Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στον ΣΠΕΛ

Πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στον ΣΠΕΛ


Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αναβάθμισης του ΣΠΕΛ (Σύνδεσμος παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων) ο σύνδεσμος αποφάσισε και προχώρησε στην πρόσληψη Γενικού Διευθυντή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανακοίνωση του η νέα Διευθύντρια του συνδέσμου είναι η κυρία Φωτεινή Γιαννακοπούλου. H κυρία Γιαννακοπούλου είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Εδαφολογία - Περιβαλλοντική Εδαφολογία. Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα «Εδαφολογία - Διαχείριση Εδαφικών Πόρων» και είναι απόφοιτη του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δεκαετή επαγγελματική εμπειρία τόσο στον ερευνητικό και ακαδημαϊκό χώρο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Διαθέτει διδακτική εμπειρία ως επιστημονικός και εργαστηριακός συνεργάτης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Έχει συμμετάσχει ως επιστημονική υπεύθυνη και ερευνήτρια σε πολλά ερευνητικά προγράμματα. Από την ερευνητική της δραστηριότητα έχουν δημοσιευτεί είκοσι εργασίες σε διεθνή περιοδικά και σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα επί σειρά ετών, ως Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης στη χρήση νανοϋλικών για περιβαλλοντικές εφαρμογές, καθώς και ως Διευθύντρια Διαγωνισμών με σημαντική εμπειρία στην υποβολή, διαχείριση και υλοποίηση ερευνητικών έργων.

«Το όραμα του συνδέσμου είναι η σύνδεση των εταιρειών του κλάδου με τον ακαδημαϊκό χώρο, η περαιτέρω ενημέρωση/εκπαίδευση των μελών του αλλά και των παραγωγικών μονάδων, ο εκσυγχρονισμός των διαδικασιών του με στόχο την καλύτερη υλοποίηση του σκοπού και των αρχών/αξιών του όπως αυτές περιγράφονται στην ιδρυτική του διακήρυξη. Ο ΣΠΕΛ αντιλαμβανόμενος πλήρως την ευθύνη του και κατ’επέκταση των εταιρειών μελών του απέναντι στον πρωτογενή τομέα, θεωρεί ότι η παραπάνω κίνηση ενδυναμώνει την παρέμβασή του και τη χρησιμότητά του εκπληρώνοντας έτσι την αποστολή του», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΠΕΛ την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Βεβελάκης.

 
 

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8291016 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version