Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Κύπρος

Κύπρος

RSS feed - Ειδήσεις από Κύπρο

Δείτε αξιόπιστα links για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, RSS reader

 
 

Βρέθηκαν 1182 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 119

Κύπρος: 1ο Παγκύπριο Επιστημονικό Συνέδριο της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος

Το Τμήμα Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, και η Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, διοργανώνουν το «1ο Παγκύπριο Επιστημονικό Συνέδριο της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος»,στο Ξενοδοχείο «Κλεοπάτρα» την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 8:30 π.μ.

Κύπρος: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για αναδιάρθρωση και μετατροπή αμπελώνων 2017-2018

O Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών και το Τμήμα Γεωργίας ανακοινώνουν ότι από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 αρχίζει η παραλαβή αιτήσεων για τα Καθεστώτα:

Κύπρος: Προκηρύχθηκε η δράση Ενίσχυσης Επενδύσεων για μη Γεωργικές Δραστηριότητες

Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών και το Τμήμα Γεωργίας ανακοινώνουν προς τις εγκριμένες Ομάδες Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) την έκδοση του Εγχειριδίου Εφαρμογής - Ενημέρωσης Αιτητών του Καθεστώτος 19.2 - Δράση 19.2.2: «Δράσεις Ενίσχυσης Επενδύσεων για μη Γεωργικές Δραστηριότητες», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020.

Κύπρος: Σχέδιο Δράσης για καταπολέμηση της απερήμωσης από το Υπουργείο Γεωργίας

Άμεσο κίνδυνο να χάσει οριστικά τη γονιμότητά του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αντιμετωπίζει το 57% των εδαφών της Κύπρου, όπως επισημαίνεται στο Σχέδιο Δράσης για την καταπολέμηση της απερήμωσης της νήσου.

Κύπρος: Αιτήσεις ενίσχυσης για διάθεση γάλακτος και ορισμένων γαλακτοκομικών προιόντων στα σχολεία

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) και το Τμήμα Γεωργίας ανακοινώνουν ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για χορήγηση Κοινοτικής Ενίσχυσης στα πλαίσια εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 657/2008 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αφορά χορήγηση κοινοτικής ενίσχυσης για τη διάθεση γάλακτος και ορισμένων γαλακτοκομικών προιόντων στους μαθητές των σχολείων.

Κύπρος: Δράσεις εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης για μη γεωργικές δραστηριότητες

Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών και το Τμήμα Γεωργίας, ανακοινώνουν την προκήρυξη της Δράσης 19.2.1 «Δράσεις εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης για μη γεωργικές δραστηριότητες».

Κύπρος: Κατάθεση αιτήσεων για διατήρηση και βιώσιμη χρήση σε παραδοσιακές φυλές ζώων

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020, ανακοινώνει την υποβολή της Ετήσιας αίτηση για το έτος 2017 του Καθεστώτος 10.1.9 «Αγροπεριβαλλοντικές υποχρεώσεις για τη διατήρηση και βιώσιμη χρήση σε παραδοσιακές φυλές ζώων».

Κύπρος: Ο Υπουργός Γεωργίας υιοθέτησε τη Διακήρυξη για τη βιωσιμότητα της αλιείας στη Μεσόγειο Θάλασσα

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου κ. Νίκος Κουγιάλης, συμμετείχε, στις 30 Μαρτίου 2017, σε Υπουργική Διάσκεψη για τη Βιώσιμη Αλιεία στη Μεσόγειο, στη Βαλέττα της Μάλτας.

Κύπρος: Aίτηση στο Σχέδιο Εκταρικών Επιδοτήσεων 2017

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών διευκρινίζει ότι οι αιτητές του Καθεστώτος 4.1 οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση το έτος 2016 και έχουν δηλώσει εκτάσεις στο Σχέδιο Βελτίωσης που υπέβαλαν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Σχέδιο Εκταρικών Επιδοτήσεων του έτους 2017.

Κύπρος: Προκήρυξη περιβαλλοντικών δράσεων ΠΑΑ 2014-2020

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου (Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020) σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών, ανακοινώνει την προκήρυξη των πιο κάτω περιβαλλοντικών δράσεων μαζί με την Ενιαία Αίτηση Εκταρικών Επιδοτήσεων 2017:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5644531 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version