Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Υπό την καθοδήγηση του Γ. Κεχριμπάρη, η αναθεώρηση της παγκόσμιας στρατηγικής του TÜV NORD Group, στον τομέα της Ασφάλειας Τροφίμων


Έπειτα από απόφαση του TÜV NORD Group, μητρικού οργανισμού της TÜV HELLAS και ενός από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Παγκοσμίως, ο κ. Γ. Κεχριμπάρης αναλαμβάνει υπεύθυνος επιτροπής με σκοπό την πρόταση χάραξης της συνολικής στρατηγικής του Οργανισμού στον τομέα των τροφίμων. Παράλληλα, οι αρμοδιότητες του κ. Κεχριμπάρη στο TÜV NORD Group αναβαθμίζονται, καθώς πλέον ασκεί καθήκοντα Regional Manager Mediterranean & Middle East, έχοντας την ευθύνη συντονισμού και χάραξης στρατηγικής στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Η περιοχή αυτή αντιστοιχεί σε κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Οι εργασίες της νέα επιτροπής αφορούν στη χάραξη της συνολικής στρατηγικής του TÜV NORD Group στον τομέα της Επιθεώρησης και Πιστοποίησης της Ασφάλειας Τροφίμων στον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, τη συσκευασία, την αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων. Στην επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι του οργανισμού από τη Μέση Ανατολή, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Κίνα, την Ινδία και την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νέα επιτροπή θα λειτουργήσει ως πιλότος για το σχεδιασμό χάραξης συνολικής πολιτικής του TÜV NORD Group και σε άλλους τομείς δραστηριοποίησής του.

Το TÜV NORD Group αποτελεί τον έβδομο μεγαλύτερο Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης παγκοσμίως, με 11.000 άτομα προσωπικό και κύκλο εργασιών που υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ (στοιχεία 2011). Ο Οργανισμός έχει παρουσία σε 70 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική.

Ο κ. Γ. Κεχριμπάρης, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της και Regional Manager του TÜV NORD Group με ευθύνη συντονισμού και χάραξης πολιτικής για τη Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Επίσης, είναι μέλος του Steering Committee του Γερμανικού Οργανισμού του TÜV NORD Group ενώ έχει διατελέσει Project Manager στην Επιθεώρηση και Πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Ο κ. Κεχριμπάρης είναι κάτοχος BSc in Mechanical Engineering, MSc in Mechanical Engineering και MSc in Management Science.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4384766 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version