Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 437 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 44

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 6-13/4/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών με πολύ χαμηλούς ρυθμούς λόγω αφ’ ενός της μικροκαρπίας της υφιστάμενης ηρτημένης παραγωγής  και των υπέρμετρων απαιτήσεων της παραγωγής.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 31/3/2018 - 5/4/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών με υποτονικούς ρυθμούς αφ’ ενός λόγω της κάλυψης της ζήτησης αλλά και της μικροκαρπίας της υφιστάμενης ηρτημένης παραγωγής. Οι εξαγωγές ακτινιδίων συνεχίσθηκαν με επίσης μικρή ροή.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 24 - 30/3/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών, με μικρές ποσότητες αφ’ ενός λόγω της κάλυψης της ζήτησης και αφ’ ετέρου λόγω της μικροκαρπίας και μη ανταπόκρισης της υφιστάμενης ηρτημένης παραγωγής στις απαιτήσεις των καταναλωτικών αγορών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 17 - 23/3/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών όπως και οι εξαγωγές ακτινιδίων που συνεχίσθηκαν με καλή ροή. Οι μέχρι σήμερα ποσότητες εξαγωγών καταγράφουν για άλλη μια εβδομάδα ρεκόρ σε ποσότητα με 136.336 τόνους έναντι 98159 πέρσι, και αναμένεται ότι μέχρι τέλος της εμπορικής περιόδου (30 Σεπτεμβρίου) θα επαναλαμβάνεται η υπέρβαση του. Το εκτιμώμενο ύψος των εξαγωγών, αναμένεται να φτάσει τους 150.000 τόνους.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 10 - 16/3/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών με την ζήτηση σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και με υψηλές τιμές αλλά χωρίς την αναγκαία τροφοδότηση του εξαγωγικού εμπορίου με πρώτη ύλη. Έντονο ήταν το φαινόμενο της διακίνησης ατυποποίητων προϊόντων κατ’ ευθεία από τον αγρό από Bαλκάνιους και Έλληνες εμπόρους. Η προσφορά δεν γίνεται από τους υγιείς φορείς που καλύπτουν μερικώς την υφιστάμενη ζήτηση σε πορτοκάλια ποικιλίας Valencia, χωρίς να έχει υπάρξη εξισορρόπηση καιτων τιμών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 24/2 - 2/3/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών (με ρεκόρ εξαγωγής τους 10ετίας παρότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εξαγωγική τους περίοδος), με υψηλές τιμές αλλά χωρίς την αναγκαία τροφοδότηση του εξαγωγικού εμπορίου με πρώτη ύλη. Η ζήτηση καλύπτεται μερικώς με την έναρξη της συγκομιδής της ποικιλίας Valencia στα πορτοκάλια.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 17 - 23/2/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών, με υψηλές τιμές αλλά χωρίς την αναγκαία τροφοδότηση του εξαγωγικού εμπορίου με πρώτη ύλη. Η ζήτηση θα καλυφθεί με την έναρξη της συγκομιδής της ποικιλίας Valencia τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 10 - 16/2/2018

Συνεχίσθηκαν με μειωμένους για την εποχή ρυθμούς οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων, με υψηλές τιμές αλλά χωρίς την αναγκαία τροφοδότηση του εξαγωγικού εμπορίου με πρώτη ύλη πορτοκαλιών και μανταρινιών. Προς το τέλος της βρίσκεται η συγκομιδή της ποικιλίας πορτοκαλιών Lanelate. H ποικιλία Valencia προβλέπεται να ξεκινήσει προς το τέλος Φεβρουαρίου. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων προς την Αίγυπτο, στο ύψος των 16.885 τόνων, έναντι 30.061 τόνων την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καθώς και αγγουριών, φραουλών και τοματών, με τις διαμορφούμενες τιμές να είναι σταθερές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 3 - 9/2/2018

Συνεχίζονται, με μειωμένους για την εποχή ρυθμούς, οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων. Οι τιμές είναι υψηλές αλλά υπάρχει ανεπαρκή τροφοδότηση του εξαγωγικού εμπορίου με πρώτη ύλη πορτοκαλιών και μανταρινιών. Προς το τέλος της βρίσκεται η συγκομιδή της ποικιλίας πορτοκαλιών Lanelate. Η ποικιλία Valencia αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος Φεβρουαρίου.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 27/1 - 2/2/2018

Με μειωμένους για την εποχή ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων, με καλές τιμές αλλά με ανεπαρκή τροφοδότηση του εξαγωγικού εμπορίου με πρώτη ύλη πορτοκαλιών και μανταρινιών. Συνεχίζεται η συγκομιδή της ποικιλίας Lanelate πορτοκαλιών και των μανταρινιών Ortanique. Όμως την φετινή εμπορική περίοδο παρουσιάστηκε μια πρωίμηση ενός μηνός με τις διαμορφωθείσες τιμές να είναι υψηλές και δεν είναι δυνατόν να καταβληθούν από τις παραδοσιακές μας βαλκανικές αγορές, με συνέπεια μηδαμινές αποστολές προς αυτές. Πάντως οι προοπτικές για τα μανταρίνια είναι ότι θα καταγράψουν ρεκόρ 5ετίας εξαγωγών.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,53125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version