Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 295 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 30

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 18 - 24/4/2015

Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας, μήλων και αγγουριών, ενώ με μικρότερους των ακτινιδίων, πορτοκαλιών Valencia και μανταρινιών Ορτανίκ. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η εμφάνιση στην εγχώρια αγορά των ροδάκινων (που η παραγωγή τους αναμένεται ελαφρώς αυξημένης έναντι πέρσι), των νεκταρινιών (με μικρή μείωση) και των βερίκοκων (με σημαντική μείωση -13%), των κερασιών και βεβαίως των καρπουζιών και πεπονιών, που παρουσιάζουν μια σχετική οψίμηση (καθυστέρηση τουλάχιστον μιας εβδομάδος).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 11 - 17/4/2015

Με μικρότερους ρυθμούς συνεχίσθηκε η εξαγωγή νωπών οπωροκηπευτικών. Αναμένεται βελτίωση της ζήτησης με την εμφάνιση των ανοιξιάτικων προϊόντων που φέτος παρουσιάζουν μικρή οψιμότητα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 4 - 10/4/2015

Με μικρότερους ρυθμούς συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων και φράουλας, μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia, αλλά και μανταρινιών Ορτανίκ. Αναμένεται βελτίωση της ζήτησης με την εμφάνιση των ανοιξιάτικων προϊόντων που φέτος παρουσιάζουν μικρή οψιμότητα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 28/3 - 3/4/2015

Συνεχίσθηκε και αυτή την εβδομάδα η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, μήλων αλλά και αγγουριών. Επίσης συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ. Οι εκτιμήσεις των εξαγωγέων είναι ότι θα υπάρξει μια μικρή μείωση της ζήτησης μετά το Πάσχα αλλά αναμένεται βελτίωσή της στη συνέχεια με εμπλουτισμό των διαθεσίμων προϊόντων με τα ανοιξιάτικα φρούτα που φέτος παρουσιάζουν μικρή οψιμότητα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/3/2015

Συνεχίζεται η ροή της εξαγωγής ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης συνεχίστηκαν με σχετικά αυξημένους ρυθμούς λόγω εορτών του Πάσχα οι εξαγωγές πορτοκαλιών (ποικιλίας Valencia), φράουλας και μήλων. Ακόμη με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/3/2015

Συνεχίζεται η ροή της εξαγωγής ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως επίσης και της φράουλας αλλά και των μήλων. Επίσης συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia με ρυθμούς εξαγωγής αυξημένους σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμη με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/3/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης συνεχίζονται οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Με μικρούς ρυθμούς γίνεται η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia, ενώ οι ροές των εξαγωγών είναι ελαφρά βελτιωμένες. Επίσης συνεχίζεται η συγκομιδή μανταρινιών Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, ενώ οι εξαγωγές αγγουριών γίνονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και αρκετά αυξημένες τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 28/2 - 6/3/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων (με μικρότερες ποσότητες) η οποία βαίνει όμως προς το τέλος της και γίνεται κυρίως από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης συνεχίζονται οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Με μικρούς ρυθμούς γίνεται η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia, ενώ οι ροές των εξαγωγών είναι χαμηλές λόγω ζήτησης επιτραπέζιων ποικιλιών στις αγορές. Επίσης συνεχίζεται η συγκομιδή μανταρινιών Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, καθώς και οι εξαγωγές αγγουριών με ικανοποιητικούς ρυθμούς και αυξημένες τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/2/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας και μήλων. Με μικρούς ρυθμούς συνεχίζεται η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και αναμένεται μέρα με τη μέρα η αύξηση των εξαγομένων ποσοτήτων. Στο μεταξύ συνεχίσθηκε η συγκομιδή μανταρινιών Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, ενώ με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εξαγωγές αγγουριών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/2/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, και μήλων. Επίσης συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών, ποικιλίας Navels, αν και βρισκόμαστε προς το τέλος της εμπορικής περιόδου τους. Αναμένεται η ουσιαστική έναρξη συγκομιδής της ποικιλίας Βαλέντσια. Με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκε η συγκομιδή και εξαγωγή μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ, με ικανοποιητικές τιμές, καθώς και οι εξαγωγές αγγουριών, με καλή ζήτηση και υψηλές τιμές.

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version