Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Παρουσίαση του ελληνικού ελαιολάδου στην Κίνα

Παρουσίαση του ελληνικού ελαιολάδου στην Κίνα


Τα πλεονεκτήματα του ελληνικού ελαιόλαδου παρουσιάστηκαν από το Ινστιτούτο Οικονομικής και Πολιτιστικής δράσης Ελλάδας Κίνας σε ημερίδα η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης «Oil China 2012» στο Πεκίνο, στα τέλη του περασμένου μήνα. Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο Γραμματέας του Ινστιτούτου κ. Νίκος Φέρρας, «το κοινό που παρακολούθησε την ημερίδα ήταν κινέζικες εισαγωγικές εταιρείες τροφίμων, οι οποίες εκτός από το ελληνικό ελαιόλαδο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν και άλλα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Στην παρουσίαση του ελληνικού ελαιολάδου οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τη γεύση του ελληνικού ελαιολάδου. Στην έκθεση έλαβαν μέρος δέκα ελαιοπαραγωγικές επιχειρήσεις».

Η έκθεση Oil China 2012 (23-25/5/2012) αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση για το ελαιόλαδο στην Κίνα και προσελκύεί σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Εισαγωγικές εταιρείες από την Κίνα είχα την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν εκτός από το ελαιόλαδο και άλλα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Έλληνας πρέσβης στην Κίνα κ. Θεόδωρος Γεωργακέλος.

Στην ημερίδα, που διοργανώθηκε στις 23 Απριλίου 2012, στα πλαίσια της Έκθεσης, παρουσιάστηκε το Ιταλικό ελαιόλαδο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης της Ιταλίας, το Ισπανικό ελαιόλαδο από την Ισπανική πρεσβεία στο Πεκίνο και το Ελληνικό ελαιόλαδο από το Ινστιτούτο Οικονομικής και Πολιτιστικής δράσης Ελλάδας Κίνας. Η πρόεδρος του Ινστιτούτου, κ. Πελαγία Καρπαθιωτάκη, προλόγισε την ημερίδα στα κινέζικα και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από Kινέζους συνεργάτες του Ινστιτούτου τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού ελαιολάδου. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Έλληνας πρέσβης στην Κίνα κ. Θεόδωρος Γεωργακέλος, η μορφωτική ακόλουθος κ. Έλενα Αβραμίδου, ο σύμβουλος τύπου και επικοινωνίας της πρεσβείας κ. Χρήστος Φαϊλάδης και η κ. Μαρία Κουβάτσου, που είναι μέλος του οικονομικού τμήματος της ελληνικής πρεσβείας.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4804688 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version