Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 286 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 29

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/2/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, και μήλων. Επίσης συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών, ποικιλίας Navels, αν και βρισκόμαστε προς το τέλος της εμπορικής περιόδου τους. Αναμένεται η ουσιαστική έναρξη συγκομιδής της ποικιλίας Βαλέντσια. Με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκε η συγκομιδή και εξαγωγή μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ, με ικανοποιητικές τιμές, καθώς και οι εξαγωγές αγγουριών, με καλή ζήτηση και υψηλές τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 7 - 13/2/2015

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας και μήλων. Επίσης συνεχίσθηκε η συγκομιδή πορτοκαλιών, με τις εξαγωγές τους να γίνονται από κατάλληλα προϊόντα και τις τιμές να είναι αυξημένες σε σχέση αυτές που ήταν πριν την κακοκαιρία. Βρισκόμαστε εν αναμονή της έναρξης συγκομιδής για τα πορτοκάλια της ποικοιλίας Βαλέντσια. Με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκε η συγκομιδή μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ με τιμές ικανοποιητικές, ενώ στις τιμές αγγουριών υπήρξε ανάκαμψη.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 31/1 - 6/2/2015

Με ομαλούς ρυθμούς συνεχίσθηκε και αυτή την εβδομάδα η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, αγγουριών και μήλων. Επίσης με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν και οι εξαγωγές στα πορτοκάλια.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 24 - 30/1/2015

Συνεχίσθηκαν, οι εξαγωγές ακτινιδίων, αγγουριών με βελτιωμένες τιμές και των μήλων προς τις αραβικές χώρες. Επίσης οι εξαγωγές στα μανταρίνια με την ποικιλία Ορτανίκ συνεχίστηκαν με καλή ροή και με ικανοποιητικές τιμές, ικανοποιητική επίσης ζήτηση παρατηρείται και στα πορτοκάλια. Οι εξαγωγές φράουλας συνεχίζονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς με όλο και πιο αυξημένους όγκους συγκομιδής και με τιμές ικανοποιητικές προς το παρόν.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 17 - 23/1/2015

Συνεχίσθηκαν, μετά την ομαλοποίηση των καιρικών συνθηκών, οι εξαγωγές ακτινιδίων και αγγουριών με βελτιωμένες τιμές, καθώς και μήλων προς τις αραβικές χώρες. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές στα μανταρίνια, που βαίνουν προς τερματισμό της ποικιλίας Κλημεντίνες (γίνονται κυρίως από αποθέματα), ενώ αυξημένη ζήτηση υπάρχει για την ποικιλία Nova (που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συγκομιδή). Στα πορτοκάλια η απορρόφηση συνεχίζεται με εκτίμηση ότι η ποικιλία Navels θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει και οι εξαγωγές φράουλας με ικανοποιητικές προς το παρόν τιμές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 10 - 16/1/2015

Σε συνεχίστηκαν με ρυθμούς που ανταποκρίνονται στις καιρικές συνθήκες οι οποίες επεκράτησαν στις παραγωγικές περιοχές της χώρας οι εξαγωγές ακτινιδίων, αγγουριών και μήλων (κυρίως προς αραβικές χώρες), καθώς επίσης και πορτοκαλιών και μανταρινιών. Οι ζημιές που επέφεραν στην παραγωγή οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός αναμένεται να εκτιμηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 3 - 9/1/2015

Επανήλθαν, μετά το πέρας των γιορτών, οι καθημερινοί ρυθμοί κατανάλωσης στις ευρωπαϊκές αγορές και συνεχίσθηκε από την Δευτέρα (5/1/2015) η εξαγωγή ακτινιδίων, αγγουριών και μήλων προς τις αραβικές χώρες. Επίσης στα μανταρίνια και στα πορτοκάλια, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός που καταγράφεται σε κάποιες παραγωγικές περιοχές, εκτιμάται ότι επέφεραν ζημιές. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσδιορισθεί το ύψος των ζημιών στην ηρτημένη παραγωγή.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 27/12/2014 - 2/1/2015

Με μειωμένους ρυθμούς συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, αγγουριών και των μήλων προς τις αραβικές χώρες Επίσης στις κλημεντίνες μικρή είναι η ροή εξαγωγών όπως και στα πορτοκάλια. Εκτιμάται ότι από τη Δευτέρα (5/1) θα συνεχισθούν ομαλά οι εξαγωγές όλων των φρούτων και λαχανικών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 20 - 26/12/2014

Με μικρούς ρυθμούς συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων, αγγουριών και με ομαλή ροή των μήλων προς τις αραβικές χώρες. Στις κλημεντίνες και τα πορτοκάλια έχουμε μικρή ροή εξαγωγών. Μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου η υποτονική κατανάλωση θα καλύπτεται από τα δημιουργηθέντα αποθέματα και αναμένεται μετά την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους η ομαλοποίηση της ζήτησης.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 13 - 19/12/2014

Συνεχίστηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών με ικανοποιητικές τιμές εν όψει εορτών Χριστουγέννων. Συνεχίζονται με καλούς ρυθμούς και η εξαγωγή ακτινιδίων, μήλων και με μικρούς ρυθμούς αγγουριών.

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,34375 sec | Top
Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version