Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 309 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 31

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25 - 31/7/2015

Συνεχίσθηκε με μικρούς ρυθμούς η εξαγωγή επιτραπέζιων σταφυλιών. Επίσης με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές καρπουζιών και κερασιών, ενώ με σχετικά καλούς ρυθμούς βερίκοκων, νεκταρινιών και ροδάκινων. Αποκαθίσταται σταδιακά η κανονικότητα στις συναλλαγές και αναμένεται εντατικοποίηση των εξαγωγών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 18 - 24/7/2015

Ξεκίνησε με μικρούς ρυθμούς η εξαγωγή επιτραπέζιων σταφυλιών. Συνεχίζονται με πολύ καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές καρπουζιών και κερασιών. Επίσης με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές βερίκοκων, νεκταρινιών και ροδάκινων. Αναμένεται αύξηση των εξαγωγών μετά την αποκατάσταση της κανονικότητας των εμπορικών συναλλαγών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 11 - 17/7/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές καρπουζιών και κερασιών. Με σχετικά καλούς ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές βερίκοκων, νεκταρινιών και ροδάκινων και αναμένεται η έντασή τους τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας στις εμπορικές συναλλαγές.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 4 – 10/7/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς, παρά τα προβλήματα, οι εξαγωγές καρπουζιών, βερίκοκων, κερασιών, νεκταρινιών και ροδάκινων. Επίσης συνεχίσθηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές μήλων και αγγουριών αλλά και οι εξαγωγές μικρών ποσοτήτων πορτοκαλιών Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 27/6 - 3/7/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές καρπουζιών, βερίκοκων, κερασιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Αντίθετα με ελάχιστες ποσότητες συνεχίζονται οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 20 - 26/6/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές καρπουζιών, βερίκοκων, κερασιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Επίσης συνεχίσθηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 13 - 19/6/2015

Συνεχίσθηκαν με πολύ καλούς ρυθμούς και ζήτηση οι εξαγωγές καρπουζιών, βερίκοκων και κερασιών. Με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές ροδάκινων και νεκταρινιών. Επίσης συνεχίσθηκαν με ελάχιστες ποσότητες αλλά καλές τιμές οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Η εξαγωγή στα αγγούρια γίνεται με μικρές ποσότητες αλλά και με καλές τιμές. Συνεχίζονται με μικρές ποσότητες και οι εξαγωγές πορτοκαλιών Valencia.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 6 - 12/6/2015

Με ελάχιστες ποσότητες και καλές τιμές συνεχίστηκαν οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Συνεχίζεται η εξαγωγή αγγουριών με μικρές ποσότητες και καλές τιμές. Μικρές ποσότητες εξαγωγών για τα πορτοκάλια ποικιλίας Valencia. Συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς και αυξημένη ζήτηση η εξαγωγή καρπουζιών. Με καλούς ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές βερίκοκων και κερασιών, ενώ αναμένεται η συγκομιδή για τις κύριες ποικιλίες τους. Συνεχίζονται με καλύτερους ρυθμούς οι εξαγωγές πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων και νεκταρινιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 29/5 - 5/6/2015

Προς το τέλος τους βρίσκονται οι εξαγωγές φράουλας και μήλων με καλές τιμές. Συνεχίζεται η εξαγωγή αγγουριών με μικρές ποσότητες αλλά καλύτερες τιμές. Μικρές ποσότητες εξαγωγών έχουμε και στα πορτοκάλια ποικιλίας Valencia. Συνεχίζεται η συγκομιδή με μεγαλύτερες ποσότητες καρπουζιών, ενώ οι εξαγωγές τους γίνονται με ομαλούς ρυθμούς. Με καλούς ρυθμούς γίνεται η εξαγωγή βερίκοκων (αναμένεται μικρή παραγωγή) και κερασιών, καθώς και πεπονιών σε μικρές ποσότητες. Άρχισε η συγκομιδή και εμπορία πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων και νεκταρινιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 23 - 29/5/2015

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας και μήλων με καλές τιμές, σε αντίθεση με τις εξαγωγές αγγουριών που κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Με μικρές ποσότητες αλλά υψηλές τιμές συνεχίζονται και οι εξαγωγές πορτοκαλιών Valencia. Συνεχίζεται η συγκομιδή και η εξαγωγή μικρών ποσοτήτων καρπουζιών, βερίκοκων (αναμένεται μικρή παραγωγή) και πρώιμων ποικιλιών κερασιών, που η παραγωγή τους αναμένεται να κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα και η ποιότητά τους να είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή. Επίσης έχουμε εξαγωγή μικρών ποσοτήτων πεπονιών. Στο μεταξύ άρχισε η συγκομιδή και εμπορία υπερπρώιμων και πρώιμων ροδάκινων και νεκταρινιών (μέχρι στιγμής μικρές ποσότητες έχουν συγκομισθεί).

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,734375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version