Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Από 5 έως 22 Μαΐου η 62η Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιάς


Από τις 5 έως τις 22 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί η 62η Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιάς. Την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 και ώρα 20:30 θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος δηλώνει για τη φετινή διοργάνωση: «Το μήνα των λουλουδιών υποδεχόμαστε στο Δήμο Κηφισιάς τον ιστορικό θεσμό της Ανθοκομικής Έκθεσης. Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται για τη διοργάνωση της πιο μεγάλης Έκθεσης στο χώρο των λουλουδιών και των φυτών, η οποία αποτελεί οδηγό πρωτοτυπίας και καινοτομίας για παρόμοιες εκθέσεις σε όλη την χώρα. Δεν είναι απλά ένα εμπορικό γεγονός, αλλά μια γιορτή για το περιβάλλον και τη φύση. Η Ανθοκομική Έκθεση, έχει καθιερωθεί και ως πολιτιστικό γεγονός, αλλά προτρέπει και σε “στάση ζωής”». Ο κ. Θωμάκος προσθέτει, επίσης, ότι «περισσότερο από ποτέ ο τόπος μας έχει ανάγκη την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και γι’ αυτό ο Δήμος μας και η Ανθοκομική μας Έκθεση στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους αγρότες και επαγγελματίες ανθοπαραγωγούς. Τη μεγάλη γιορτή της Άνοιξης μπορείτε να τη χαρείτε στο Άλσος Κηφισιάς και με ευκαιρίες δωρεάν εισόδου. Η Αισιοδοξία είναι εδώ, στο υπέροχο και ιστορικό Άλσος της Κηφισιάς».

Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, κ. Γιώργος Κομιανός, δηλώνει από την πλευρά του: «Βρισκόμαστε ξανά φέτος για να γιορτάσουμε την Άνοιξη και να βάλουμε την ομορφιά της φύσης στη ζωή μας. Στους εκθέτες μας θα βρείτε ιδέες και προσιτές τιμές για να ομορφύνετε τους κήπους και τα μπαλκόνια σας. Στο Άλσος θα βρείτε την ανανεωμένη χωροταξική διάταξη των περιπτέρων και τη μεγαλύτερη ποικιλία λουλουδιών. Ενημερωθείτε για το πλούσιο πολιτιστικό μας πρόγραμμα, για ομιλίες, συναυλίες και άλλα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά για τα παιδιά, διαμορφώσαμε έναν πρότυπο φυσικό παιδότοπο και όσα θα επισκεφτούν την Έκθεση με τα σχολεία τους θα παρακολουθήσουν ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Απολαύστε τη φετινή μας Έκθεση. Χαμογελάστε, ήρθε!».

Η 62η Ανθοκομική Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 5 έως και τις 22 Μαΐου 2016 με καθημερινό ωράριο 10:00-22:00. Για πρώτη φορά φέτος η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν  από  Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 10.00 έως 15.00. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο κοστίζει 1,5 €.

Δείτε το πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες σχετικά με την 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

 

Περιοδικό Γεωργία - Κτηνοτροφία

Το τεύχος Απριλίου, το οποίο θα βρείτε στην επαρχία και σε επιλεγμένα περίπτερα σε Αθήνα και Κύπρο, κυκλοφόρησε τη Μεγάλη Πέμπτη. Τιμή 3 ευρώ.

Το 2016, το περιοδικό Γεωργία - Κτηνοτροφία που εκδίδεται από τον ΑγροΤύπο για περισσότερα από 25 χρόνια, έγινε μηνιαίο και κυκλοφορεί το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα στα περίπτερα με 3 ευρώ.

 

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3603516 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version