Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 414 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 42

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/10/2017

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών κυρίως από την περιοχή της Καβάλας. Με ελάχιστους ρυθμούς και από αποθέματα συνεχίζονται οι εξαγωγές θερινών φρούτων (νεκταρινιών, δαμάσκηνών κ.α.). Συνεχίζονται επίσης και οι εξαγωγές ακτινιδίων.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/10/2017

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με μειωμένους ρυθμούς, κυρίως από την περιοχή της Καβάλας αλλά και οι εξαγωγές έγχρωμων ποικιλιών, με τις τιμές να έχουν διαμορφωθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Με ελάχιστους ρυθμούς και από αποθέματα συνεχίζονται οι εξαγωγές θερινών φρούτων (νεκταρινιών, δαμάσκηνών κ.α.).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 30/9 - 6/10/2017

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με μειωμένους ρυθμούς κυρίως από την περιοχή της Καβάλας. Οι τιμές έχουν διαμορφωθεί σε καλά επίπεδα. Σημειώνεται ότι οι εξαγωγές από το Ηράκλειο ανέρχονται σε 9.032 τόνους, από την Κόρινθο 16.418 τόνους και από Καβάλα 21.983 τόνους. Επίσης με ελάχιστους ρυθμούς και από αποθέματα συνεχίζονται οι εξαγωγές ροδάκινων, νεκταρινιών και δαμάσκηνων.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 23 - 29/9/2017

Ολοκληρώθηκαν οι εξαγωγές καρπουζιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Με βάση τα προσωρινά στοιχεία του ΥπΑΑΤ, έχει καταγραφεί ρεκόρ 15ετίας στα ροδάκινα (ως προς τις εξαγόμενες ποσότητες), ρεκόρ 5ετίας στα βερίκοκα και αύξηση (+14%) στα νεκταρίνια. Εκτιμάται ότι με την δημοσιοποίηση των επισήμων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ θα έχει επιτευχθεί ρεκόρ ποσοτήτων και σε αυτά.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 16 - 22/9/2017

Συνεχίστηκαν οι εξαγωγές καρπουζιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Η ζήτηση στα καρπούζια παρουσιάζει φθίνουσα πορεία και οι εξαγωγές τους βαδίζουν προς το τέλος. Η ζήτηση είναι μειωμένη στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια, με τι τιμές να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα (παρόλα αυτά έχει σημειωθεί ρεκόρ 15ετίας στα ροδάκινα ως προς την ποσότητα).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 2 - 8/9/2017

Συνεχίζονται οι εξαγωγές καρπουζιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Η ζήτηση στα καρπούζια εξακολουθεί να είναι μειωμένη και οι εξαγωγές τους βαδίζουν προς το τέλος. Η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μειωμένη σε σχέση με την υπερπροσφορά στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια, με τι τιμές να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Πάντως, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΥπΑΑΤ, έχει καταγραφεί ρεκόρ εξαγωγών δεκαετίας στα ροδάκινα ως προς τις ποσότητες.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 26/8 - 1/9/2017

Συνεχίζονται οι εξαγωγές καρπουζιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Η ζήτηση στα καρπούζια εξακολουθεί να είναι μειωμένη. Η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μειωμένη σε σχέση με την υπερπροσφορά στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια, με τι τιμές να είναι πολύ χαμηλές. Πάντως, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΥπΑΑΤ, έχει καταγραφεί ρεκόρ εξαγωγών δεκαετίας στα ροδάκινα, πενταετίας στα βερίκοκα και αύξησης +9% σε σχέση με πέρσι στα νεκταρίνια. Επίσης εξακολουθεί να είναι με χαμηλούς ρυθμούς η εξαγωγή επιτραπέζιων σταφυλιών, με προοπτικές να βελτιωθεί μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 19 - 25/8/2017

Συνεχίζονται οι εξαγωγές καρπουζιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Η ζήτηση στα καρπούζια εξακολουθεί να είναι μειωμένη. Μειωμένη παραμένει η ζήτηση και στα ροδάκινα και νεκταρίνια λόγω της υπερπροσφοράς, με τις τιμές να είναι πολύ χαμηλές. Θετικό το μέτρο της απόσυρσης επί πλέον 9.610 τόνων λόγω ρωσικού εμπάργκο.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 29/7 - 4/8/2017

Συνεχίζονται οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια εξακολουθεί να είναι μειωμένη. Μειωμένη παραμένει η ζήτηση σε ροδάκινα και νεκταρίνια λόγω της υπερπροσφοράς και οι τρέχουσες τιμές είναι πολύ χαμηλές για την εποχή.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 22 - 28/7/2017

Συνεχίζονται με ομαλούς ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων. Η ζήτηση στα καρπούζια εξακολουθεί να είναι μειωμένη στις καταναλωτικές αγορές λόγω υπερπροσφοράς από ανταγωνιστικές χώρες. Ο ρυθμός των εξαγωγών θα εξακολουθήσει να έχει φθίνουσα πορεία τις επόμενες εβδομάδες.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,75 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version