Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Submitted on
19/04/2023 04:28 μμ

ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ο Πύργος Μελά, μια φιλόδοξη και δυναμική οινοποιία με έδρα τον Αχινό του νομού Φθιώτιδας, αναζητεί οινολόγο - τεχνολόγο τροφίμων για να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι υποψήφιοι θα συνεργάζονται στενά με τον Τεχνικό Διευθυντή και Υπεύθυνο Κελαριού όπου θα συμμετέχουν, υπό την καθοδήγησή τους, στις παρακάτω εργασίες:

Εργασίες στο κελάρι, τρύγο, παραλαβή σταφυλιών, οινοποίηση, μετάγγιση, παρακολούθηση πορείας παλαίωσης, προετοιμασία οίνων για εμφιάλωση, εργασίες εμφιάλωσης, διαχείριση αποθεμάτων ξηρών πρώτων υλών.

Η εταιρεία μας προσφέρει θέση εργασίας 3 μηνών κατά την περίοδο του τρύγου με δυνατότητα εξέλιξης σε σύμβαση αορίστου χρόνου μετά το πέρας της περιόδου αυτής.

Στοιχεία επικοινωνίας: Στείλτε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή στο email: elsa@latourmelas.com, υπόψη κυρίας Elsa Picard.

Σχετικά άρθρα
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ
19/04/2023 04:34 μμ

Ο Πύργος Μελά, μια φιλόδοξη και δυναμική οινοποιία με έδρα τον Αχινό του νομού Φθιώτιδας, αναζητεί τεχνικό αμπελουργίας για να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της.
Οι υποψήφιοι θα συνεργάζονται στενά με τον Τεχνικό Διευθυντή και τον Υπεύθυνο Καλλιεργειών της οινοποιίας, και θα συμμετέχουν, υπό την καθοδήγηση τους, στις παρακάτω εργασίες:

- Συμμετοχή στις εργασίες του αμπελώνα: κλάδεμα, ξεβλάστωμα, δέσιμο, κορφολόγημα, τρύγος, βιολογικές και βιοδυναμικές εφαρμογές καλλιεργειών, εκτίμηση παραγωγικότητας.
- Γνώση γεωργικών μηχανημάτων θα εκτιμηθεί.
- Καθαρισμός, επισκευές και συντήρηση των διαθέσιμων εργαλείων και υλικών.
- Πτυχίο Πανεπιστημίου, πτυχίο ΙΕΚ αμπελουργίας - οινολογίας & γεωπονίας, θα εκτιμηθεί.
- Απαραίτητη άδεια οδήγησης Β κατηγορίας.
- Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Η εταιρεία μας προσφέρει σύμβαση ορισμένου χρόνου για δοκιμαστική περίοδο διάρκειας 3 μηνών, με δυνατότητες εξέλιξης σε σύμβαση αορίστου χρόνου μετά το πέρας των 3 μηνών.
Ημερομηνία πρόσληψης: Άμεσα
Στοιχεία επικοινωνίας: Στείλτε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή στο email:
elsa@latourmelas.com, υπόψη κυρίας Elsa Picard.

Τελευταία νέα