Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 
 

Βρέθηκαν 393 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 40

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 21/4/2017

Συνεχίζονται με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές μανταρινιών, πορτοκαλιών και αγγουριών. Συνεχίστηκαν και οι εξαγωγές μήλων με υποτονικούς ρυθμούς προς την Αίγυπτο (ενδεικτικό ότι οι εξαγωγές τους μέχρι την 21/4/2017 ήταν στους 37.737 τόνους έναντι 59.268 τόνους την αντίστοιχη περσινή περίοδο). Με μικρή δραστηριότητα οι εξαγωγές ακτινιδίων προς την Ινδία που έχουν διαμορφωθεί στους 3.212 τόνους.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 8 - 13/4/2017

Συνεχίστηκαν με πολύ μικρές ποσότητες οι εξαγωγές μανταρινιών, πορτοκαλιών και αγγουριών. Συνεχίστηκαν και οι εξαγωγές μήλων με χαμηλούς ρυθμούς προς την Αίγυπτο (ενδεικτικό ότι οι εξαγωγές τους μέχρι την 13/4/2017 ήταν στους 37.615 τόνους έναντι 59.104 τόνους την αντίστοιχη περσινή περίοδο). Στάσιμες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα είναι οι εξαγωγές ακτινιδίων προς την Ινδία που έχουν διαμορφωθεί στους 3.189 τόνους.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 1 - 7/4/2017

Συνεχίστηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές μανταρινιών, πορτοκαλιών και αγγουριών. Συνεχίστηκαν και οι εξαγωγές μήλων με χαμηλούς ρυθμούς προς την Αίγυπτο (ενδεικτικό ότι οι εξαγωγές τους μέχρι την 7/4/2017 ήταν στους 36.841 τόνους έναντι 58.241 τόνους την αντίστοιχη περσινή περίοδο). Στάσιμες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα είναι οι εξαγωγές ακτινιδίων προς την Ινδία που έχουν διαμορφωθεί στους 3.189 τόνους.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25 - 31/3/2017

Συνεχίζονται με μικρές ποσότητες οι εξαγωγές μανταρινιών, πορτοκαλιών και αγγουριών. Συνεχίστηκαν και οι εξαγωγές μήλων με την ζήτηση από την Αίγυπτο να παραμένει υποτονική (ενδεικτικό ότι οι εξαγωγές τους μέχρι την 31/3/217 ήταν στους 35.870 τόνους έναντι 58.241 τόνους την αντίστοιχη περσινή περίοδο).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 18 - 24/3/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και Lane Late, καθώς και μανταρινιών Ορτανίκ αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται προσοχή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών. Οι ποσότητες των μήλων που εξήχθησαν προς Αίγυπτο ανέρχονται σε 34.345 τόνους έναντι 57.778 τόνων την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 11 - 17/3/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και Lane Late, καθώς και μανταρινιών Ορτανίκ αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται προσοχή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών. Οι ποσότητες των μήλων που εξήχθησαν προς Αίγυπτο ανέρχονται σε 34.356 τόνους έναντι 57.219 τόνων την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 4 - 10/3/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και μανταρινιών Ορτανίκ αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται προσοχή για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών. Οι ποσότητες ακτινιδίων που εξήχθησαν προς Ινδία ανέρχονται σε 3.104.τόνους, ενώ των μήλων προς Αίγυπτο σε 33.281 τόνους (έναντι 56.554 τόνων την αντίστοιχη περσινή περίοδο). Είναι απαραίτητο η εντατικοποίηση των έλέγχων για την πάταξη της συνεχιζόμενης διακίνησης ατυποποίητων προϊόντων που δυσφημούν την φήμη των ελληνικών προϊόντων.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25/2 - 3/3/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και μανταρινιών Ορτανίκ. Χρειάζεται προσοχή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 18 - 24/2/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών, με τις επιτραπέζιες ποικιλίες Navels, Lanelate κ.λ.π. να έχουν ολοκληρωθεί και να έχει ξεκινήσει η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και μανταρινιών Ορτανίκ. Χρειάζεται προσοχή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 11 - 17/2/2017

Με μικρή ροή συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών, με τις επιτραπέζιες ποικιλίες Navels. Lanelate κ.λ.π. να βρίσκονται στο τέλος της συγκομιδής τους και εν αναμονή της ουσιαστικής έναρξης συγκομιδής της ποικιλίας Βαλέντσια, αφού αποκτήσουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και μανταρινιών Ορτανίκ. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6557617 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version