Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 305 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 31

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 27/6 - 3/7/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές καρπουζιών, βερίκοκων, κερασιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Αντίθετα με ελάχιστες ποσότητες συνεχίζονται οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 20 - 26/6/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές καρπουζιών, βερίκοκων, κερασιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Επίσης συνεχίσθηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 13 - 19/6/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς και ζήτηση οι εξαγωγές καρπουζιών, βερίκοκων και κερασιών. Με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές ροδάκινων και νεκταρινιών. Επίσης συνεχίσθηκαν με ελάχιστες ποσότητες αλλά καλές τιμές οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Η εξαγωγή στα αγγούρια γίνεται με μικρές ποσότητες αλλά και με καλές τιμές. Συνεχίζονται με μικρές ποσότητες και οι εξαγωγές πορτοκαλιών Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 6 - 12/6/2015

Με ελάχιστες ποσότητες και καλές τιμές συνεχίστηκαν οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Συνεχίζεται η εξαγωγή αγγουριών με μικρές ποσότητες και καλές τιμές. Μικρές ποσότητες εξαγωγών για τα πορτοκάλια ποικιλίας Valencia. Συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς και αυξημένη ζήτηση η εξαγωγή καρπουζιών. Με καλούς ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές βερίκοκων και κερασιών, ενώ αναμένεται η συγκομιδή για τις κύριες ποικιλίες τους. Συνεχίζονται με καλύτερους ρυθμούς οι εξαγωγές πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων και νεκταρινιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 29/5 - 5/6/2015

Προς το τέλος τους βρίσκονται οι εξαγωγές φράουλας και μήλων με καλές τιμές. Συνεχίζεται η εξαγωγή αγγουριών με μικρές ποσότητες αλλά καλύτερες τιμές. Μικρές ποσότητες εξαγωγών έχουμε και στα πορτοκάλια ποικιλίας Valencia. Συνεχίζεται η συγκομιδή με μεγαλύτερες ποσότητες καρπουζιών, ενώ οι εξαγωγές τους γίνονται με ομαλούς ρυθμούς. Με καλούς ρυθμούς γίνεται η εξαγωγή βερίκοκων (αναμένεται μικρή παραγωγή) και κερασιών, καθώς και πεπονιών σε μικρές ποσότητες. Άρχισε η συγκομιδή και εμπορία πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων και νεκταρινιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 23 - 29/5/2015

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας και μήλων με καλές τιμές, σε αντίθεση με τις εξαγωγές αγγουριών που κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Με μικρές ποσότητες αλλά υψηλές τιμές συνεχίζονται και οι εξαγωγές πορτοκαλιών Valencia. Συνεχίζεται η συγκομιδή και η εξαγωγή μικρών ποσοτήτων καρπουζιών, βερίκοκων (αναμένεται μικρή παραγωγή) και πρώιμων ποικιλιών κερασιών, που η παραγωγή τους αναμένεται να κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα και η ποιότητά τους να είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή. Επίσης έχουμε εξαγωγή μικρών ποσοτήτων πεπονιών. Στο μεταξύ άρχισε η συγκομιδή και εμπορία υπερπρώιμων και πρώιμων ροδάκινων και νεκταρινιών (μέχρι στιγμής μικρές ποσότητες έχουν συγκομισθεί).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 16 - 22/5/2015

Συνεχίζονται με καλή πορεία οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Συνεχίσθηκε η εξαγωγή αγγουριών με περαιτέρω πτώση τιμών (υπάρχει υπερπροσφορά στα κηπευτικά από μαζική ωρίμανση λόγω καιρού), ενώ συνεχίσθηκαν ομαλά οι εξαγωγές πορτοκαλιών Valencia. Ξεκίνησε η συγκομιδή καρπουζιών, βερίκοκων (αναμένεται μειωμένη παραγωγή) και κερασιών που η παραγωγή τους θα κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα και θα είναι καλής ποιότητας και μεγέθους. Εμφανίσθηκαν και τα πρώτα πεπόνια στην αγορά. Αναμένεται και η συγκομιδή των υπερπρώιμων και πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων, νεκταρινιών (μικρές ποσότητες ήδη συγκομίσθηκαν).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 9 - 15/5/2015

Συνεχίζονται με καλή πορεία οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Στις εξαγωγές αγγουριών παρουσιάστηκε ξανά μείωση τιμών. Συνεχίζονται με ομαλούς ρυθμούς οι εξαγωγές πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia. Αναμένεται εντός της εβδομάδας η συγκομιδή καρπουζιών που η παραγωγή τους αναμένεται να κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα, ενώ εμφανίστηκαν στην εγχώρια αγορά και τα πρώτα πεπόνια. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η συγκομιδή υπερπρώιμων και πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων και κερασιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 2 - 8/5/2015

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας, μήλων και αγγουριών, με φθίνουσα πορεία τιμών, καθώς και πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia. Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η έναρξη της συγκομιδής ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων, κερασιών και αργότερα καρπουζιών, ενώ ήδη εμφανίσθηκαν τα πρώτα πεπόνια στην εγχώρια αγορά. Θυμίζουμε ότι η Διαχειριστική Επιτροπή Οπωροκηπευτικών της ΕΕ δεν έλαβε απόφαση για μέτρα απόσυρσης (δωρεάν διανομής κ.λ.π.) λόγω ρωσικού εμπάργκο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιφυλάχθηκε να εισηγηθεί εάν και εφ όσον προκύψει ανάγκη.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25/4 - 1/5/2015

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας, μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών Valencia. Αναμένεται η έναρξη συγκομιδής των ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων, κερασιών, καρπουζιών και πεπονιών.

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,921875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version