Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Μεταξύ 10 και 11 Ιουνίου η 24η Fresh Agro Mashov στο Τελ Αβίβ


Επιχειρηματίες του αγροτικού κλάδου από όλο τον κόσμο αναμένεται να συγκεντρωθούν φέτος στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ (10-12 Ιουνίου), στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης marketing αγροτικών προϊόντων με τίτλο "Fresh Agro-Mashov" η οποία χρηματοδοτείται από την ισραηλινή κυβέρνηση.

Η ισραηλινή έκθεση, για πολλά χρόνια αποτελεί ένα κομβικό σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους των γεωργικών επιχειρήσεων της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, οι οποίοι συγκεντρώνονται στο Τελ Αβίβ για δύο ημέρες πραγματοποιώντας επιχειρηματικές συναντήσεις με στόχο την εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αγρότες, οι έμποροι και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Μεταξύ των διεθνών επισκεπτών της έκθεσης θα είναι αντιπροσωπείες και στελέχη επιχειρήσεων από τη Νότια Αμερική οι οποίοι αναζητήσουν νέες ιδέες, λύσεις και προσφορές για συνεργασία σε όλο τον κόσμο.
Επιπλέον στην έκθεση έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους εξαγωγείς και αγρότες από χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Νιγηρία, η Γκάνα, η Αιθιοπία, η Ιορδανία, η Παλαιστίνη, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Χιλή, η Ρωσία, η Σλοβακία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία κ.α.

Τα θέματα της έκθεσης θα αφορούν: τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα, τα άνθη και τα μπαχαρικά, τα βιολογικά προϊόντα και φυτά, τα τυριά, το ελαιόλαδο, τα υλικά συσκευασίας, τα μηχανήματα συσκευασίας, τα μηχανήματα διαλογής, τις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, την αποθήκευση προϊόντων, τους σπόρους σπορά , τα μηχανήματα και τον εξοπλισμού για τη συλλογή και την επεξεργασία μετά τη συγκομιδή, τα ανυψωτικά μηχανήματα και τον εξοπλισμό χειρισμού, τα φυτοφάρμακα, τη γεωργική έρευνα, τα θερμοκήπια, τα φορτηγά και εμπορικά οχήματα, τα συστήματα ελέγχου, την εξαγωγή και τη λιανική πώληση των γεωργικών προϊόντων.

Ο ιδρυτής της ομάδας Mashov και διοργανωτής της έκθεσης, κ. Haim Allouche αναφέρει σχετικά με την φετινή έκθεση: «Οι αγρότες και οι έμποροι λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο έχουν συνειδητοποιήσει εδώ και αρκετά χρόνια τον σημαντικό ρόλο της ισραηλινής βιομηχανίας τροφίμων. Σε μια εποχή που η αγορά έχει γίνει διεθνής μόνο η συνεργασία μεταξύ των εμπόρων, των οργανώσεων και των χωρών μπορούν να προωθήσουν την εμπορία των νωπών γεωργικών προϊόντων. Με την επικείμενη έκθεση στο Τελ Αβίβ, γιορτάζουμε σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα συνεχούς δραστηριότητας. Πρόκειται για μια σκληρή δουλεία πολλών ετών που φέρνει τους επισκέπτες και τις αντιπροσωπείες χωρών του κλάδου από όλο τον κόσμο πιο κοντά. Φέτος προετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε χιλιάδες επιχειρηματίες, εκπροσώπους εταιρειών και οργανισμών που ασχολούνται με το εμπόριο γεωργικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είμαστε έτοιμοι να δείξουμε στους επισκέπτες μας το καλύτερο πρόσωπο της ισραηλινής γεωργίας μέσα από την πρόοδο της τεχνολογίας που έχει επιτευχθεί και εφαρμόζουν οι αγρότες μας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 10-11 Ιουνίου 2014.
Ώρες λειτουργίας 10:00-18:00
Τιμή Εισιτηρίου: 17 ευρώ. Για έγκαιρη εγγραφή με μια έκπτωση (8 ευρώ), δείτε πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.tixwise.co.il/en/freshagro2014_eng
Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το site της έκθεσης στο: www.mashov.net.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,15625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version