Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 261 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 27

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 26/7 - 1/8/2014

Συνεχίζεται η εξαγωγή κερασιών, καρπουζιών, ροδάκινων, νεκταρινιών και πεπονιών. Ξεκίνησαν οι εξαγωγές πρώιμων επιτραπέζιων σταφυλιών. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ότι υπήρξε επιβολή εμπάργκο από τη Ρωσία στα εισαγόμενο φρούτα και λαχανικά από την Πολωνία. «Απαιτείται άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση της ελληνικής διπλωματίας σε ανώτατο επίπεδο, ώστε να προληφθεί η εκδήλωση μέτρων στα ελληνικά φρούτα από ρωσικής πλευρά και να υπάρξει αποκλιμάκωση της κρίσης και αποτροπή ενός ρωσικού εμπάργκο στις ελληνικές εξαγωγές. Σε αντίθετη περίπτωση οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές για την ελληνική αγροτική οικονομία».

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 19 - 25/7/2014

Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή στους ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές, κερασιών (που αυτή την εποχή ολοκληρώνονται), ροδάκινων (που είναι στην αιχμή τους), καρπουζιών και πεπονιών. Οι τιμές είναι σημαντικά μειωμένες έναντι των αντιστοίχων περσινών οφειλόμενες σε υπερπροσφορά τόσο στις αγορές της E.E. όσο και προς τις αγορές τρίτων χωρών (Ρωσία κ.α) με μικρή βελτίωση έναντι των προηγουμένων εβδομάδων στις τιμές των καρπουζιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 5 - 11/7/2014

Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές βερίκοκων, κερασιών, ροδάκινων, καρπουζιών και πεπονιών. Οι τιμές παραμένουν σημαντικά μειωμένες έναντι των αντιστοίχων περσινών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 28/6 - 4/7/2014

Συνεχίσθηκαν με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές βερίκοκων, κερασιών, ροδάκινων, καρπουζιών και πεπονιών. Οι τιμές είναι μειωμένες έναντι των αντιστοίχων περσινών, κάτι που οφείλεται στην υποκατανάλωση που υπάρχει στις αγορές της E.E. και στην υπερπροσφορά προς τις αγορές τρίτων χωρών (Ρωσία κ.α).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/6/2014

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές βερικόκκων, κερασιών, ροδάκινων, καρπουζιών και πεπονιών, με πολύ καλούς ρυθμούς για την εποχή. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες σε αυτές των καταναλωτικών αγορών και είναι μειωμένες έναντι των αντιστοίχων περσινών. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υποκατανάλωση στις αγορές της E.E. και στην υπερπροσφορά προς αγορές τρίτων χωρών (Ρωσία κ.α).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/6/2014

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές βερίκοκων και με πολύ καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, ροδάκινων, καρπουζιών και πεπονιών. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες σε αυτές των καταναλωτικών αγορών και είναι μειωμένες έναντι των αντιστοίχων περσινών Παρατηρείται κορεσμός και υποκατανάλωση στις αγορές της E.E. και στροφή με υπερπροσφορά προς αγορές τρίτων χωρών (Ρωσία κ.α.).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/6/2014

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πρωίμων βερίκοκων και άρχισε η συγκομιδή της ποικιλίας bebeco. Συνεχίσθηκαν επίσης οι εξαγωγές κερασιών, ροδάκινων, καρπουζιών και πεπονιών. Οι τιμές είναι μειωμένες έναντι των αντιστοίχων περσινών. Παρατηρείται γενικότερα μια υποκατανάλωση στις καταναλωτικές αγορές E.E. και υπερπροσφοράς προς αγορές τρίτων χωρών (Ρωσία κ.α.).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 31/5 - 6/6/2014

Συνεχίσθηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εξαγωγές φράουλας και αγγουριών, ενώ με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές βερίκοκων, κερασιών, καρπουζιών και πεπονιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 24 - 30/5/2014

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας και αγγουριών με κύριο προορισμό την αγορά της Ρωσίας. Με μικρούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές των μήλων. Ξεκίνησε η συγκομιδή και εξαγωγή βερίκοκων, κερασιών, καρπουζιών και πεπονιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 10 - 16/5/2014

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας και των αγγουριών με κύριο προορισμό την αγορά της Ρωσίας. Με μικρούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές των μήλων. Αναμένεται η έναρξη συγκομιδής και εξαγωγής βερίκοκων, κερασιών και καρπουζιών, πεπονιών.

Επιστροφή

1990-2014 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6711426 sec | Top
Site Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version