Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Κύπρος

Κύπρος

RSS feed - Ειδήσεις από Κύπρο

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 1162 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 117

Κύπρος: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές στα οινοποιήσιμα αμπέλια για απώλειες εισοδήματος λόγω ανομβρίας

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την πληρωμή στον Οργανισμό Γεωργικής Ασφάλισης (ΟΓΑ) σχετικά με το Μέτρο ΕΠΣΑ 3δ - Ασφάλεια Συγκομιδής για τα Οινοποιήσιμα Αμπέλια, που αφορούσε την περίοδο 2015-2016.

 

Κύπρος: Κατάθεση αιτήσεων καταβολής ενίσχυσης για μείωση παραγωγής αγελαδινού γάλακτος

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) και το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ανακοινώνουν ότι από τις 10 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου 2016, θα γίνονται δεκτές Αιτήσεις από Αγελαδοτρόφους για καταβολή ενίσχυσης για την μείωση παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, που αφορά την περίοδο Νοέμβριος 2016 - Ιανουάριος 2017.

Κύπρος: Έγκριση Μελισσοκομικού Προγράμματος 2017-2019 και αιτήσεις για την δράση Λειτουργία Κέντρο Μελισσοκομίας

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωργίας, ανακοινώνει την έγκριση του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2017-2019 για τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας μελισσοκομικών προϊόντων.

Κύπρος: Κατάθεση αιτήσεων από Αγελαδοτρόφους για καταβολή ενίσχυσης

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) και το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνουν ότι από τις 19 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου 2016 θα γίνονται δεκτές Αιτήσεις από Αγελαδοτρόφους για καταβολή ενίσχυσης για την μείωση παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, που αφορά την περίοδο Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2016.

Κύπρος: Δόθηκε παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο Νέων Γεωργών

Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΠΑ), ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Μέτρο 6.1 «Ενίσχυση Πρώτης Εγκατάστασης Νέων Γεωργών» (που έχει συνολικό ποσό προκήρυξης 3,5 εκατ. ευρώ) παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 (ώρα 14:00).

Κύπρος: Μέχρι 10 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τροποποιήσεις επενδυτικών σχεδίων του Καθεστώτος 4.2 λόγω φυσικών καταστροφών

Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών και την Μονάδα Εφαρμογής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, διευκρινίζουν ότι:

Κύπρος: Στήριξη πυρόπληκτων από τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών

Ως ανωτέρα βία έχει χαρακτηριστεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) το συμβάν των πρόσφατων, μεγάλων πυρκαγιών των περιοχών Σολέας και Αργάκας.

Κύπρος: Μέτρα προστασίας αυτοφυούς μελισσοκομικής βλάστησης

Το Τμήμα Γεωργίας και ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών της Κύπρου προτρέπουν τους γεωργούς να αποφεύγουν, όπου είναι δυνατόν, την καλλιέργεια των αγροτεμαχίων τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με σκοπό την προστασία των μελισσοκομικών φυτών (ζιζανίων) που αυτοφύονται την περίοδο αυτή.

Κύπρος: Καταβολή ενίσχυσης για πρώιμη συγκομιδή μαντόρας

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές ενίσχυσης στους παραγωγούς μαντόρας (ποικιλία μανταρινιών Ορτανίκ) που εφάρμοσαν τη δράση της πρώιμης συγκομιδής.

Κύπρος: Δωρεάν φρούτα και λαχανικά στα θερινά δημόσια δημοτικά σχολεία

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ανακοινώνει την εφαρμογή του Σχεδίου Προώθησης της Κατανάλωσης Φρούτων και Λαχανικών (Μέτρο ΚΟΑ9) στα θερινά δημόσια δημοτικά σχολεία και στα θερινά δημόσια νηπιαγωγεία, στο πλαίσιο της σχολικής χρονιάς 2015-2016 και βάσει του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 288/2009 της Επιτροπής της 7ης Απριλίου 2009.

Επιστροφή

1990-2016 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5620117 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version