Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Χρήσιμα / Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Ποσότητες νωπών οπωροκηπευτικών που εξάγονται ανά εβδομάδα

 

Βρέθηκαν 299 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 30

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 16 - 22/5/2015

Συνεχίζονται με καλή πορεία οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Συνεχίσθηκε η εξαγωγή αγγουριών με περαιτέρω πτώση τιμών (υπάρχει υπερπροσφορά στα κηπευτικά από μαζική ωρίμανση λόγω καιρού), ενώ συνεχίσθηκαν ομαλά οι εξαγωγές πορτοκαλιών Valencia. Ξεκίνησε η συγκομιδή καρπουζιών, βερίκοκων (αναμένεται μειωμένη παραγωγή) και κερασιών που η παραγωγή τους θα κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα και θα είναι καλής ποιότητας και μεγέθους. Εμφανίσθηκαν και τα πρώτα πεπόνια στην αγορά. Αναμένεται και η συγκομιδή των υπερπρώιμων και πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων, νεκταρινιών (μικρές ποσότητες ήδη συγκομίσθηκαν).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 9 - 15/5/2015

Συνεχίζονται με καλή πορεία οι εξαγωγές φράουλας και μήλων. Στις εξαγωγές αγγουριών παρουσιάστηκε ξανά μείωση τιμών. Συνεχίζονται με ομαλούς ρυθμούς οι εξαγωγές πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia. Αναμένεται εντός της εβδομάδας η συγκομιδή καρπουζιών που η παραγωγή τους αναμένεται να κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα, ενώ εμφανίστηκαν στην εγχώρια αγορά και τα πρώτα πεπόνια. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η συγκομιδή υπερπρώιμων και πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων και κερασιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 2 - 8/5/2015

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας, μήλων και αγγουριών, με φθίνουσα πορεία τιμών, καθώς και πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia. Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η έναρξη της συγκομιδής ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων, κερασιών και αργότερα καρπουζιών, ενώ ήδη εμφανίσθηκαν τα πρώτα πεπόνια στην εγχώρια αγορά. Θυμίζουμε ότι η Διαχειριστική Επιτροπή Οπωροκηπευτικών της ΕΕ δεν έλαβε απόφαση για μέτρα απόσυρσης (δωρεάν διανομής κ.λ.π.) λόγω ρωσικού εμπάργκο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιφυλάχθηκε να εισηγηθεί εάν και εφ όσον προκύψει ανάγκη.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 25/4 - 1/5/2015

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας, μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών Valencia. Αναμένεται η έναρξη συγκομιδής των ροδάκινων, νεκταρινιών, βερίκοκων, κερασιών, καρπουζιών και πεπονιών.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 18 - 24/4/2015

Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές φράουλας, μήλων και αγγουριών, ενώ με μικρότερους των ακτινιδίων, πορτοκαλιών Valencia και μανταρινιών Ορτανίκ. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η εμφάνιση στην εγχώρια αγορά των ροδάκινων (που η παραγωγή τους αναμένεται ελαφρώς αυξημένης έναντι πέρσι), των νεκταρινιών (με μικρή μείωση) και των βερίκοκων (με σημαντική μείωση -13%), των κερασιών και βεβαίως των καρπουζιών και πεπονιών, που παρουσιάζουν μια σχετική οψίμηση (καθυστέρηση τουλάχιστον μιας εβδομάδος).

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 11 - 17/4/2015

Με μικρότερους ρυθμούς συνεχίσθηκε η εξαγωγή νωπών οπωροκηπευτικών. Αναμένεται βελτίωση της ζήτησης με την εμφάνιση των ανοιξιάτικων προϊόντων που φέτος παρουσιάζουν μικρή οψιμότητα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 4 - 10/4/2015

Με μικρότερους ρυθμούς συνεχίσθηκε η εξαγωγή ακτινιδίων και φράουλας, μήλων, αγγουριών και πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia, αλλά και μανταρινιών Ορτανίκ. Αναμένεται βελτίωση της ζήτησης με την εμφάνιση των ανοιξιάτικων προϊόντων που φέτος παρουσιάζουν μικρή οψιμότητα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 28/3 - 3/4/2015

Συνεχίσθηκε και αυτή την εβδομάδα η εξαγωγή ακτινιδίων, φράουλας, μήλων αλλά και αγγουριών. Επίσης συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ. Οι εκτιμήσεις των εξαγωγέων είναι ότι θα υπάρξει μια μικρή μείωση της ζήτησης μετά το Πάσχα αλλά αναμένεται βελτίωσή της στη συνέχεια με εμπλουτισμό των διαθεσίμων προϊόντων με τα ανοιξιάτικα φρούτα που φέτος παρουσιάζουν μικρή οψιμότητα.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 21 - 27/3/2015

Συνεχίζεται η ροή της εξαγωγής ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης συνεχίστηκαν με σχετικά αυξημένους ρυθμούς λόγω εορτών του Πάσχα οι εξαγωγές πορτοκαλιών (ποικιλίας Valencia), φράουλας και μήλων. Ακόμη με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ.

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/3/2015

Συνεχίζεται η ροή της εξαγωγής ακτινιδίων από ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως επίσης και της φράουλας αλλά και των μήλων. Επίσης συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Valencia με ρυθμούς εξαγωγής αυξημένους σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμη με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές αγγουριών, καθώς και μανταρινιών ποικιλίας Ορτανίκ.

Επιστροφή

1990-2015 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version