Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 248 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 25

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 12 - 17/4/2014

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας και αγγουριών, με κύριο προορισμό μειωμένης απορροφητικότητας την αγορά της Ρωσίας και τις όμορες Βαλκανικές ώρες, παρά την αβεβαιότητα για τις εξελίξεις της κρίσης Ρωσίας - Ουκρανίας. Συνεχίζονται οι εξαγωγές ακτινιδίων μειωμένες προς Ρωσία και οι εξαγωγές των μήλων με την ζήτηση και τις τιμές να διατηρούνται περίπου στα ίδια με πέρσι επίπεδα. Με μικρούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές στα πορτοκάλια, που αφορούν πλέον κυρίως την ποικιλία Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 5 - 11/4/2014

Συνεχίσθηκαν με καλούς ρυθμούς αλλά χαμηλότερες τιμές οι εξαγωγές φράουλας και αγγουριών, με κύριο προορισμό τη ρώσικη αγορά, παρά την αβεβαιότητα για τις εξελίξεις της κρίσης Ρωσίας - Ουκρανίας. Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές ακτινιδίων και οι εξαγωγές των μήλων με την ζήτηση και τις τιμές να διατηρούνται περίπου στα ίδια επίπεδα. Με μειούμενους ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές στα πορτοκάλια που αφορούν πλέον κυρίως την ποικιλία Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 29/3 - 4/4/2014

Συνεχίσθηκαν με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές της φράουλας και των αγγουριών, με κύριο προορισμό την αγορά της Ρωσίας, παρά την αβεβαιότητα για τις εξελίξεις της κρίσης Ρωσίας - Ουκρανίας. Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές ακτινιδίων και οι εξαγωγές των μήλων, με την ζήτηση και τις τιμές να διατηρούνται περίπου στα ίδια επίπεδα. Με μειούμενους ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές στα πορτοκάλια που αφορούν πλέον κυρίως την ποικιλία Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 22 - 28/3/2014

Συνεχίσθηκαν με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές ακτινιδίων. Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εξαγωγές των μήλων με την ζήτηση και τις τιμές να διατηρούνται περίπου στα ίδια επίπεδα. Όσον αφορά τις εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με κύριο προορισμό την αγορά της Ρωσίας, ως και των αγγουριών. Με μειούμενους ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές στα πορτοκάλια που αφορούν πλέον κυρίως την ποικιλία Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 15 - 21/3/2014

Συνεχίσθηκαν με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές ακτινιδίων. Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εξαγωγές των μήλων με την ζήτηση και τις τιμές να διατηρούνται περίπου στα ίδια επίπεδα. Όσον αφορά τις εξαγωγές φράουλας συνεχίσθηκαν με μικρότερους ρυθμούς προς τον κύριο προορισμό την αγορά της Ρωσίας. Το ίδιο ισχύει και για τις εξαγωγές των αγγουριών. Με οριακά μηδενικούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές στα ευρισκόμενα στο πέρας της σεζόν τους πορτοκάλια ποικιλίας Navels, με παράλληλη αύξηση των ποσοτήτων της ποικιλίας Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 8 - 14/3/2014

Συνεχίσθηκαν και αυτή την εβδομάδα με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές ακτινιδίων. Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εξαγωγές των μήλων, με την ζήτηση και τις τιμές να διατηρούνται περίπου στα ίδια επίπεδα. Όσον αφορά τις εξαγωγές φράουλας, συνεχίσθηκαν με κύριο προορισμό την αγορά της Ρωσίας, αλλά και την Κεντρική Ευρώπη, με ευοίωνες προοπτικές για την συνέχισή τους καθώς και αυτές των αγγουριών. Με μειούμενους ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές στα ευρισκόμενα στο πέρας της σεζόν τους πορτοκάλια ποικιλίας Navels, με παράλληλη αύξηση των ποσοτήτων της ποικιλίας Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 1 - 7/3/2014

Συνεχίσθηκαν με κανονικούς ρυθμούς οι εξαγωγές ακτινιδίων, φράουλας, αγγουριών και μήλων. Με μειούμενους ρυθμούς συνεχίσθηκαν και οι εξαγωγές για τα πορτοκάλια ποικιλίας Navels, με αναμενόμενη έναρξη αυτών της ποικιλίας Valencia. Εφιστάται η προσοχή για αυστηρή τήρηση των οργανοληπτικών τους χαρακτηριστικών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 22 – 28/2/2014

Συνεχίσθηκαν με κανονικούς ρυθμούς οι εξαγωγές ακτινιδίων, φράουλας, αγγουριών και μήλων. Με κανονικούς για την εποχή ρυθμούς συνεχίσθηκαν και οι εξαγωγές στα πορτοκάλια ποικιλίας Navels, που στο επόμενο δεκαήμερο τελειώνουν, ενώ η ζήτηση είναι υποτονική.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 15 – 21/2/2014

Με φυσιολογικούς ρυθμούς συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, αγγουριών και μήλων. Επίσης με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν και οι εξαγωγές στα πορτοκάλια, ποικιλίας Navels, που βαίνουν προς το τέλος τους. Δεδομένου ότι η ακολουθούσα προς εξαγωγή ποικιλία πορτοκαλιών Valencia Lates δεν έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τα οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά, εφιστάται η προσοχή για την αυστηρή εποπτεία από τις αρμόδιες αρχές στην συγκομιδή τους.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 8 – 14/2/2014

Με φυσιολογικούς ρυθμούς συνεχίσθηκε και αυτή την εβδομάδα η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, αγγουριών και μήλων. Επίσης με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν και οι εξαγωγές στα πορτοκάλια. Λόγω της πτώσης των θερμοκρασιών στις καταναλωτικές αγορές, «τονώθηκε» η ζήτηση. Όμως συνεχίζεται ο υψηλός ανταγωνισμός από τα ισπανικά πορτοκάλια, καθώς τα ποιοτικά προβλήματα, ιδιαίτερα στην ποικιλία Μέρλιν, λόγω καιρικών συνθηκών, στις παραγωγικές περιφέρειες της χώρας.

Επιστροφή

1990-2014 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,640625 sec | Top
Site Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version