή αύξηση της ζήτησης προς Ινδία και Ινδονησία, με εξαγωγές που μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 733 τόνους και 161 τόνους αντίστοιχα. Επίσης συνεχίστηκαν και οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και με μεγαλύτερες ποσότητες φράουλας. Οι διαμορφούμενες τιμές είναι ικανοποιητικές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 13 - 19/2/2016

Με μειωμένους ρυθμούς, λόγω απεργιών, συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων, για τα οποία υπάρχει μια συνεχιζόμενη μικρή αύξηση της ζήτησης προς Ινδία και Ινδονησία, με εξαγωγές που μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 733 τόνους και 161 τόνους αντίστοιχα. Επίσης συνεχίστηκαν και οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και με μεγαλύτερες ποσότητες φράουλας. Οι διαμορφούμενες τιμές είναι ικανοποιητικές.

Επιστροφή

1990-2016 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,53125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version