Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 291 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 30

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/3/2015

Συνεχίζεται η ροή της εξαγωγής ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης συνεχίστηκαν με σχετικά αυξημένους ρυθμούς λόγω εορτών του Πάσχα οι εξαγωγές πορτοκαλιών (ποικιλίας Valencia), φράουλας και μήλων. Ακόμη με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/3/2015

Συνεχίζεται η ροή της εξαγωγής ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως επίσης και της φράουλας αλλά και των μήλων. Επίσης συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia με ρυθμούς εξαγωγής αυξημένους σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμη με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/3/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης συνεχίζονται οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Με μικρούς ρυθμούς γίνεται η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia, ενώ οι ροές των εξαγωγών είναι ελαφρά βελτιωμένες. Επίσης συνεχίζεται η συγκομιδή μανταρινιών Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, ενώ οι εξαγωγές αγγουριών γίνονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και αρκετά αυξημένες τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 28/2 - 6/3/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων (με μικρότερες ποσότητες) η οποία βαίνει όμως προς το τέλος της και γίνεται κυρίως από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης συνεχίζονται οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Με μικρούς ρυθμούς γίνεται η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia, ενώ οι ροές των εξαγωγών είναι χαμηλές λόγω ζήτησης επιτραπέζιων ποικιλιών στις αγορές. Επίσης συνεχίζεται η συγκομιδή μανταρινιών Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, καθώς και οι εξαγωγές αγγουριών με ικανοποιητικούς ρυθμούς και αυξημένες τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/2/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας και μήλων. Με μικρούς ρυθμούς συνεχίζεται η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και αναμένεται μέρα με τη μέρα η αύξηση των εξαγομένων ποσοτήτων. Στο μεταξύ συνεχίσθηκε η συγκομιδή μανταρινιών Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, ενώ με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εξαγωγές αγγουριών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/2/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, και μήλων. Επίσης συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών, ποικιλίας Navels, αν και βρισκόμαστε προς το τέλος της εμπορικής περιόδου τους. Αναμένεται η ουσιαστική έναρξη συγκομιδής της ποικιλίας Βαλέντσια. Με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκε η συγκομιδή και εξαγωγή μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ, με ικανοποιητικές τιμές, καθώς και οι εξαγωγές αγγουριών, με καλή ζήτηση και υψηλές τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/2/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας και μήλων. Επίσης συνεχίσθηκε η συγκομιδή πορτοκαλιών, με τις εξαγωγές τους να γίνονται από κατάλληλα προϊόντα και τις τιμές να είναι αυξημένες σε σχέση αυτές που ήταν πριν την κακοκαιρία. Βρισκόμαστε εν αναμονή της έναρξης συγκομιδής για τα πορτοκάλια της ποικοιλίας Βαλέντσια. Με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκε η συγκομιδή μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, ενώ στις τιμές αγγουριών υπήρξε ανάκαμψη.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 31/1 - 6/2/2015

Με ομαλούς ρυθμούς συνεχίσθηκε και αυτή την εβδομάδα η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, αγγουριών και μήλων. Επίσης με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν και οι εξαγωγές στα πορτοκάλια.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 24 - 30/1/2015

Συνεχίσθηκαν, οι εξαγωγές ακτινιδίων, αγγουριών με βελτιωμένες τιμές και των μήλων προς τις αραβικές χώρες. Επίσης οι εξαγωγές στα μανταρίνια με την ποικιλία Ορτανίκ συνεχίστηκαν με καλή ροή και με ικανοποιητικές τιμές, ικανοποιητική επίσης ζήτηση παρατηρείται και στα πορτοκάλια. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίζονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς με όλο και πιο αυξημένους όγκους συγκομιδής και με τιμές ικανοποιητικές προς το παρόν.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 17 - 23/1/2015

Συνεχίσθηκαν, μετά την ομαλοποίηση των καιρικών συνθηκών, οι εξαγωγές ακτινιδίων και αγγουριών με βελτιωμένες τιμές, καθώς και μήλων προς τις αραβικές χώρες. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές στα μανταρίνια, που βαίνουν προς τερματισμό της ποικιλίας Κλημεντίνες (γίνονται κυρίως από αποθέματα), ενώ αυξημένη ζήτηση υπάρχει για την ποικιλία Nova (που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συγκομιδή). Στα πορτοκάλια η απορρόφηση συνεχίζεται με εκτίμηση ότι η ποικιλία Navels θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει και οι εξαγωγές φράουλας με ικανοποιητικές προς το παρόν τιμές.

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5664063 sec | Top
Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version