Η Ιαπωνία θα συμμετέχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου που θα γίνει στην Αθήνα

Η Ιαπωνία θα συμμετέχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου που θα γίνει στην Αθήνα

Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasu (Yasuhiro) SHIMIZU επισκέφθηκε τον Γενικό Διευθυντή της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργο Καραχρήστο, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του να συμμετάσχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας με τίτλο, «Η Ευρώπη των Γεύσεων - Ελλάδα: Τουρισμός - Οίνος - Γαστρονομία», και της παράλληλης Έκθεσης Τουρισμού - Πολιτισμού - Γαστρονομίας και Οίνου.

Το συνέδριο και η έκθεση διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

Ο Εξοχώτατος κ. Yasu (Yasuhiro) SHIMIZU, Πρέσβης της Ιαπωνίας, εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη τη γαστρονομίας, και δήλωσε την διάθεση της Πρεσβείας να συμμετέχει στην Έκθεση και να προβάλει την ιαπωνική γαστρονομία στους συνέδρους και επισκέπτες.

Ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, ανταποκρίθηκε δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Έκθεση η συμμετοχή της Ιαπωνίας και διαβεβαίωσε τον κ. Πρέσβη αφενός για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας του και για την αναφορά της στις ενέργειες δημοσιοποίησης του Συνεδρίου και της Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, στις 19 - 20 - 21 Οκτωβρίου 2018.

Ο ΑγροΤύπος θα είναι χορηγός επικοινωνίας του Συνεδρίου.

 

Διαβάστε ακόμα

Δημοφιλή

 

Επιστροφή

Close