Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 406 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 41

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 29/7 - 4/8/2017

Συνεχίζονται οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια εξακολουθεί να είναι μειωμένη. Μειωμένη παραμένει η ζήτηση σε ροδάκινα και νεκταρίνια λόγω της υπερπροσφοράς και οι τρέχουσες τιμές είναι πολύ χαμηλές για την εποχή.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 22 - 28/7/2017

Συνεχίζονται με ομαλούς ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια εξακολουθεί να είναι μειωμένη στις καταναλωτικές αγορές λόγω υπερπροσφοράς από ανταγωνιστικές χώρες. Ο ρυθμός των εξαγωγών θα εξακολουθήσει να έχει φθίνουσα πορεία τις επόμενες εβδομάδες.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 1 - 7/7/2017

Συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια είναι μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα λόγω πολύ μεγάλων ποσοτήτων με χαμηλές τιμές από Κροατία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Ουγγαρία κ.α. Ο ρυθμός των εξαγωγών επιβραδύνεται και αναμένεται να μειωθεί περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 24 - 30/6/2017

Συνεχίζονται με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια παραμένει αυξημένη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στις καταναλωτικές αγορές. Όμως αυξημένη είναι και η προσφορά, με την είσοδο στις αγορές πολύ μεγάλων ποσοτήτων (από Κροατία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Ουγγαρία) με τιμές τόσο χαμηλές που δεν μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός από τα καρπούζια της χώρα μας. Ο ρυθμός των εξαγωγών επιβραδύνεται και αναμένεται να μειωθεί περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 17 - 23/6/2017

Συνεχίστηκαν με αυξανόμενους ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών και με μικρούς βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια είναι αυξημένη για την εποχή για τα «στρογγυλά» αλλά είναι χαμηλή για τις «βαρέλες».

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 10 - 16/6/2017

Συνεχίστηκαν με αυξανόμενους ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών και με μικρούς βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια είναι αυξημένη για την εποχή με τις διαμορφούμενες τιμές πολύ υψηλές για την συγκεκριμένη περίοδο λόγω του ότι η προσφορά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 3 - 9/6/2017

Συνεχίστηκαν με αυξανόμενους ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών και με μικρούς βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια είναι αυξημένη για την εποχή με τις διαμορφούμενες τιμές πολύ υψηλές για την συγκεκριμένη περίοδο λόγω του ότι η προσφορά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 27/5 - 2/6/2017

Συνεχίστηκαν με αυξανόμενους ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια είναι αυξημένη για την εποχή. Αντίθετα υποτονική είναι μέχρι στιγμής η ζήτηση βερίκοκων και ροδάκινων. Συνεχίστηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και μήλων. Με μικρούς ρυθμούς συνεχίστηκαν οι εξαγωγές ακτινιδίων και με αυξημένους της φράουλας.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 20 - 26/5/2017

Συνεχίστηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών, καθώς και μήλων. Με αυξανόμενους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές κερασιών και καρπουζιών, ενώ ξεκίνησαν οι εξαγωγές βερίκοκων και ροδάκινων. Εφιστάται η προσοχή για τον αυστηρό έλεγχο της τήρησης των εμπορικών - ποιοτικών προδιαγραφών των εξαγομένων νωπών φρούτων.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 13 - 19/5/2017

Συνεχίστηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών, καθώς και μήλων (με τις ποσότητες προς Αίγυπτο να διαμορφώνονται την 19/5/2017 στο επίπεδο των 39.463 τόνων έναντι 59.465 την αντίστοιχη περσινή περίοδο).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,546875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version