Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Μετά το ελαιόλαδο και κόκκινο κρασί θα εξάγει η Ένωση Πεζών στην Κίνα


Μετά το ελαιόλαδο και το κόκκινο κρασί θα εξάγει η Ένωση Πεζών στην Κίνα. Η επέκταση της συμφωνίας υπογράφηκε κατά την επίσκεψη της 7μελούς αντιπροσωπείας από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, με επικεφαλής τον αντικυβερνήτη, Βέι Χονγκ, που παρευρέθηκε στην επίσημη υπογραφή νέου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Πεζών και της κινέζικης εισαγωγικής εταιρίας Socrates. Όπως ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Πεζών κ. Εμμανουήλ Μπέρκης, «ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζανγκ Λι, διαθέτει πληθώρα καταστημάτων που πωλούν κρητικό ελαιόλαδο, στην επαρχία Σιτσουάν, που αριθμεί 80 - 100 εκατομμύρια καταναλωτές και είναι από τις πλέον αναπτυσσόμενες επαρχίες της Κίνας.

Στο ελαιόλαδο έχουμε μια συνεργασία τριών ετών. Εξάγουμε γύρω στους 300 τόνους ετησίως. Τώρα επεκταθήκαμε και στις εξαγωγές κόκκινου κρασιού. Ο Κινέζος επιχειρηματίας διαθέτει περίπου 80 καταστήματα στα οποία πουλάει επιλεγμένα προϊόντα. Έμεινε ικανοποιημένος και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να συμφωνηθεί η ποσότητα που θα εξαχθεί. Στόχος μας είναι να υπάρχει η παρουσία και των δύο προϊόντων μας στην κινέζικη αγορά».

Ακόμα ο Κινέζος επιχειρηματίας δήλωσε εντυπωσιασμένος για την ποιότητα του Κρητικού μελιού, του κρασιού και της τσικουδιάς, καθώς επίσης για την ποικιλομορφία των προϊόντων που παράγει η Κρητική γη. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα δημιουργίας και λειτουργίας του «Κρητικού Μπακάλικου» στην Κίνα, και διαφάνηκε ζωηρό ενδιαφέρον και θετική διάθεση ώστε να ξεκινήσει την λειτουργία του εντός του 2012.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version